Capitolul 15

345 20 4
                                    

                                        CEARTA CU URS

       Ajunsă lângă băieţi, il pot observa pe "Ursuleţ " că e mai calm vorbind cu ceilalţi băieţi.  Nu-l pot suporta nici nu stiu ce am avut in cap atunci când i-am oferit primul meu sărut . Nici nu-l cunoşteam,  stiam doar ca el ma salvase.  Eram prea debusolată si pierdută intr-un univers paralel acestuia pentru a gândii logic.

      Adică da are niste ochi frumoşi, despre  păr nu mai spun...,  dar caracterul lasă de dorit.  Adică ce s-ar intampla asa de rău daca s-ar purta corespunzător? Nu inteleg fetele care se lasă prinse in mrejele lui şi i se oferă total.  Adică e vina lui că le farmecă cu cateva minciuni,  oricum termin aici anul acesta şcolar , apoi plec in California pentru a face acolo facultatea de drept.

       –" Ursuleţ,  te-ai mai calmat? " imi continui badjocora,  mandra de reactia lor când au văzut cine sunt cu adevărat . Adică mare scofală,  acuma oamenii nu au voie să se deghizeze?  Oricum mă irita machiajul si faptul că nu puteam fi eu însămi.  Acum pot fi adevărată Ophelia.

        –" Ha ha ha, " un râs mai fals ca acesta nu s-a mai auzit" mor de râs."

         – " Interesant... Mi se pare mie sau chiar ai ceva pe gură? " spun si el se incrunta la mine " Stai ce e acolo? " sun si mă apropii de el.  Îi iau faţa in mâni şi mă prefac ca aş incerca să desluşesc hieroglifele egiptene antice " A da!! " spun de parca aş fii realizat ceva " Ti-a scăpat o urmă de prostie !" termin ceea ce am început si pot auzii restul băieţilor cum spun "Ooooooo.... "

          –" Ţi-a spus-o, frate! " spune Juno

          –" Adevărat! " îl aprobă Sorin

          –" Are cineva floricele?  Aici e mai ceva ca acel desene cu Tom si Jerry...  Uite! " spune Cale arătând spre Urs " Îi ies scântei din ochi! " spune şi incepe să râdă impreuna cu ceilalţi .

          –" Măcar acum stiu motivul" spune Urs şi mă uit suspicioasă la el.  Oh,  nu!  Probabil o sa aduca vorba de acea blestemată de seară. " Şi de ce nu ştii să săruţi,  pentru că eşti doar o mică tocilară  ce cerşeşte atenţie. "

            –"Dacă cautam atenţie acum eram mai faimoasă ca tine!"spun încercând  să nu plang. " PS : Băieţi imi place noua voastră melodie" spun uitandu-ma la Căle,  Sorin şi Juno.

             Merg sau mai bine spus alerg usor până la uşa camerei mele si mă arunc pe salteaua moale a patului meu,  si imi afund capul in perna moale şi mov începând sa plâng.  Nici nu stiu de ce ma consum. Doar la ce ma asteptam? Doar nu avea sa spuna că sarut cel mai bine dintre fete dacă el se saruta in fiecare noapte cu câte o fată sau femeie mult mai experimentată decât mine. 

         Si totuşi eu imi plâng aici singură amarul.....

         POV.  Urs☆

    Am exagerat.  I-am putut vedea cum îi straluceau ochii atunci când am aruncat acele cuvinte fără a mă gândi.  De fapt nu cred că are vreum înţeles acea pro pozitie pe care am spus-o :"Macar acum stiu motivul,  şi de ce nu ştii să săruţi,  pentru ca esti doar o mică tocilară ce cerşeşte atenţie. " Nu am gândit lucid când am scos aceste cuvinte pe gură.

      Nu stiu ce mi se intampla când sunt lângă ea , dar mereu ma cuprinde o stare de nervozitate necontrolabilă.  Nu o pot avea aproape fără a scoate câteva cuvinte  cu rolul de a o răni.  Si totuşi,  ceva are legătură cu acea seară.

Tocilară cu farmec ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum