~35~

2.3K 114 2
                                    

Imi e atat de somn, nici nu cred ca mai pot rezista trează nici 5 minute.  Imi las capul uşor pe perna lăsând ochii sa mi se închidă. Stau asa pana cand il simt pe Jimin ca imi da pupici peste tot pe față. Imi deschid ochii si ii zâmbesc punandu-mi mâinile in jurul gâtului lui conducand-ul cu pupicii spre buzele mele. Pupicul devine un sarut tandru, dar batalios intre obţinerea conducerii in cavitatea mea bucală.  Jimin se înlătura din sarut gemând de durere imediat ce-i muşc buza eu dându-i un pupic pe mica bubiţă pe care i-am făcut-o. 

Jimin:De ce-mi faci tu asta? 

-Ca sa te inveti minte sa nu ma mai trezeşti din somn.  (Ii răspund şi-i zambesc) 

Jimin:Misca-ti fundul si vezi daca testul e pozitiv înainte sa ti-l tabacesc.(spune rânjind pervers si sărutându-mă fugitiv)

Ma ridic din pat moleşită si ma duc in baie.  Iau testul de unde l-am lăsat si observ doua linii roşii.  Socata de ce vad clipesc crezand ca e din cauza oboselii si ma mai uit odata dar e acelaşi lucru.  Mainile imcep a-mi tremura, si ochii sa-mi lacrimeze de bucurie. Ma îndrept spre Jimin care inca era in pat,ajung în fata lui cu testul în mana fara a scoate nici un sunet, iar el se îngrijorează la vederea mea.

Jimin:Ce e?  Ce arată testul? ( întreabă nerăbdător)

-Jimin....eu...cred ca sunt însărcinată! (Spun zambind spre sfârşit cu lacrimile curgând pe obraji)

Jimin cum mă aude se ridica in picioare si ma ia in brate sărutându-mă.  Eram in culmea fericirii amândoi. Nu-mi vine sa cred ca port in pantece un copil.  Nu ma vedeam nici in ruptul capului cu un copil, iar acum o sa am unul,unul cu Jimin.  Micutul acesta este o parte din mine si din Jimin, nu-mi vine sa cred ca vom avea un copil împreună. 
Observ cum lui Jimin ii dadeau lacrimile de fericire si cum se uita in ochii mei.  I le sterg si il sărut.

-O sa avem un copil.  Nu-mi vine sa cred Jimin! (Spun plângând)

Jimin:Frumoasa mea, m-ai facut cel mai fericit bărbat! (Spune sărutându-mă din nou ca dupa sa se lase pe vine si sa-mi dea un pupic pe burtă) Copilul meu frumos!

Il mângâi pe Jimin pe cap vazandu-l ca vorbeşte cu cel mic încă de pe acum ceea ce ma si amuza puţin.Imi revin din tensiune si emoţii si revin la realitatea ce-mi adusese deja mii de întrebări in cap.

-Jimin, cum il vom creste?  Eu voi fii in America, iar tu aici.

Jimin:Iubita mea, nu te voi lăsa singură. Vom avea grija de acest copil împreună, plus ca vom găsi o solutie. 

Ma încred lui si ne îmbrăţişăm.  Ne bagam in pat bucuroşi de tocmai ce am aflat după ce ne liniştim si dupa ce Jimin le spune prietenilor săi vestea cea bună. Incep sa ma gandesc la mii de chestii.  Cum ar veni luna in care se va naşte, numele copilului, daca va fii fetiţă sau băieţel, sau daca vor fi gemeni.  De cand sa incep sa-i iau hăinuţe, cand sa fac prima programare, la tot.  Totul acum în capul meu este o încurcătură.  Ma uit la Jimin zâmbind ceea ce pe el il face sa se uita la mine.

Jimin:Ce e scumpa mea? (Ma întreabă zâmbind si punându-si mana pe obrazul meu)

-Ce crezi ca va fii?  Fata sau băiat?

