BÖLÜM 28

9.1K 233 9
                                    

                                DUYURU
Arkadaşlarr herkese merhaba uuuuuzzzzzzuuuuunnn bir aradan sonra aranıza döndüm. Allah'ın izni ile bir daha ayrılık yok. Kitaba neden devam etmedin diyen arkadaşlara cevabım yok yazma istediğim kalmamıştı hatta kendime yeni bir hesap açıp oradan takip ediyordum okuduğum kitapları merak edip bu hesabıma girdiğimde gelen mesajlar beni çok umutlandırdı ve hevesle yeni bir bölüm yazdım inşallah beğenirsiniz. Mardin aşkımız kaldığı yerden devam ediyor. Sizden affımı rica ediyor yeni bölümlerde görüşmek dileğiyle sizleri kocaman öpüyorum. 😙😙

Herkes şaşırmış bir şekilde karşılarındaki adama bakarken ilk kendine gelen Miran oldu. Genç adam bir adım öne çıkıp
➡️ Hayırdır Berat ağa seni akşamın bu saatinde buraya getiren nedir?
Karşısında gördüğü güzel kadın ile donup kalan Berat Miran'ın sert sesini duyunca kendine geldi. O sert bakışlardan Adamın kendisinden rahatsız olduğunu anladı.Olayı uzatmamak için direk konuya girdi.
➡️ İyi akşamlar Miran ağa bu saatte rahatsız ettim lakin konu önemlidir. Ayaküstü konuşulacak şey değildir.

