Capitolul 21

301 16 2
                                    

                                       CĂLĂTOARE PRIN VISE

Porniţi melodia de la media
         Nu stiu ce vreau să fac,  nu stiu dacă mai am un motiv pentru a trăi.  Toată viaţa mea am trait-o degeaba , ajungând ca la un moment dat să nu mai stiu cine sunt si intrebandu-ma incontinuu ce caut aici.  Oare aici imi este predestinat sa ajung? Intr-o infundatura fără cineva care sa-mi lumineze calea. 

         Uneori am impresia să sunt un vizitator al vietii mele, deoarece nu-mi stiu trecutul şi nu-mi pot prezice nici viitorul . Tot ce stiu este prezentul.  Nu ştiu dacă tatal meu a avut
motive pentru a pleca si a o lasa pe mama fără motiv de a ma păstra.  Nu stiu ce vise aveam când eram mică,  sau cel puţin daca aveam aşa ceva.  Nu stiu dacă mi-a placut de cineva când aveam 5 ani sau dacă tot ce am visat pana acum doar simple vise sau chiar fac parte din trecutul meu.

          Ce om aş fii putut fii incat toată lumea să se razbune pe mine , un copil de 3-5 ani? Imi vărs furstrarea in cântec.  Degetele mele se unduiesc intre ele,  astfel incat atingand clapele pianului să formeze note compatibile,  impreuna formând o melodie plăcută urechilor.  Uneori nu pot suporta,  nu fac faţă atator amintiri.  Parca aș rănită rand pe rând.  Prima dată dandu-mi-o in centură,  neavând timp sa reactionez pentru a doua amintire.
         
            Cântecul melancolic devine in unul agitat, ce transmite ură,  ca mai apoi să redevină din nou melancolic. Imi aduc aminte de acele momente in care mă chinuiam să-mi amintesc cuvintele unchiului meu când era pe moarte, iar acum deși le stiu nu cred că le voi respecta.  Adică stiind ca m-a furat,  mi-e greu sa-i indeplinesc ultima dorinţă.

             Iau degetele de pe clapele pianului (puteţi opri melodia) oprindu-ma din cântat . Decid până la urmă să o sun pe
Alya   pentru a o intreba ce face. Acesta îmi  spune ca e plecata in oraş cu o colegă de a ei si ma invita si pe mine sa ies cu ele.  Eu accept la final și nestiind cu ce sa ma imbrac aleg să o chem pe mama.

            – "Cu cine ai întâlnire? "

            –" Cu dracu' in picioare! " imi scapă cuvindele din gură,  eu ajungând sa o acopăr când imi dau seama ce cuvinte vulgare am scos pe gură. "Scuză-mă,  dar ce nu intelegi că nu ma preocupă băieţii momentan? "

            –"Aham..... De aceea mi-au spus fraţii tăi ca esti impreuna cu Cale, pentru ca nu te preocupă! "

            –" Asta e altceva! "

            –" Nu e altceva şi o sa-mi spui tu povestea,  dar acum nu ai timp pentru asta,  spune-mi cu ce te pot ajuta? "

            –" Oare... "spun ironică.

            –"Să incepem! "

Tocilară cu farmec ✔Where stories live. Discover now