~30~

2.4K 121 1
                                    

Ma indrept spre biroul domnului Min Wong.  Am sa-i spun toate cererile tatalui meu ce sper sa fie acceptate.  Daca nu, va trebui sa-l conving sa faca asta. Mi-am reîntâlnit scumpa mama ieri, cand plecam de la hotel ,a fost asa cum imi imaginam.  M-a îmbrăţişat pretinzând ca e bucuroasă ca ma revede si m-a felicitat pentru realizările mele la o vârstă atat de fragedă.   Ăh...nu mi-a pasat nici macar o clipa de ce-mi zicea.  Doar ii zambeam din cand in cand sa nu creadă ca nu o bag in seama ,in rest, tot ce-mi zicea ea, imi intra pe o ureche si-mi ieşea pe cealaltă.  Slavă Domnului ca nu a mai trebuit sa dau ochii cu Jimin sau sa merg la firmă. 

Pacat ca azi va trebui sa o fac, dupa care sa ma întâlnesc cu JiHyun si Ha Ni la o cafenea.  Asta chiar astept cu nerăbdare. 

___________

Dupa ce plec de la domnul Min Wong merg la departamentul de parteneriat ca sa-i pot spune lui Jimin deciziile pe care le-am luat in legatura cu acel contract.  L-am citit si nu pot spune ca e totul ok pentru ca, câştigurile sunt împărţite egal, iar asta nu-mi convine.  Am sa fac câştigurile mai mari pentru frima tatei, asta-i sigur.  Intru in biroul lui Jimin gasindu-l vorbind la telefon.  Ma asez pe canapea, iar el încheie apelul nu cu mult timp dupa ce fac asta. 

-Am citit contractul. Nu mi se pare ok sa avem acelasi procentaj de câştig. 

Jimin:De ce?  Este bine pentru ambele firme. 

-Stiu cum lucrează tatal tău.  Oricât de  bun ar fii el ca om, in afaceri stiu ca nu contează persoana de la care stoarce câştigurile,iar eu sunt la fel. In plus,ca firmă ce investeşte, firma tatălui meu ar trebui sa aiba procentajul mai mare.   Firma mea nu este ca celalte. 

Jimin:Ok, înţeleg, si cat ai vrea sa fie procentajele?

-70-30% pentru firma mea. (Spun rasfoind contractul)

Jimin:Asta nu pot accepta.  (Spune si se aşează pe fotoliul din fata mea )

-Treaba voastră, e o pierdere mai mare pentru voi daca incheiati acest contract cu noi. 

Jimin:Ce te face sa crezi asta?

-Tatăl tau e pierdut mult in ultima jumătate de an si stiu ca tot ce ar trebui ca sa-si revina este sa se asocieze cu o firma destul de buna precum cea a tatălui meu ca sa investească in acţiunile lui. Nu cred ca vrea sa rateze o asa şansă.  (Spun zâmbind scurt dar răutacios doar ca sa vada ca am dreptate)

Jimin:Ok, m-ai convins.  Maine iti voi trimite contractul cu aceste procentaje, dar in timp procentajele se vor schimba. 

-Mai vedem. 

Jimin:Cum adica "mai vedem"?  Procentajele nu vor rămâne asa pe tot parcursul asociației .

- Nu te ambala atat de la simple vorbe.  Nu am spus nici "nu", nici "da",niciunul din răspunsurile astea concrete. O zi buna! (Spun si ma ridic sa plec)

Zâmbeşte ruşinat văzând ca am dreptate si vine spre mine oprindu-se in fata mea. 

Jimin:Acum ca am terminat discuţia despre firmă nu putem sa începem una despre noi?

Ma uit la el si vad ca e trist.  Nu-mi place sa-l vad asa, chiar daca stiu ce mi-a făcut.  Nu ma simt in stare nici sa-l ascult, dar nici sa plec si sa nu-l bag in seamă.  Ma asez la loc si imi las geanta pe masa din sticlă ce era in faţa fotoliului de pe care mă ridicasem.

-Nu-ti dau mult timp.

Jimin:Bine, ce vreau sa spun este ca mi-a fost tare dor de tine in acesti 4 ani.  Nici nu-ti închipui.  M-am gândit mereu la tine si la cum ar fii daca ne-am revedea, am sperat ca o vom face si cum mi s-a dat această ocazie vreau sa-ti spun tot.

Sora cu fratii Park?            |editare|Where stories live. Discover now