Diyerek davet edilmeyi bekledi. Berat ağa KORKMAZ aşiretinin ağasının şımarık tek oğlu Berat KORKMAZ Adal ağanın 40 yıllık dostu olan babası Haşim ağanın aksine pek sevilmeyen bir adam olarak tanınırdı Mardin'de. Bu yaşına kadar her istediğini kolay ya da zor elde etmiş ve bu yönüyle de hep iftihar etmiştir.Fakat isteklerini elde etme yöntemleri kimse tarafından hoş karşılanmamasına rağmen adam bu durumu zerrece önemsemeyen sadece kendi isteklerini ön planda tutan bir adamdır. Bu durum Miran'ın bu adamdan hazzetmememsi için yeterli bir sebeptir. Zira Mardin'in en büyük aşireti olan AZİZOĞLU aşiretinin ağası Miran AZİZOĞLU herşeyi iyilikle halletmeye çalışan dürüst,mert bir adam olarak karşısındaki adam ile iş dışında konuşmaz ona saygı duymadığını her ortamda belli ederdi. Ama babası Haşim ağa o kadar iyi bir adamdı ki Miran çok sevdiği bu Adamı kıramayıp Berat ile ortak işlere girmişti. Karşısından dikilen ve bakışları sürekli karısına kayan bu adamı öldürmemek için çok çaba sarf eden Miran artık bu durumda kurtulmak için
➡️ Öyleyse çalışma odasına geçelim. Belli ki iş ile ilgili
Diyerek Berat'a yok verip geçmesini bekledi. Berat uzun bacakları ile iki adımda yanlarına gelip Avjin'e baktı tekrar. O an burnuna dolan koku ile adam gözlerini kapatmamak için büyük bir çaba sarf etti. Bu kızın kim olduğunu düşündü. elinde tepsi ile gördüğünden evde çalışan biri olduğunu düşünerek aklındaki planlarla Merdivene yöneldi. Miran ise adamın Avjin'e olan bakışlarını fark etmiş fakat ortamın gerilmemesi için sesini çıkarmamıştır. Miran çıkarken Hatice'den iki kahve isteyip Berat'ın peşinden çalışma odasına çıkıp koltuğuna oturarak adamın konuşmasını beklemeye başladı.
➡️ Seni dinliyorum Berat
Diyerek adamın konuşmasını bekledi. Berat hafif gülümseyip karşısındaki adama baktı. Herkesin takdir ettiği örnek gösterdiği Miran ağaya. Berat bu adamı her zaman kıskanmış babası ile kaç kez kavga etmişti. Babası Miran'ın çalışkanlığını dürüstlüğünü yaptığı işleri hakkıyla yaptığını anlatıp Berat'ı çıldırtmak için elinden gelen herşeyi yapıyordu resmen. İş ortağı olmaları da bu olayı etkiliyor babası Miran'ı överken kendi oğlunun yaptığı işlere sürekli bir kusur bulup geç adamı farkında olmadan Miran'a karşı dolduruyordu. Berat daha fazla beklemeden.
➡️ Yabancı ortaklarla yaptığımız anlaşma Dubai de yapılacak olan inşaat işi ile ilgili bir madde var. Malzeme teminini biz sağlıyoruz inşaatı biz yapıyoruz fakat aldığımız paylar neredeyse aynı bu durum dikkatimi çekti incelene yaparken. Milyon dolarlık bir anlaşma bu ve bunu nasıl gözden kaçırdığınızı anlayamadım.
Deyip bacak bacak üstüne atarak arkasına yaslandı.
Miran sakin bir şekilde
➡️ Bunun için bu saatte buraya kadar zahmet etmeseydin. Yarın da görüşebilirdik.
Derken kapı çalmış Hatice elinde kahvelerle gelmemişti odaya. Berat kapı çaldığında aşağıda gördüğü o mavi gözlü güzeli görme umudu ile dönmüş ama karşısında Hatice'yi gördüğümde istemeden de olsa yüzü asılmıştı. Bu durumu fark eden Miran yumruklarını sıktı. Bu adamı bir daha bu eve sokmaması gerektiğini aklına not etti. Zira biraz daha böyle devam ederse karşısındaki adamı öldürürdü. Hatice çıktından sonra Miran Berat'a dönerek
➡️ Anlaşma da bir sıkıntı yok evet inşaat ile ilgili bütün herşeyi biz yapacağız fakat inşaatın yapılacağı arsa ile pazarlaması yabancı ortaklarımıza ait malum ilk defa yurt dışına açılıyoruz bizim bu alanda bir pazarımız yok bu yüzden yapım ne kadar önemli ise pazarlama da o kadar önemli diye düşünerek böyle bir karar aldık.
➡️ Peki malzemeleri karşılayacak olan firma olarak bu durum bana beden izah edilmiyor?
Miran sinirle gülüp Berat'a baktı
➡️ Toplantı günü ve saati sana haber verilmişti ama sen gelmeyip avukatını göndersin ve o da vekaleten senin yerine anlaşmayı onayladı bence bunu ona sormalısın diyerek arkasına yaslandı. Berat sinirle kahvesini kafasına dikip tek yudumda içti hepsini. Ellerini dizlerine vurup ayağa kalktı. Yine olmamıştı. Gelmeden bu konuyu babası ile konuşmuş babası Miran'ın bir bildiği vardır. Deyip genç adamı akşamın bu saatinde buraya getirecek kadar sinirlendirmişti. Babasına kendine göre Zafer sayılan bir açıklama ile dönmeyi düşünürken beceriksiz avukatının yanlış ve eksik anlatması yüzünde yine eli boş dönüyordu.
➡️ Neyse bana müsaade anlaşılan bana eksik bilgi verilmiş. Ben dosyayı incelerim. Bu hafta içinde bir toplantı düzenleyip gerekli malzemeler ile ilgili konuşalım. Ona göre işlere başlayalım bizde.
Diyerek kapıya yöneldi. Peşi sıra giden Miran Berat'ın etrafına bakarak gidişine sinir olmuş bir şekilde adamı takip ediyordu. Kapıya gelince hiç istemese de tokalaşır iyi akşamlar dilediği adamı gönderdikten sonra hızla odasına çıkmaya başladı. Bir anda kapıyı açıp içeri girince uyuyan karısının sıçrayarak uyandığını fark etti ve içinden kendine bir küfür savurdu.Karısına doğru yaklaşıp
➡️ Güzelim özür dilerim biraz gerginimde
Deyip karısının mis kokusunu içene çekerek alnına bir öpücük bıraktı. Avjin kocasına sarılıp
➡️ O adam mı bozdu sinirini,hem kimdi o Miran? Ben mutfaktan çıktım bir anda karşımda görünce tepsiyi tutamadım.
➡️ Bir ortak güzelim. Ayrıca Haşim ağanın oğlu.
➡️ Korkmaz aşiretinin ağası mı yani?
➡️ Evet
Diyerek sert bir şekilde cevapladı karısını neden bu kadar soruyordu ki bu adamı şimdi? Miran bir anda sinirle kalkıp eşyalarını alıp banyoya girdi. Avjin ne olduğunu anlamadan giden kocasını arkasından baktı anlaşılan baya bi sinirliydi. Genç kadın omzunu silkip yatağa tekrar uzandı. O sırada üzerini değiştirip gelen Miran yatağa girince Avjin kedi gibi gidip kocasının göğsüne sokuldu. Miran Derince bir nefes aldı o an bol Avjin kokan bir nefes ve aldığı koku ile gözlerini kapadı adam. Bu koku başkasına haramdı. Bu beden bu gözler sadece Miran'a aitti. Genç adam Berat'ı yumruklamamak için kendini zor tutuşanda babasına ve Haşim ağaya olan saygısından birşey yapmadı ama o an söz verdi bu durum bir daha olursa o Berat denen adamı yeryüzünden silmeye yenim etti kendi kendine ve gözlerini karısının kokusunun yaydığı huzur ile kapattı.

Mardin AşkıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin