~18~

2.9K 147 7
                                    

Este trecut de miezul nopţii ceea ce ma face sa ma gandesc daca sa-l mai astept pe Jimin.  A spus ca va fii acasă la 23:00 ,dar nu a sosit nici acum.  Cred ca am sa ma pun sa dorm, si asa nu am altceva de făcut pentru ca mi-am făcut lecţiile pentru şcoala si lectiile pentru învăţarea limbii coreene.  Am prins repede caracterele vocabularului cat si formula de așezare a literelor in formarea cuvintelor.  Suntele sunt greu de pronunţat, dar asta nu ma face sa renunţ.  Dupa ce ma bag in pat primesc mesaj de la Jimin spunând ca ma asteapta in camera sa. Ma ridic din pat vrând sa ma duc in camera lui Jimin.  Intru si il vad pe Jimin ca se schimbă de haine.  Rămân blocata cand il vad doar in boxeri. 

-Tu esti nebun?  Ai spus ca pot veni la tine. 

Jimin:Pai da, poti!  Toata lumea doarme.  (Spune nepasator de situaţie)

-Pai tu nu vezi cum esti?  Puteai sa spui ca te schimbi!

Jimin:De unde era sa stiu ca tu o sa vi atat de repede.  Se vede ca-ti e dor de mine! (Spune si isi ia cămaşa de noapte peste el dupa ce isi îmbracă pantalonii) Ok gata,hai in pat!

Ma asez pe marginea patului uitandu-ma la el care era deja întins si învelit. 

Jimin:Nu asa! (Spune cu o fata tristă)

Imi dau ochii peste cap din cauza mofturilor lui si ma apropri de el învelindu-ma si eu. 

Jimin:Asa da! Mi-a fost dor de tine. (Spune si imi da un pupic pe umăr)

Eu imi poziţionez mâinile pe abdomenul lui si zambesc.

-Sincer, nu credeam ca ma voi indragosti după toate întâmplate. 

Jimin:Nici eu.  Dar când te-am întâlnit am simțit ca imi vei aparține. 

-Tu chiar crezi ca o sa meargă? (Spun nesigura pe mine)

Jimin:Da, doar tu sa ai încredere in noi.  Părinţii noștri nu pot alege in locul nostru. 

-Ştii ce este in capul meu de multe ori?  (Spun si imi ridic privirea ca sa o vad pe a lui.  Acesta imi da din cap semn ca nu ,iar eu dau sa-i spun)  Daca sa plec sau nu. Cand imi esti alături simt ca toate grijile si toate problemele dispar, dar imi e frica că daca voi pleca  totul va reveni exact cum a fost si că toată chestia pe care am avut-o sa fi fost doar o amăgire .

Jimin:Nu se va întâmpla asta!  Eu nu-mi voi lăsa micuţa.  (Spune si ma sărută)  Vrei sa dormi cu mine in seara asta? 

-Pai si mâine?  Sa nu ma vadă cineva ieşind din camera ta. 

Jimin:Ne descurcăm. (Spune zâmbind )

-Ok, stai sa ma duc sa-mi iau ceva mai comod pe mine. (Spun si dau sa ma ridic)

Comod pe naiba! Sunt foarte comoda asa cum sunt acum, dar sunt.....

....Exact asa ⇩

Nu pot dormi cu el îmbrăcată asa!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Nu pot dormi cu el îmbrăcată asa!

Jimin :Eu zic ca esti comod îmbrăcat doar dacă te deranjează halatul.

Cred ca nu a văzut încă ce am pe mine.  Nici sa nu vada.
Fac ca el si rămân.  Nu se va întâmpla nimic nelalocul său.  Chiar dacă il iubesc, nu simt ca pot face asta acum.  Cred ca e chestia aia cu "nu sunt pregătită inca pentru asta". Eu nu am fost pregătită nici pentru a iubi si uite ca o fac, dar nu.  Asta in niciun caz nu se poate întâmpla, iar el stie asta. Adorm repede in îmbrãţişarea lui. 

____________________________

Ma trezesc singură in pat.  Ma intreb unde e Jimin. Ma uit la ceas şi observ ca e 8 si ceva.  Ma alarmez cand vad ora timpului si sar ca arsa din pat pentru ca am întârziat la scoala . Cand dau sa ies pe usa Jimin apare din senin in fata mea ud leoarca acoperit doar cu un prosop in jurul taliei.

Jimin:Unde pleci? 

-Lasa-ma!  Am întârziat la şcoală !(spun panicandu-ma) 

Jimin:Ba nu!  Te-a sunat Oh ha Ni spunând ca azi nu va duceţi, de aceea te-am şi lăsat sa dormi. (Spune zâmbind).

Ma uit confuză la el dar accept repede situaţia. Ma asez pe pat si de abea acum realizez ca are doar prosopul pe el. Il vad cum rânjeşte si se uita la mine ciudat. Vine spre mine si  se pozitioneaza asupra mea eu căzând pe spate în pat. Eram blocată si nu stiam cum sa reactionez pentru ca inima imi bătea puternic si ma înroşisem toată la față. Incepe sa ma sarute pe buze ca apoi sa ajungă sa-mi sarute uşor si tandru gâtul. Corpul imi era învăluit de senzatii si spatele de fiori.  Cu o mana imi mângâia chipul ,iar cu cealalată ajungând pe coapsa mea, strangand-o puternic in mana lui. Imi bag si eu mâinile in parul lui din cauza plăceri ce mi-o provoca . Continuăm astfel pana cand imi dau seama ca nu se poate întâmpla asta intre noi cat nici relaţia pe care vrem sa o cladim.

Buna, dragii mei!  Sper ca acest capitol v-a placut. M-am gandit ca ar fi frumos sa postez inca un capitol si sa va urez un paste fericit si frumos alaturi de cei dragi!  Va iubesc!  ❤

Sora cu fratii Park?            |editare|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum