25.Beni Dellendirme.

19.4K 219 30
                                    

*YORUMLARINIZI BEKLİYORUM😊*

***

" Güzelim.. "

" Ne var savaş "

" Ne oluyor anlatırmısın . "

" Ya bir şey yok diyorum niye anlamıyorsun ya "

" Sakin ol tamam "

Dedi savaş duruya sarılarak ....
Saat artık akşam vakitlerine vardığında eve dönmeye karar verdiler . Hazırlanıp yatı limana doğru sürmeye başladı savaş . Limana vardıklarında yat'ı kaptana teslim edip arabaya binip eve gittiler .."

* DURUNUN AĞZINDAN *

Eve varır varmaz . Bugün ki yaşadığımız herşeyi bilgisayarda oluşturduğum dosyaya yazdım . Yaşadığımız şeyleri yazıp belki bir gün kitap yaparım düşünüyorum . Bilgisayarımı kapatıp. Kendimi yatağa bıraktım . Savaş beni zaten evime bırakmıştı . Hayır şu macit denen piçin dedikleri canımı çok sıkıyordu. Neymiş efendim izin vermediği için kafasında şişe kırmışım pislik herif ya midem bulanıyor aklıma geldikçe . Hayatımı şöyle bir gözden geçirirken savaşla ne çok şey yaşamışız diye düşündüm . Nasıl bir kızdım ne hale geldim . Kızlar bir ara beni kamyoncu bekir abiye benzetirken tam bir plaza kadını olmuştum . Gerçekten evrim dedikleri şeyi geçirmiştim. Bi anda aklıma barışın mesaj attığı aklıma geldi . Saate baktım 21: 10 ' du . Uyumak için çok erken bir vakit olduğunu düşünüp. Eşofmanlarımı giyip kızlara gözükmeden barışın kapısına gittim . Kapıyı çaldım . Kapıyı açan barışa masum bir bakış atarken barışın yüzündeki soğukluk beni daha da üzmüştü. Hiç birşey demeden eliyle geç dercesine havaya kaldırıp içeri davet etti . Geçip içeriye koltuğun üstüne oturdum. Barışın yüzündeki soğukluk adam tokatlar cinsinden olsada aldirmayip tebessüm etmeye devam ettim . Yanımdaki tekli koltuğa oturup . Bana buz gibi baktı . Önce yutkundum .

" Nasılsın "

Dudağını aşağı ya doğru büzerek kafasını hafifçe iki yana sallayıp .

" İyiyim "

Dedi gözlerindeki soğuklukla . Dudaklarımı aşağı doğru büzüp başımı aşağı ya doğru hafifçe salladım .

" Anladım , Barış ben çok özür dilerim . Bak gerçekten..."

Derken sözümü tek elini havaya kaldırıp dur işareti yaparak kesti .

" Sen gerçekten böyle olsun istemezdin biliyorum bunları duru özür dilemene gerek yok . İyiysen sıkıntı da yok . "

Karşısında eğilip büzülürken sözleri dahada canımı acıtıyordu . Hepsi benim suçumdu ve o böyle hissetmeyeyim diye alçak gönüllülük yapıyor du . Bu sefer kaşlarımı çattım hafifçe ben o böyle yaptıkça dahada perişan oluyordum . Bana kızıp bağırıp çağıra bilirdi şunun şurasında kaç haftadır hayatındaydım bunu ona yaşatmaya hakkım yoktu .

" Barış. Bak sen ne kadar mütevazı davranıp hâlâ beni kırmamaya çalışsanda ben rahat edemiyorum . O gece için savaş adına kendi adımada özür dilerim . Sana kendimi nasıl affedirebilirim ? "

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now