23.Çıldırtmak

20.6K 230 12
                                    

Duru mağazaya girer girmez her kadın gibi büyülendi. Burada çok hoş elbiseler vardı. Eline beğendi 3-4 elbiseyi aldı . Savaş kabinlerin tam karşısındaki koltuğa oturdu . Duru beğendiklerini giymek için kabine girdi . İlk üstüne . Kırmızı arkası ip derin dekolteli elbiseyi giydi .

Kabinden çiktiginda duru Elbise önden sade ip askılı dar bir elbise gibi gözüküyordu taki duru sırtını savaşa dönene kadar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kabinden çiktiginda duru Elbise önden sade ip askılı dar bir elbise gibi gözüküyordu taki duru sırtını savaşa dönene kadar . Savaş olduğu yerden hızla kalkarak kan beynine sıçramışcasına çattı kaşlarını . Eliyle durunun kolunu sıkıca kavrayıp .

" Bune Duru "

Durunun hoşuna gidiyordu onu çıldırmak. İplemez bir gülüşle.

" Aa Tanıştırıyım canım elbise "

" Hadi ya nerde "

" Bak işte burda "

Dedi duru eliyle vücudunu okşayarak kalçalarına kadar indi . Savaşın böyle delirmesi onun içinde alevler yakıyordu .

" Duru başlatma elbisene git çıkar şunu "

" Aa hayatım ama neden ben çok beğendim "

" Duruu ! Diyorum yaktırma bana üstündekini . "

Duru savaşın elini kolundan çekerek kollarını savaşın boynuna dolayıp cilveli bir ses tonu ve bakış ile .

" Sen zaten yakıyorsun elbise de yanmış çok mu "

Savaşın bakışları yumuşarken yutkundu . Bu kadın ne yapıyor du böyle. Ama yumuşamıycaktı bu elbise kılıklı şeyi giydiremezdi . Yumuşayan bakışlarını sertleştirdi.

" Güzelim ben ikimizide yakmadan çıkar şunu bu olmaz "

" Off savaş "

Diyip yüzünü buruşturdu. Içinden hakir hakir gülerken duru . Prova odasına dönüp bu sefer siyah bir elbise giydi bu dekolte adam tokatlardı. Kıkırdayıp çıktı kabinden .

  Kıkırdayıp çıktı kabinden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now