30. Hiç bir kadın senin gibi dokunmadı.

14.2K 182 10
                                    

SEVGİLİ OKURLARIM MERHABA . BU HİKAYE , BAŞLARDA EMİN OLMADIĞIM BİR HİKAYEYDİ . İLGİ BİR ANDA ARTINCA YAZMAYA DEVAM ETMEYE KARAR VERDİM AMA BENDEN RİCA EDİYORUM BİR YAZAR SORUMLULUĞU BEKLEMEYİN . BEN BU PLATFORMU ZAMANIMDAN VAKİT KALDIKÇA KEYİF ALARAK YAZIYORUM . KENDİME AİT BİR YAŞAM TARZIM VAR . BU HİKAYEYİ YAZARKEN MİLYONLARA ULAŞSIN KİTABI BASTIRAYIM GİBİ HEDEFLER VE HAYALLERDE BULUNMADIM. HALA İSE AYNI FİKİRDEYİM . VAKTİM OLDUKÇA SİZDEN GELEN YORUMLARI GÖRÜP YENİ BÖLÜMLER YAZIYORUM. BURDA GERÇEK YAZARLAR HİKAYE YAZMIYOR . BU SORUMLULUĞU KİMSEDEN BEKLEMEYİN . KİTAP BASTIRMAK MİLYONLARA ULAŞMASINI İSTEYEN İNSANLAR HARİÇ . LÜTFEN DEĞERLİ YORUMLARINIZI BUNLARA GÖRE YAPIN. SİZLERİ SEVİYORUM. KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM.

⚫⚫⚫

" DURUNUN AĞZINDAN "

Yol boyu sessizlik hakimdi arabada . Deniz kenarında bir eve doğru yaklaşınca yavaşladı araba . Savaş önce bana doğru çevirdi başını sonra dışarıyı tek eliyle göstererek diğer eliylede elimi kavradı.

" Gel güzelim "

Sessizliğimi araban inince.

" Neresi burası "

Diyerek bozarken etrafı göz ucuyla süzmeye başladım . Savaş cevap vermeden yürümeye devam etti. Harika bir yerdi burası cennet gibi . Şaşkın şaşkın etrafa bakınırken savaş tekrardan elimi kavrayıp deniz kenarında büyük ve gösterişli eve doğru yürümeye başladı . Tek elim onun elinde onu takip ederken diğer yandan etrafa bakmaktan alamıyordum kendimi. Bu güzellik paha biçilemezdi. Önü denize bakan arkası adeta bir cennet bahçesine benzeyen bu yer bir yalı kadar büyüktü. Evin önüne gelince önce bu kocaman evi süzdü gözlerim . Merakıma yenik düşerek yine ilk sessizliği ben bozdum .

" Burası neresi? "

'' Burası Benim küçüklüğüm "

" Nasıl yani ? "

Dedim şaşkınlıkla. Savaşın yüzündeki
Hüzün hoşuma gitmemişti.

" Gel "

Dedi ve tekrar elimi kavrayarak beni , eve doğru yürümeye başladı . Kapının önüne gelince daha kapıyı çalmadan bir çalışan açtı içerden kapıyı . Ellili yaşlarda bir kadın açtı kapıyı. Karsısında savaşı gören kadın.

" Savaş oğlum hoşgeldin, sende hoşgeldin kızım."

Dedi gülümseyerek, kadının yüzündeki sevinçten ve savaşa oğlum demesinden onu uzunca zamandır tanıdığı belliydi.

" Hoşbulduk zahide sultan."

Dedi savaş da gülümseyerek. Bende tebessüm ederek.

"Hoşbuldum"

Dedim ve içeri girdik.
Bu kocaman evi büyük bir merakla süzerken arkamızdan gelen zahide teyzenin sesiyle savaşla arkamıza döndük .

" Açmısınız savaş bey oğlum "

" Açmısın güzelim? "

Diye sordu savaş, bana dönerek. Kafamı olumsuz anlamda sallayıp.

" Hayır henüz değil "

" Biz sana haber veririz zahide sultan "

Diye tebessüm ederek cevap verdi zahide teyzeye. Bu kocaman evi süzerken yüzümdeki şaşkınlıktan olacakki savaş gülümsedi.

"Noldu güzelim "

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now