2.Savaş

31.9K 395 24
                                    

Duru evden çıkar çıkmaz hemen kendini otobüse attı .
Iş yerine vardığında patronu macit bey'den yiyeceği lafları biliyordu , kendini hazırlasa iyi olurdu . Nisan da olsa hava akşam üzeri soğuyordu hoş şimdi bile hava pek iyi sayılmazdı.

"Allah'tan deri ceketimi almışım" diye düşündü .

İş yerine vardığında derin bir nefes alıp kapıyı açtı ama ortada kimsecikler yoktu ne mesai arkadaşları nede o kasıntı patronu macit bey . Kendi kendine düşünürken macit beyin sesiyle irkildi duru .

" Ne bekliyorsun kapı da kırmızı halı felan mı? "

Işte şimdi duru onu öldüre bilirdi .
Derin bir nefes alıp .

" kusura bakmayın macit bey geç kaldım hemen hazırlanıp işe geçiyorum efendim . "

Kan kusar gibi baktı duru adama .

Tam içeri soyunma odasına giderken bi anda durdu . Kan beynine sıçramıştı . O adam kolunu mu tutuyordu. Ne yapmaya çalışıyordu . Duru birşey anlamadan adama bakarken kaşları çatılmış .

" Ne yapıyorsun sen ! "

Diye adama püskürdü . Adam tam piçti . Yüzüne takındığı kurnaz ifadesi Duru yu endişelendirmeye başladı .

" Bir şey yapmıyorum daha durucum . Sakin ol "

Eliyle belini kavradı kızın . Duru neye uğradığına şaşırmış , adamı kendinden itmeye çalışıyordu . Yaptığı ise yaramıyor aksine Duru yu yoruyordu . Korktu çok korktu ama bir şey yapmalıydı . Hızlı düşünmeliydi . Adam ona pis pis sırıtırken bi andan yüzü düştü ve eli gevşedi. Evet arkasinda ki bibloyu adamın kafasına geçirmişti .

" Şerefsiz herif ben sen gibi kaç tanesiyle uğraşıyorum gün de . Kolay lokma mı sandın ."

Yüzüne tükürdü yerde kıvrılan adamın . Ne sanıyordu kendini karşı konulamaz biri felan mı ? Evet adam yakışıklıydı ama bu karaktersiz birini olmasını etkilemiyordu .

Koşarak çıkarken kapıyı açtığında burnu sızladı . Burnunu tutarken neye çarptığını afallayarak gözlerini karşısındaki adama dikti. Dur ama noluyordu neden kanı çekilmiş gibi hissediyordu. Allah'ım ne kadar yakışıklıydı. Siyah uzun yaptırılmış saçlar . Simsiyah gözler . Hafif sakalları . Uzun kirpikleri . Duru'nun kindende uzun . Sivri yüz hattı . 1.90 boylarında oldukça diri ve kaslı vücudu ve baştan çıkaracak kadar muhteşem o büyüleyen kokusu . Duru tekrar afalladı.

" Çekil önümden ne bakıyorsun senin demi kafana biblo geçiriyim . "

Duru bile anlamamıştı bu adama neden bu kadar kızdığını. Adam sakindi .

" Siz iyi misiniz burnunuz "

Duru bir an panik yaptı. Ne yoksa burnum mu akıyor şu an yoksa birşey mi var burnumda diye geçirdi içinden adamın sorusunu cevapsız bırakarak. Sonra tekrar burnunda acıyı hissedince anladı . Kapıyı açar açmaz burnu adama çarpmıştı ve canını yakmıştı adam ondan bahsediyordu. Kendi kendine düşünürken adam tekrar sordu .

" Iyi misiniz , hastaneye gidelim mi ? "

" Yok gerek yok sağ olun "

Adamı ittirerek geçti yanından. Adam gözünün önünden gitmiyordu . Simsiyah gözleri fark etti adam ne kadar sert bakıyordu . Kokusu of kokusu nasıl sinmisti t-shirt e . Off çok baştan çıkartıcıydı . Az önce yaşadıklarını unutmuştu bile taki otobüs beklerken iki kolunu bağlayana kadar o şerefsiz ne kadar açıtmıştı canını bian gene kan beynine sıçradı . Hem o adam nasıl bu kadar bünyesini sarsmıştı . Kendine kızıyordu duru daha adını bilmediği bir adam nasıl bu kadar aklında yer edinebilir . Hemen toparladı kendini .

Öğlen eve geldiğinde kızlar çok şaşırdı bu saate eve gelmezdi duru kesin bir şey olmuştu . Acaba bugün kimi dövmüştü diye düşünerek duru'nun yanına gittiler . Duru olanları anlatınca kızlar şok oldu ama biliyorlardı o adamı gözleri hiç tutmamıştı . Bian yine o kapıdaki adam geldi aklına kızlara ondan bahsetmemişti . Gerekte yoktu yoksa 1 hafta bunların cenesinden kurtulamazdı . Bir gerçek vardı ki oda artık bi işi olmadığıydı .

Yatağına attı kendini nasıl bu kadar siyahtı o adam diye düşünürken uyuyakaldı..

Siyah Aşk +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin