~25~

2.6K 133 5
                                    

Cei doi prieteni care cândva erau un cuplu, inca vorbesc ceea ce ma cam enervează pentru ca Jimin a cam uitat de existenţa mea in aceasta încăpere.  Namjoon inca este langa mine.

Rm:Sa stii ca mai ai puţin si ii mănânci din priviri. (Spune râzând) 

Imi dau seama de ce zice si imi revin întorcându-mi privirea catre el.

-E evident? 

Acesta imi aprobă band niste apa.

-De ce mi-ai spus ca nu ar trebui sa ma deranjeze?  Nu are de ce, el e doar fratele meu. 

Rm:Stim ca sunteti impreuna.  Jimin ne-a dat vestea asta mai mult decat bucuros imediat dupa ce, știți voi, ati devenit un cuplu.  (Spune râzând)

-Aa....e cam prost de gura din cate observ. (Spun si eu tot râzând)

Rm:Oricum, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji.  Au fost de mult împreună si acum sunt doar prieteni.  Stiu ca Jimin nu mai simte nimic pentru ea, acum nu stiu daca si ea e la fel. 

-Posibil, pana la urma nu prea as avea ce sa zic.

JIMIN

-Chair ma bucur ca ai venit!  Cum mai esti cu trupa?

Seoulgi:Bine,chiar ne merge foarte bine.  Am vazut ca ati ajuns la Billboard top 100,ma bucur pentru voi.

-Multumim ,ne străduim. 

Seoulgi:Stii...am venit pentru ca mi s-a făcut dor de noi...

Cand ii aud vorbele zâmbetul imi dispăre de pe față ceea ce pe ea începe sa o îngrijoreze.  Chiar daca am tinut foarte mult la ea si o iubeam a trebuit sa ne despartim din cauza fanilor care nu erau chiar in regula cu relatia noastra.  Am tinut mult la ea si inca tin, dar nu asa cum tin la Livia.  Cu ea simt ca voi trai tot restul vieţii.  O iubesc mai mult decat pe Seoulgi sau mai mult de cat am putut s-o iubesc. 

Seoulgi:Stiu ca e greu, dar eu inca te iubesc!

-Seoulgi, sentimentele mele şti bine ca au trecut. In acea seara am decis amândoi ca e mai bine sa ne despărţim. Ba chiar tu ai vrut, asa ca nu-ti pot accepta sentimentele.

Seoulgi:Ai pe altcineva  sa înţeleg!

-Nu, nu am, doar ca nu pot!

Seoulgi:Bine, imi pare rau ca am venit atunci! (Spune si pleacă)

Ma întorc la ceilalţi unde o îmbrăţişez pe Livia puţin supărat de tot ce mi s-a întâmplat, dar incerc sa scund asta fata de Livia ca sa nu se îngrijoreze.

Livia: S-a întâmplat ceva?  Vad ca esti schimbat la față. 

Jimin:Nimic, stai linistita! (Ii spun zâmbind) 

Merg sa ma schimb cu ceilalţi povestindu-le  de ce a venit defapt Seoulgi, iar ei spun ca sunt intr-o încurcătură imensă. Le-am spus ca nu e asa pentru ca eu o iubesc pe Livia si nu as mai avea ochi pentru Seoulgi. Ies din vestiar si plec cu Livia,ies din companie cu ea ţinându-ne de mâini. Intram in maşina si plecam spre casă.  Ajungem iar ea imi spune sa nu cobor din masina pentru ca are ceva sa-mi spuna.

Livia:Stiu ca ai fost impreuna cu acea fata si cred ca din cauza ei esti asa, acum.  Vreau doar sa-mi spui daca mai ai sentimente pentru ea. 

Imi vine sa-mi dau o palma mentală peste frunte cand o aud pentru ca sunt prost ca am lasat-o sa ma vada asa.

-Nu mai am sentimente pentru ea, in plus, ea a vrut sa ne despărţim ,deci nu m-as întoarce la ea pentru ca m-a părăsit si pentru ca tu insemni ceva mai mult pentru mine decat ea. 

Livia:Jimin, asta vreau sa zic,daca ea s-a despărţit de tine înseamnă ca tu încă ai putea simți ceva pentru ea. 

-Ti-am spus ca nu e asa!  Si cum mi-ai spus?

Livia:Daddy, ok, te cred. (Spune si ma sărută)

Intram in casă amandoi si urcam in camerele noastre. Ma asez in pat pentru ca sunt obosit dupa repetiţia de azi si ma pun sa adorm.

Sunt trezit de telefonul care suna.  Ma uit si e Bang. Ii raspund  somnoros dar imi revin imediat ce vad ca el e nervos. 

Bang:Cine e fata cu care esti împreună?  (Spune înfumurat)

-Cum adica?  Ce fata? 

Bang:Nu te face ca nu sti!  Un fotograf te-a pozat cand te ţineai cu o fata de mâna. Daca poza aia se dezvăluie ai dat de belea.

Jimin:Dar... (Incerc sa spun dar el ma întrerupe)

Bang:Stiu ca poate ti la acea fata, dar daca ti la cariera ta, te rog sa te desparti de ea!  Acel fotograf tot sustine ca ar fii Seoulgi, te-ai împăcat cu ea? 

Jimin:Nu, nu am făcut-o. 

Bang:Cred ca o s-o faci, daca nu, fata cu care esti acum o sa aiba multe de suferit. 

Jimin:Dar nu pot fi cu ea?  Fanii ar trebui sa înţeleagă ca am propria viaţă, nu pot sta singur cuc pentru tot restul vieţii! (Spun nervos)

Bang:Te-nțeleg, va înţeleg pe toti, dar asta e situaţia. Am discutat deja cu managerul lui Seoulgi si a spus ca nu poate sa se reîmpace cu tine, dar voi face in asa fel sa o facă ca sa nu se creeze alte probleme.  Pana atunci ,te rog încearcă sa te desparti de acea fata.  (Spune si închide)

Toti nervii imi apar in secunda a doua dupa ce Bang imi închide. Ma ridic din pat si arunc telefonul izbindu-se de mobilierul biroului. Chiar nu stiu ce sa fac!  O iubesc pe Livia si nu ma pot despărţi de ea.  Cum sa-i spun toate astea?  Nu va intelege, sigur va crede ca mi-au aparut sentimentele pentru Seoulgi. Doar ce i-am zis ca nu se va întâmpla asta nicioadata, iar acum trebuie sa ma prefac ca tocmai asta s-a întâmplat.  Cum sa-mi părăsesc eu micuţa?  Imi apar cateva lacrimi pe obrajii fierbinţi cu gândul ca nu o vai mai putea avea aproape de mine pe Livia si ca o voi pierde. Daca ii spun tot poate va înţelege, chiar daca ii va fi greu sper sa o facă. Si daca nu o face?  Mai bine ar fi sa ma despart de ea si sa ma prefac ca sentimentele pentru ea nu mai există si asa nu m-ar crede.  Mai bine asa decât sa sufere in umbră din cauza relaţiei ce o voi avea cu Seoulgi, adica sa stie de tot si totusi sa nu poată face nimic ar fii groaznic. Mai bine sa ma urască,dar cum ma va lăsa inima sa fac asta nu stiu. Ah...imi vine sa înebunesc!

Sora cu fratii Park?            |editare|Where stories live. Discover now