~23~

2.9K 140 10
                                    

Chiar as vrea sa o imbratisez si sa treacă tot.  Sa nu mai fim certati iar ea sa nu se mai simtă asa,sa nu mai sufere din cauza mea. O iubesc prea mult pe micuţa asta ca sa o las sa sufere atat. Ma apropi de ea si o imbratisez, iar ea trăsare la atingerea mea. Ma apropri de urechea ei si ii soptesc uşor sa ma ierte.  Ea se întoarce cu fata la mine si se uita atenta.

Livia :Eu te-am iertat, tu nu ai sa ma ierţi pe mine.  (Spune si se întoarce cu fata la mine)

-Cine a spus asta? (Spun si ii zambesc dându-i un pupic pe frunte)

Livia:Atunci de ce ai facut asta? 

-Nu mi-a plăcut comportamentul tau in acea zi si am decis sa nu mai vorbesc cu tine ca sa vezi ca nu e bine sa nu-ti pese de oamenii din jurul tău.  Dar dupa doua zile am inceput sa-ti simt lipsa si totusi am continuat, iar cand te-am vazut in seara asta am vrut sa ne impacam, dar totul s-a dus de râpă. 

Livia nu mai spune nimic ci doar se uita la mine. Tot ce sper este sa nu se supere pe mine pentru ca i-am facut asta. 

Livia: Ai de gând sa faci pe profesorul cu mine cat timp ne vom cunoaşte? (Ma intreaba zâmbind)

-Posibil, dar stii ca atunci când greşeşti  esti si pedepsită, nu? 

Livia:Nu prea sunt familiarizată cu asta, dar ma voi învăţa. (Spune râzând)  Si..cum ai de gând sa ma pedepseşti?

Am un singur gând in cap,acela de a fi a mea,de a-mi apartine.  Vreau sa stiu ca imi aparţine intru-totul,dar ea sigur nu va accepta asta.  O mângâi usor pe cap si ii zâmbesc. 

-Acum nu vei fi pedepsită, dar cu timpul tot vei primi pedeapsa la care mă gandesc. 

Livia:Ei na...spune care e pedeapsa! Trebuie sa o ispăşesc indiferent de ce e,pana la urma ca sa ma învăţ trebuie sa primesc multe pedepse.  (Spune vaicarindu-se ca un copil mic)

-Nu acum pentru ca imi vei spune ca nu esti pregătită. 

Livia:Ok, aşteaptă.

Spune si se ridică din pat.Ma uit confuz la ea.  Cred ca si-a dat seama de ce pedeapsă vorbesc. După o jumătate de ora apare in camera mea intr-un halat de mătase si intr-o lenjerie intina ce ma innebunea. 

Livia ⇩

Ma ridic din pat si ma duc spre ea

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ma ridic din pat si ma duc spre ea.  Sting becul si o iau in brate ea incolacindu-si picioarele in jurul abdomenului meu.  Încep sa o sărut ca dupa ea  sa se dea jos din braţele mele si sa ma împingă pana cand cad in pat. Se aşează pe mine si imi zambeste dulce. 

Livia:Am zis ca o sa-mi ispasesc pedeapsa si asta voi face.

Eu ranjeasc puţin pervers si o sărut punându-mă deasupra ei.  Ii vad privirea ce ma provoacă.

-Se pare ca-ti place pedeapsa.  (Spun si ii sărut gâtul)

Ea scoate un geamăt si imi da replica.

Livia:Posibil,depinde de tine. 

-Vrei sa ma faci sa înebunesc?

Această imi da din cap ca da si zâmbeşte.  Văzând asta ii prind şoldurile in timp ce inca ii sarut gâtul.

LIVIA

Jimin se dezbracă de tricou si de pantaloni ajutat de mine si rămâne doar in boxeri. Incepe a ma sărută din nou . Plăcerea pe care mi-o provoacă era din ce in ce mai mare de aceea imi încolăcesc mainile in jurul gâtului lui lăsându-mi capul uşor pe spate si convoindu-mi spatele. Imi afund mainile in părul lui cand acesta ma muscă de gât eu gemand înfundat. Isi plimba mainile pe spatele meu pana cand ajunge la încuietoarea sutienului.  Il desface si mi-l îndepărtează tandru. Vazandu-ma aproape goală isi musca buza inferioară ceea ce ma face sa-l sărut. Isi plimbă mâinile lacom pe corpul meu cat si săruturile ce deja au ajuns in zona sânilor.  O mana ii alunecă uşor in jos pe abdomenul meu omorandu-ma de placere astfel mai scoţând un geamăt, dar de data asta pronuntandu-i numele. 

Jimin:Ai facut asta prea devreme. (Spune si continuă)

Lasandu-se aproape de tot pe mine ii simt umflatura din boxeri ceea ce ma face sa tresar ca apoi sa-i muşc gâtul.

Jimin:In curând vei fi a mea!

Spune si continuă cu mana să coboare pana cand ajunge la feminitatea mea mangaind-o.  Imi îndepărtează tot la fel de tandru lenjeria facandu-mi mii de senzaţii ce corpul meu le suporta cu greu.  Se îndepărtează de mine ridicându-se din pat si privindu-ma.

Jimin:Esti atat de frumoasa!

Imi zambeste iar eu ii dau din cap ca nu e corect ca el inca sa aibă ceva pe el.   Atunci isi da si el boxerii jos si se apropie de mine incat sa-i simt corpul intru-totul, la fel si el pe al meu. Imi desface picioarele el poziţionându-se intre ele si începe din nou sa ma sarute muscandu-ma de buza.  Ma opresc si ma uit la el cu putina teama. Isi da seama de ce fac asta si isi lipeste fruntea de a mea.

Jimin:Promit ca nu te va durea.  Nu mi-as răni niciodată micuţa! (Spune si imi da un mic pupic pe frunte)

Ii zambesc si ma încred in el. El isi baga  un deget in mine ceea ce ma face sa scot din nou un geamăt. 

-Jimin,nu pot....

Jimin:E ok, da-ti drumul daca simti nevoia..

Încerc sa n-o fac dar la a doua mişcare pe care o face cu degetul in vaginul meu o fac. Dupa ce fac asta isi introduce masculinitatea  încet iar eu scot un geamăt fiind tot numele lui doar ca mai apăsat.   Dupa ce ma aude Jimin, îmi mângâie chipul si continuă cu mişcări de du-te-vino .  Simţeam cum senzatiile se amplificau cu cat el isi marea viteza. Imi convoi spatele pentru a doua oară si apuc cearceafurile din cauza durerii ce o aveam,durerii ce la un moment dat deja nu mi se mai părea atat de mare si începea sa ma provoace. Plecerile mai erau amplificate si de pozitiile ce se schimbau la fiecare 10 minte.

___________________

Suntem amândoi extenuati după noaptea pe care am avut-o.  Oboseala isi poate spune cuvântul dupa dârele de transpiratie ce ni se scurg pe față.  Suntem amândoi bagati in patura goi si îmbrăţişati . Ma uit la ceas si observ ca este 3:24. Sunt atât de obosită incat as putea adormi in cateva secunde.

Jimin:Dormi mititico daca te simți obosită.  (Spune si imi mângâie umărul)

-Mai târziu.  (Spun zâmbind)

Jimin:M-ai facut cel mai fericit in seara asta. 

Rad cand il aud si imi scufund capul in scobitura pieptului sau simtindu-i mirosul dulce.  Adorm  in îmbrãţişarea lui.

Bunaa!  Stiu, am postat cam greu de data asta si imi cer scuze.  Sper ca v-a plăcut capitolul mai ales la ce conține :))) am spus ca a venit momentul de un asa capitol. Sper ca ati citit capitolul cu melodia pe fundal, mi se pare super potrivită melodia pentru acest capitol.  =)) Aştept păreri!  😍💖



Sora cu fratii Park?            |editare|Onde histórias criam vida. Descubra agora