~non capitol~

2.7K 93 30
                                    

Stiu ca v-aţi aşteptat ca acesta sa fie un capitol cu conţinut al cărţii si imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu e.  :)))

M-am gandit la ceva si nu stiu sigur de acest ceva la care m-am gândit.  Variabilei aceste idei nu sunt mari ,dar dorinta mea de a o face este. 
Ideea mea este aceea de a face publică aceasta carte.  Sa o fac o carte cu coperti din carton si foi pe care sa le puteti răsfoi.  :))
Este greu, întradevăr ceva nu chiar uşor de realizat pentru ca imi trebuie un venit maricel si o tipărire bună sau chiar o editură.

Eu va aştept parerile legate de această idee si daca voi imi veti darui sustinerea voastra ca si pana acum cred ca voi reusi sa realizez asta. 
Sigur, e o carte care nu va fi pe placul turor pentru ca nu toti accepta carti scrise de oricine si cu orice, dar important e sa incerc, nu? 
Incercarea moarte n-are! :))

Si din păcate, partea ce ma întristează este ca daca o sa vreau sa o public, va trebui sa fac mici schimbări in ea.  Va dati seama ca nu pot publica o carte care sa aibă ca personaje persoane cunoscute, mai ales de nivelul băieţilor.  :)))
De aceea aici vor aparea schimbările, dar eu sper sa va placă daca întradevăr ma voi decide serios la acest gând. 

Eu va mulţumesc din nou pentru sustinerea pe care mi-o oferiţi  si pentru stelutele si parerile voastre finale.  ♡ Nici nu stiam ca trudarea mea la această carte, ce-i drept cam leneşă :)),o sa placa cuiva,de aceea va mulţumesc enorm. 

Si legat de volumul 2 ,inca ma gandesc la acesta.  Dar daca voi publica cartea volumul doi va aparea va dati seama ca, carte publicată la o  editură, dar nimic nu e sigur deci mai vedem.  :))) Am sa va tin oricum la curent. 

Va multumesc, marii mei cititori! ♡

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Dec 08, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Sora cu fratii Park?            |editare|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum