~33~

2.2K 110 4
                                    

Sunt acasă la mama si la Domnul Min Wong.  Am aflat ca aici locuieşte si Seoulgi cu cel mic.  Ma aşez pe canapea si astept ca cineva sa apară pentru că Jimin s-a dus in camera lui Seoulgi sa-i spuna totul.
Urc la cei doi văzând ca Jimin nu mai coboară de ceva timp si ii gasesc certându-se de fata cu cel mic. 

-Stati mai uşor!  Nu vedeti cum se uita copilul la voi?  (Spun si ma uit la Jimin urât sa nu mai vorbească răstit.)

Ma duc langa cel mic si il iau afara din cameră ţinându-l de mana. Intram in camera lui Jimin unde ii spun sa ne aşezăm pe pat pentru a se linişti. 
Mititelul era speriat si confuz in legătură cu ce se întâmpla, asa ca decid sa incep al mângâia pentru a se mai linişti punându-i capul pe pieptul meu. 

Cel mic:De ce mami si tati se ceartă? (Ma întreabă vrând sa plângă)

-E complicat puiule, dar stai fara grijă, totul va fi bine. Mami a facut ceva gresit,iar acum tati o ceartă.  Pe tine nu te-a certat tati cand ai facut ceva greşit?

Cel mic:Nu, doar mami.  Tati imi lua jucării.   (Spune zâmbind, parca uitând de ce se întâmplă)

-Pai vezi, tati nu o ceartă din nimic pe mami. 

Cel mic:Înseamnă ca a facut ceva rău?

-Da scumpule, dar va fi bine. (Spun si-l îmbrăţişez) Ştii ce nu stiu eu despre tine? (Spun si-i ating năsucul el zâmbind si dand din cap negativ) Cum te numeşti,esti foarte secretos. (Spun zâmbind)

Cel mic:Cristian, tati a vrut sa ma numească asa. 

-Tati a ales un nume foarte frumos pentru un baiat asa frumos. (Spun si-l mai îmbrăţişez încă odata) 

Doamne cat de dragalas este. Din cate stiu de la JiHyun tatal lui adevărat nu-l doreşte, iar Seulgi sigur nu se va descurca cu el, mai ales ca l-a facut doar ca sa stea cu Jimin.  Pun pariu ca acea scorpie se comportă ca si cu un alt copil.  Nu vreau ca alt copil sa treaca prin ce am trecut si eu. 
Apare Jimin in cameră, in fata noastra asezandu-se pe vine. 

Cel mic:Tati, mami a greşit rău?

Jimin:Campionule, tati trebuie sa-ti spuna ceva.  (Spune parca parandu-i greu sa o facă) Mami a greşit si va trebui sa plece.

Cel mic:Voi pleca si eu cu ea?

-Nu, scumpete!  Tu vei ramane cu tati si cu mine.  (Spun înainte ca Jimin sa dea răspunsul ce ar fi putut schimba soarta acestui copil)

Jimin se uita la mine mirat si isi îndreaptă din nou privirea catre cel mic. 

Cel mic:Asa e?  Nu ma vei lăsa si pe mine sa plec? 

Jimin:Nu puiule, ce s-ar face tati fara campionul său?  (Spune si-l îmbrăţişează)

_______________

Apele s-au mai liniştit. Cristian a adormit dupa plecarea mamei lui alaturi de Jimin, iar eu am coborât in living asteptandu-l pe Jimin sa vorbim.  Coboară dupa un sfert de ora si se aseaza pe canapea, langa mine cuprinzându-mi mana întra lui .

Jimin:Ce a fost cu asta?

-Vreau ca Cristian sa rămână alaturi de noi si mai ales, alături de tine.

Jimin:Atat de mult te iubesc! (Spune entuziast si ma sărută)  Dar de ce? 

-Stiu ca tatal lui biologic nu-l doreşte, iar Seulgi sigur nu va avea grija de el . Nu vreau sa treaca prin ce am trecut si eu.  (Spun tristă de situaţie)

Jimin:Bine,dragostea mea. Cum ma faci sa te iubesc mai mult. Iti multumesc ca te-ai gandit la asta. (Spune si-mi zâmbeşte bucuros)  Imi era greu sa stiu ca ma voi despărţi de Cristian, dar trebuia sa o fac.  Oricum, bine ca totul s-a terminat bine. 

-Cum va rămâne cu Seulgi? 

Jimin:Vom divorta si voi spune tuturor toata chestia asta.  Vom spune adevărul si părinţilor noştrii. 

-Nu putem face asta!  Tatal tău...

Jimin:El va înţelege daca va vrea, daca nu, asta e! (Spune dar nu bine ca din spatele nostru se aude chiar domnul Min Wong)

Domnul Min Wong :Ce ar trebui sa inteleg? (Spune cu zâmbetul pe buze ca întotdeauna)

Jimin se ridică tinandu-ma de mâna. Încerc sa-mi iau mana din a lui dar in zadar.  Domnului Min Wong ii dispare zâmbetul cand ne vede ţinându-ne de mana.

-Nu e ceea ce credeţi! (Incerc sa spun dar Jimin ma întrerupe)

Jimin:Ba da, tată!  Eu si Livia suntem împreună. 

Domnul Min Wong:Dar tu ai un copil si o soţie, cum poti fii cu ea? (Întreabă nervos) Livia, nu ma asteptam la asta din partea ta, mereu am crezut ca esti o fata buna, cum-se-cade...

Jimin:Asa si este!  Iar lucrurile nu stau asa.  Te rog, hai sa vorbim. 

Domnul Min Wong absolut socat se aşează pe canapeaua din fata noastra si noi la fel.  Jimin începe sa-i povestească tot, de la mutarea mea aici cu mama pana in prezent.  A acceptat cu greu, si mama la fel dupa ce a venit la jumătatea discuţiei.  Bineînţeles ca au pus multe întrebări, iar eu mi-am cerut scuze domnului Min Wong pentru cele întâmplate cat si Jimin doar ca el si mamei. 

Buna, dragilor!  Am revenit însfârşit cu un nou capitol si cred sau cel mai probabil azi voi mai posta unul.  Nu am vrut initial sa va spun, dar ne apropiem de finalul acestei cărţi.  Sper sa-l aşteptaţi fericiti!  Va pup 💋💜

Sora cu fratii Park?            |editare|Where stories live. Discover now