11.Yol nasıl güzel

29K 285 14
                                    

Duru güne duş alıp başlamıştı . Duştan sonra üstünü giyinip kahvaltısını yaptı . Kızlar durunun gözlerine dün ne oldu dercesine bakıyorlardı . Kızlara herşeyi anlattıktan sonra .

"Olanlar bu işte kızlar. Neyse geç kalıyorum işe tabi hala gidecek bir isim varsa . "

" vardır vardır dün ben onun gözlerinde gördüm seni nasıl kıskandığını güzelim merak etme " dedi nur

Gülümseyerek

"Umarım " dedi duru .

Masadan kalkarken . Apartmandan çıktığında gözü savaşı aradi . Dün en son olaylar olmadan önce onu alacağını söylemişti . Ama kimse yoktu . Motorunun üzerine yerleşip tam kaskını takacaktıki korna sesiyle irkildi . Siyah bir transport geliyordu ses . Kornanin kendisine olmadığını varsayarak kaskı kafasına geçirirken. Bi anda duyduğu sesle gözlerini karşıya dikti .

" Duru "

Bu savaştı . Savaşı karşısında görme şaşkınlığı bir yana diğer yandan için için çok mutlu olmuştu . Ama dünkü barışın hali gelince gözünün önüne tebessüm etmekten kaçtı . Savaşa bakarak soğuk bir .

"Efendim " dedi sadece .

" Günaydın. Dediklerimi çabuk unuttuğunu biliyorum . Napalim bizde sürekli hatırlatırız " dedi savaş

Yüzünde dalgacı bir tebessümle . Duru savaşın sözlerinin ona ne kadar ağır gediğini düşündü bi anda . Ama dik duracaktı barış için bunu yapması gerekiyordu .

" istersen zahmet etme . Yorulursun " dedi duru .

Tek kasını kaldırarak. Basini egip Elindeki kaskla oynarken . Bir anda günler öncesine gitti burnuna gelen kokuyla . Bu dayanılmaz koku .

"Bu koku seni senden ediyor kızım "

Diye geçirdi içinden duru . Kafasını kaldırıp savaşın siyahlarına baktı . Ne kadar güzel bakıyordu . Insan bir karanlığa haps olmak istermi . Müebbet olabilirdi o siyahlarda . Bunları içinden geçirirken ona nasıl hemen mağlup olduğunu hatırladı . Nede çabuk yeniliyordu ona . Bakışlarını sertlestirip baktı bu sefer siyahlara .

Savaş durunun çenesinden tutup .

" belkide ben maraton seviyorumdur ha duru . Yürümeyi herkes biliyor önemli olan nefesin kesilene kadar koşmak " . Dedi savaş

Göz kırparken duruya .

"Bol şans o zaman size savaş bey yolunuz uzun inşallah nefesiniz yeter " dedi duru.

Çenesindeki eli ittirerek .
Savaş durunun yaptığına sinirlenip tek eliyle belinden kavradı duruyu kendine bastırıp diğer elini yine durunun cenesini tutup .

Siyah Aşk +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin