~16~

3.4K 169 9
                                    

Cum este duminica dimineaţa toti au decis sa mergem pe pârtie sa ne distrăm. Eu iniţial am vrut sa rămân la cabană, dar Jimin nu m-a lăsat. Am luat micul dejun pe care l-a pregătit Oh Ha Ni, a fost chiar delicios,si am plecat spre pârtie.
Daca tot am sa merg cu ei pe pârtie am zis ca e momentul potrivit sa vad dacă mă mai pot da cu placa. Nu m-am mai dat de câţiva ani si cred ca mi-am iesit din mâna, dar sigur ma voi descurca.
Ne îmbrăcam toti si ne urcam in maşina ca sa putem merge pe pârtie.

_________________

Ceasul bate ora 18:45 ,suntem in drum spre cabana. A fost distractiv azi chiar daca m-am accidentat la mâna. M-am dezechilibrat de pe placa si m-am rostogolit pana cand am ajuns jos pe pârtie. Hye Rim s-a dat puţin in spectacol făcând multe scheme cu placa. Ea credea ca-mi păsa de ce făcea, se înșela. Jimin s-a dat doar cu sania, pentru ca nu ştie sa se dea cu placa sau schiurile. M-am dat si eu cu sania cu el la rugamintile lui si a fost distractiv. Mi-a dat la un momentdat un pupic pe obraz ,iar eu de teama sa nu ne vadă cineva l-am inpins astfel căzând. 

Dupa ce ajungem, coboram si intram in cabană unde caldura ne învăluie mai întâi chipurile ca apoi corpurile cuprinse de frigul de afară. Toti eram obosiți si lihniţi. Dupa ce mâncăm ne punem la un film. Eu le-am zis sa ne uitam la unul horror ,dar ei au insistat la o comedie romantică. Halal preferinte. Suntem toti in living uitându-ne la film. Ei rad si se amuză pe scenariul acelui film, numai eu nu,mi se pare atat de prost actorul care interpretează personajul principal, chiar si pentru acest film. In fine, mai durează puţin ca dupa se termină si se da stingerea.

Urc sus unde imi fac un dus fierbinte, bine meritat dupa frigul ce corpul meu l-a îndurat cat si pentru oboseala pe care o am. Ies din baie ,ma îmbrac si ma bag in pat citind din carte .
Ma trezesc dupa cateva minute cu Jimin in cameră.

-Ce s-a întâmplat?

Jimin:E frig in living, dorm aici in seara asta! (Spune si se aşează in pat langa mine)

-Dar.. (Incerc sa spun ceva dar el mi-o ia pe dinainte intrerupandu-ma)

Jimin:Stai linistita, voi dormi pe margine. (spune serios şi se îndepărtează de mine invelindu-se)

Eu rămân uimita de comportamentul ce l-a avut in momentul de față si il las ca pe el întorcându-ma la cartea ce deja imi acaparase toată atenţia.Dupa cateva minute observ ca a adormit. Sta ghemuit semn ca ii este răcoare pentru ca spatele il avea dezvelit. Las cartea pe noptiera si i-au patura tragand-o peste el. Simte si se întoarce cu fata la mine expirând uşurat. Este atât de drăguţ, zici ca e un copil mic. Zâmbesc uşor si ii dau un mic pupic pe obraz.
Imi las si eu capul uşor pe pernă si ma uit la el. Nu-mi dau seamă inca cum de ma pot afla intr-o astfel de situație sau cum venirea mea in tara asta mi-a schimbat felul de a fii. Sincer nu vreau asta, dar nu pot face nimic pentru ca inima nu ma ascultă.
Imi inchid ochii si încerc sa adorm.

_______________________

Ochii imi sunt surprinşi de lumina zilei. Ii deschid cu greu si ma uit în împrejurul meu. Eram cu capul pe pieptul lui Jimin. El inca dormea ceea ce ma facea sa mai stau asa. Imi pun mana pe pieptul său si stau asa.

-Daca  voi pleca, asta înseamnă ca voi strica totul. De ce nu ma poti lăsa in pace, de ce complici lucrurile? Ma faci sa ma indragostesc de tine ca sa ce? Sa sfarsim amandoi sfâşiaţi de durere?

Soptesc usor, dându-mi o lacrimă .Imi sterg lacrima si incerc sa ma ridic dar el imi pune mana pe umăr mangaindu-ma.

Jimin:Nu ma supăr daca mai stai!

-Eu,am crezut ca dormeai...

Jimin:M-am trezit acum jumătate de oră, am vrut doar sa mai stam asa. (Spune tot cu ochii închişi)

-Ai auzit ce am spus?

Jimin: Poti pleca,dar vreau sa știi ca te voi aştepta pana când te vei simți pregătită sa infrunti totul alături de mine.

-Nu e atat de uşor... (Spun si imi poziţionez mâna in jurul abdomenului lui)

Jimin:Nu e nimic uşor in viaţa, dar trebuie înfruntată.

-Eu nu sunt capabilă sa fac asta.

Jimin:Toti suntem capabili de asta odată ce ne naştem. Nu crezi? (Ma intreaba si isi pune mana pe chipul meu mangaindu-l )

Zambesc uşor si ma ridic in şezut.

-Imi place mai mult partea asta a ta!

Jimin:Serioasă?

-Realistă si plina de maturitate. (Spun zâmbind)

Jimin:Dar cea copilăroasa ?

-O stiu, e adorabilă.

Jimin:Si eu vreau sa-ti stiu partea asta. Mereu cand zambesti mi se înseninează ziua, dar din păcate nu o faci des.

Ii zâmbesc si ma ridic din pat ducandu-ma la baie sa ma schimb.

JIMIN

Livia s-a dus la baie sa se schimbe. Această vacanţă chiar a priit relatiei dintre noi. Ne-a apropiat atat de mult încât ii pot lipi corpul de al meu. Sa o simt langa mine ma linişteşte. Chiar daca stiu ca ii e greu sa rămână aici vreau sa stea cu mine.
Ma ridic din pat si dau din greşeală peste un caiet roşu cu flori aurii imprimate pe el. Il deschid si observ in el nişte desene minunte. Cred ca este al Liviei pentru ca fiecare foaie încărcata de mina de creion este inscripţionată cu semnătura ei. Dau foile una dupa alta pana dau de un desen ce imi atrage atenția. De fapt,  un portret, acela fiind al meu. Se vede cum foaia este ruptă din caiet si pusa la voia întâmplării in el, puţin îndoită in colţuri. I-au foaia de acolo si inchid caietul. Ma uit atent la desen si observ ca pe partea cealaltă a foaiei este scris ceva.

"Te iubesc,
Iubesc modul in care ma priveşti, modul in care ma săruţi brusc, atunci cand nu ma astept. Iubesc privirea pe care o ai atunci cand te enervezi . Iubesc modul in care glumeşti cu mine si modul in care ma tachinezi. Iti iubesc parul ce iti sta vâlvoi. Iti iubesc ochii caprui ,mari si adânci. Iti iubesc atingerile si-ti iubesc vorbele. Iubesc cum ma faci sa te iubesc... "

Citesc asta si mi se alina sufletul dandu-mi seama ca a scris asta cu gandul la mine. Dupa ce citesc, pun desenul in caiet si ma asez pe pat aşteptând ca ea sa iasa. Dupa ce o face, ma duc spre ea si ii cuprind mijlocul uitandu-ma fix in ochii ei. Era confuza de ce se întâmplă. O sarut usor si ii zic :

-Te iubesc! Iubesc modul cum ma tratezi, iubesc modul cum imi zambesti, iubesc faptul ca faci sacrificii sa-ti schimbi viata pentru noi . Iti iubesc privirea gingasa care mi-o dăruieşti si inima ce ti-o deschizi. Iubesc cum te enervezi si iubesc ca ma lasi sa te tachinez. Iubesc faptul ca ma iubeşti si ca te iubesc! (Spun si o sarut din nou)

Era şocată de ce am spus de aceea singurele cuvinte ale ei au fost:

Livia :Cum ai...?

Jimin:Mai contează? (O intreb zâmbind) Sunt bucuros ca ma iubesti, altceva mai contează?

Ea imi zambeste si se alătura îmbrăţişării mele. Rămânem asa pentru cateva momente si ne înlăturăm ca sa coboram la ceilalti.

Sper sa va placă! Nu e cine stie ce  acest capitol dar mna...nu pot fii toate excelente.  :))) Noapte buna!  ❤

Sora cu fratii Park?            |editare|Where stories live. Discover now