Jimin:Atâta timp cat va fii sănătos eu nu am pretenţii.  Simplul fapt ca femeia pe care o iubesc imi va naşte un copil ma face sa sar in sus de bucurie,mititica mea. (Spune si isi lipeste fruntea de a mea)

-Simplul fapt ca stiu ca vom avea un copil împreună ma bucura nespus de mult! (Spun si ii zâmbesc )

_________________________

Suntem in drum spre  casă.  Am fost la un doctor ginecolog sa vedem daca chiar sunt însărcinată si sa vedem daca toate lucrurile sunt in ordine.  Răspunsul a fost ca da, chiar sunt însărcinată si ca nu ne poate spune prea multe acum pentru ca sarcina e prea mică.  De cand am aflat ca sunt insarcinta ma simt mai îngrijorată, bucuroasă, emoţionată, nici nu prea pot exprima in cuvinte. Ma simt ca si cand unde m-as duce nu as fi singură,ma face sa ma simt alături de cineva.   Ajungem acasă si intram ţinându-ne de mana.  Jimin ii spune unei angajate sa-i cheme pe domnul Min Wong si pe mama iar ei apar in 5 minute in living.  Ne asezam toti pe canapele iar eu trag aer in piept din cauza presiunii.

Domnul Min Wong:Ce s-a întâmplat, copii? 

Jimin:Tata, noi, adica Livia este însărcinată.

Spune dintr-o data lasandu-i pe cei doi fără glas. Mama se uita la mine mai rău decat speriată iar domnului Min Wong ii apare un zâmbet pe chip dupa ce a putut procesa tocmai ce le-a spus Jimin.  Ma bucură faptul ca domnul Min Wong a zâmbit in schimb ce reactia mamei începe a mă enerva.

-Vad ca nu-ti place vestea. (Spun si ma uit la ea)

Mama:Nu e ca nu-mi place, ci doar sunt şocată.

-Sigur, stai fara grijă, acest copil nu-ti va da batai de cap asa cum crezi. 

Mama:Livia, de ce crezi asta?  Cu Cristian ma comport ca cu nepotul meu. 

-Dar copilul asta e facut de mine, nu-i nevoie sa te prefaci. 

Mama:N-am facut asta niciodată!

Jimin:Gata Livia!  Am venit sa le dam vestea nu se creăm discuţii. 

-Ok, asa e, imi pare rău. 

Cei doi ne felicită bucuroşi imediat apărând si JiHyun cu Oh Ha Ni.  Afla si cei doi de la Jimin care era mai mult decât mândru ca va fi tată si suntem felicitaţi si de cei doi.  Urcăm sus unde Cristian se juca in camera lui.  Jimin intra primul si eu dupa el. Il îmbrăţişăm  si ii dăm un cadouas pe care i l-am luat in drum spre casa. 

Cristi:Pentru mine? (Intreabă bucuros)

-Sigur puiule .(Spun si ii dau un mic pupic pe obraz)

Jimin:Campionule, am o veste pentru tine, dar mai intai sa-mi spui daca iti doresti o surioară sau un frățior.

Cristi :Un frățior ca sa ma joc cu el, dar si surioarele sunt bune ca voi avea grija de ea. (Spune desfacand cadoul )

Jimin:Serios? (Întreabă Jimin zâmbind.  Cristian da din cap zâmbind ceea ce-l face pe Jimin sa se mire de el) Pai Livia e însărcinată, iar copilul care se va naşte va fii ca surioara sau fratele tău.  Ce zici de asta? 

Cristi:Da?  Voi avea un partener de joacă?  E frățior sau surioară? (Ma întreabă râzând si imbratisandu-ma)

-Nu stim înca, scumpule, dar cand vom afla tu vei fii primul care va sti.

Acesta zambeste si se întoarce la jucăriile lui ce erau împrăştiate peste tot in cameră.

Seara buna, dragilor!  Sper ca v-ati bucurat de acest capitol si ca v-a plăcut asa cum imi place si mie.  :))) Va doresc vise plăcute! 

Sora cu fratii Park?            |editare|Место, где живут истории. Откройте их для себя