21. Her bir zerrem

20.3K 304 16
                                    

Banyodan çıktığında yatağın üzerinde uzanmış tavanı izleyen duruyu gördü. Yanina uzanıp oda tavani izlemeye başladı . Derin bir nefes alıp başını duruya çevirdi.

" Güzelim "

Dedi savaş . Fakat durunun gözü bile kıpırdamamıştı. Hala tavanı izliyordu . Yüzü buz gibiydi . Bu savaşın gururuna dokunuyordu. Ona böyle davranması soğuk olması üzüyordu savaşı .

Duru ona seslenen savaşa tavandan gözlerini ayırmadan.

" Efendim "

Dedi sadece soğuk bir ses tonu ile.
Savaş yutkundu . Sesindeki soğukluk kalbini üşütüyordu savaşın .

" İyi misin ? "

Duru bu soru üzerine kafasını barışa çevirdi . Onun siyahlarını ne kadar özlemişti . Ama içindeki kırgınlık hissi geçmiyordu . Affedemezdi . Hatta şuan savaşla sevişmesi bile büyük bir hataydı . Ama savaşa bunu belli etmemesi lazimdi .

Savaş gözlerine buz gibi bakan yeşillere baktı. Kalbine bir ok misali saplaniyordu . Nasıl bu kadar hissiz bakabilirdi bir insan . Bakışlarında öfke nefret bile yoktu . Sanki hiç savaşı tanımamış gibi bomboş bakıyordu o yeşiller . Içi buruldu. Keşke dedi içinden .

" keşke seni hiç bırakmasaydım "

Çok geç olduğunu biliyordu . Durunun ne cevap vereceği heyecanlandirmisti savaşı. Duruya tekrar soran gözlerle baktı .

" Bilmem iyimi olmalıyım . "

Ah şu sesindeki soğukluk tokat atar gibi . Verdiği cevap savaşı biraz sarstı. Onunla seviştiği için bile ne hissettiğini bilmiyordu . Kendini affettirmesi lazimdi yoksa bu soğukluk savaşı bitirirdi . Derin bir nefes alıp. Bakışlarına aşk ekledi duruya ask la bakarken .

" Güzelim , biliyorum seni çok üzdüm özür dilerim. "

Dedi savaş duruya doğru bedeninide çevirerek. Eliyle durunun saçlarını okşarken devam etti .
Duru hala tavanı izliyor belli etmese de savaşın sözlerini can kulağı ile dinliyordu .

" Durum . Bak tamam yanında başka bir erkeğin düşüncesi bile delirtiyor beni . Saçma sapan kararlar aldım senden uzak kalabilirim sandım ama olmadı yapamadım. Sana yemin ederim sensizken bile senleydim . Nefes alamadım sensiz . Lütfen beni affet . Bak söz veriyorum herşey çok daha güzel olucak . "

Durunun duyduğu bu sözler kalbini yumuşattıysada . Affetmek o kadar kolay değildi . Oda savaşsız yapamıyordu. Yanında başka bi kadının varlığının hayali bile duruyu cildirtiyordu . Duru akıllı bir kızdı . O dizilerdeki gibi yok bana zaman ver kılişesi yapmiycakti . Savaşa savaşın anliycagi bir dilden ders verecekti . Hem duruda bu durumda çok eğlenecekti . Evet evet kesinlikle böyle yapacaktı . Bakalım savaş efendi durunun dibine dibine sokulmasina onu sürekli baştan çıkarıp göster ama elletme modunda davranmasına ne kadar dayanabilcekti . Bakalım bu kadar yakınken bu kadar uzak olmak savaşı ne hale getirecekti .
Savaş durunun sessizliğini heyecanla izlerken duru sessizliğini bozup önce savaşa doğru döndü bedeninide savaşa doğru çevirdi . Gözlerini siyahlarına dikerken bakışlarını yumuşattı.

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now