~34~

2.2K 114 4
                                    

A trecut o săptămână de la cele întâmplate. Totul merge conform planurilor la firma, relatia mea cu Jimin este si ea la fel de bine, ce as putea sa-mi doresc mai mult? Ma bucur nespus de mult ca m-am împăcat cu Jimin,4 ani sa stau fara el mi-a fost greu, chiar foarte greu. Au gost ani plini de sentimente.  Sentimente de dezamăgire, ură, tristețe, vinovăţie, dor si de iubire puternic izolată. Ma gândeam ca el trăieşte bine cu sotia si copilul lui,iar eu sufar ca ultima proasta de pe pământ, dar vad ca si el a suferit la fel de mult.

Sunt in camera de hotel, imi pregătesc ceva de mancare pentru ca e sâmbătă dimineata si am decis sa nu mai comand la room-service. Iau cutitul si încep a toca fructele mele preferate pe care le voi savura cat de mult pot pentru a-mi menţine starea de sănătate cat mai bună.  Imi fac un suc de portocale si il pun într-un pahar dupa ce termin. Le iau si le asez pe patul nefacut ca sa stau la Tv si sa le mănânc.  Norocul meu e că azi nu voi pleca nicăieri, rezultând si aspectul meu actual de fata leneşă rămasă in obiectele vestimentare in care a dormit. 

Haine ⇩

Am un halat pe mine pentru ca e puțină racoare,dar si ala subtire deci nu prea ajută

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Am un halat pe mine pentru ca e puțină racoare,dar si ala subtire deci nu prea ajută.
Deschid televizorul si încep sa-mi mananc fructele cand aud usa ca se deschide intrand cineva pe ea. Las bolul si ma dau jos din pat infasurandu-mi halatul pe langa mine. Era ciudat ca cineva ar putea intra la mine in cameră având în vedere ca doar eu am cartela de la această camera. Fac cativa pasi îndreptându-mă spre holul care ducea spre usa si inclin capul sa vad cine e, dar imi apare in fata Jimin. Imi trasare  puternic inima cand il vad dintr-odată si ma calmez dupa ce-mi dau seama ca nu e nimic altceva.

-Tu nu sti sa bați?

Jimin:Am cartela.

-De unde?  Eu nu ti-am dat-o. 

Jimin: De la recepţie,ce zici de această variantă? (Intreaba cu un zâmbet tâmp pe față)  Cine crezi ca ar putea fi?

-Nu stiu Jimin, dar ca orice fata m-am speriat.

Jimin:N-ai de ce,scumpo. (Spune si ma saruta)

Isi da sacoul jos si se aşează in pat gustand din fructe.  Se uita la mine indignat cand vede ce mănânc.

Jimin:Asta e micul tau de jun?

-Da, de ce?

Jimin:Hai sa mâncam!

-Dar mie imi plac fructele astea. Ma tin in formă.

Jimin:Esti în forma, hai sa mâncăm pentru ca nici eu nu mi-am luat micul de jun.

Sora cu fratii Park?            |editare|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang