6 . memnun oldum barış

21.6K 320 15
                                    


Duru savaşa bakıyor ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyordu. Bir anda durdu asansör. Evet asansörü savaş durdurmuştu. Içinden.

Saçmalama savaş ne yapıyorsun .

Diye geçirdi savaş. Duruya baktı. Korkutmuştu onu .

Duru ne olduğunu hala anlamıyordu. Savaş bir anda duruya yaklaştı . Duru geri geri adam atıyor savaş sa durunun üzerine yürüyordu . Sırtı duvara vurmuştu durunun . Savaş iki kolunu duvara yastadi . Şimdi nefesleri birbirlerine değiyordu . Duru hala şaşkın şaşkın savaşa bakarken ağzından kısık bir sesle .

" napiyorsunuz savaş bey " . Dedi

Savaş ;

" Bak duru hanım . Ben küçük oyunları sevmem . O yüzden sen şimdi bidaha böyle bir saçmalık yapmıyorsun bende bir daha seni böyle korkutmuyorum .bu sana ders olsun . Bir dahakine sadece asansörde kalmakla yetinemem . "

Gözünü kırptı cümlesini bitirirken savaş . Duru tarif edemiyeceği bir duygunun içindeydi . Ne oldu az önce. Ama anlamıştı adam tehlikeliydi . Bundan sonra uğraşmayacaktı onunla . Asansörü tekrar çalıştıran savaş kapının açılmasıyla asansörden indi . Duruya dönüp ;

" şimdi bana üzerime dökmeyeceğin bir kahve getir . "

" peki savaş bey ."

Duru hala olayın şokunda kahve hazırlamaya gitti .

Ne sanıyodun aptal duru . Adam oyun oynayayım derken adama oyuncak oldun . Aptalsın kızım sen aptall.

Diye içinden geçirdin duru . Kahveyi hazırladıktan sonra usulca savaşın kapasini çaldı . Içinden bir kadın sesi

" gelll "

Diye seslendi duruya . Duru duyduğu sesle şaşkın şaşkın kapıyı açarken . Masanın üzerine oturmuş minicik saks mavisi bir elbise giymis kadını savaş beye cilve yaparken buldu . Hemen kafasını yere egen duru . Kadının kahkahasıyla dikti gözlerini kadına.

Ece ;

" tatlım burda sevişmiyoruz. Kafanı kaldır lütfen. "

Duru bu kızı parçalayabilirdi. Gözlerinde öfkeyle kahveyi savaşın masasına koydu. Savaş piçimsi bir gülümsemeyle ;

" çıkabilirsin. " dedi .

Kadının küçümseyici bakışları duruyu çıldırtıyordu . Odasindan çıkıp kendi odasına geçti . Savaş sevgilisiyle bildiğin nispet yapıyordu duruya .

Şuna bak sevişmiyorlarmış ay bide seviş istersen kaltak . Bide gülüyor şeytan diyor tut saçlarından vur kafasını masaya masaya . Ne haliniz varsa görün midemi bulandırdınız .

Diye geçirdi duru içinden . Savasla kızı odadan çıkıyordu . Savaş küçük bir bakış attı duruya bu biraz sert bir bakıştı . Sonra bi anda odasının kapısı açıldı bu savaştı.

" toplantıyı iptal et . "

" ama savaş be"

" iptal et dedim duru amasi seni ilgilendirmez. "

Ay bu adam kanser sebebi ya duru çıldırmıştı sinirden . Sırf o kadınla sevişmek için toplantımı iptal etmişti şuan o . Pislik mide bulandırıcı herifin tekiydi artık durunun gözünde . Kendine kızıyordu duru .

şimdi bu adam mı heyecanlandırdı cidden duru seni ah benim salak kafam . Neyseki gerçeği gördüm.

Diye içinden geçirirken . Işine koyuldu bir yandan da . Mesai saatinin bitiminde. Toparlanıp çıktı . Motoruna binip eve gitti . Kızlar hala yoktu evde . Duş aldı . Sahil kenarında bir şeyler yiyebilirdi . Duş aldıktan sonra dolabına yöneldi . Pek ozenesi yoktu kendine mini kloş siyah bir etek giydi . Üstüne ip askılı siyah göbeği açık bir büstiyer. Altına mantar topuk bileğine kadar dolanan bir ipli ayakkabı giydi . Saçlarını yukardan toplayıp önden iki tutam kakül bıraktı. Maskarasini sürdükten sonra çok az pembe tonlarında ruj sürdü . Çantasını aldıktan sonra evden çıktı . Motoruna binip sahil kenarında bir cafeye gitti . Yemek sipariş edip telefonunda gezinmeye başladı . Bir anda karşısında birinin oturduğunu fark etti . Gözlerini karşıya diktiginde karşısındaki insanı tanımadığını fark etti . Telefonu masaya bırakarak.

" pardon tanışıyor muyuz? "

" evet "

" Demek tanışıyoruz , peki neden benim bundan haberim yok . "

" olmaz çünkü sen değil ben seni tanıyorum "

" hikâye ilginç olmaya başladı. O nasıl oluyormuş ? "

" şöyleki aynı lisedeydik . Sen farklı bir sınıftaydın ben ise sana o zamanlar aşıktım. "

Duru bi duraksadı kim olduğunu çıkarmaya çalıştı . Ama çocuğu hatırlamıyordu . Sormaya devam etti .

" Demek aynı lisede okuduk ha . Iyiymis. O zamanlar aşıktın tamam ama şimdi neden masamdasın ?

" görünce gelmek istedim o zamanlar cesaretim yoktu sana açılmaya. Görünce söylemek istedim . Merak etme artık aşık değilim sana rahatsız etmekte istemedim .

" yok rahatsız olmadım. Aşık olmadığın iyi olmuş platonik birşey çekilmezdi '

Dedi duru hafif gülümseyerek .
Karşısındaki adamı süzerek .
Çocuk gerçekten yakışıklıydı . 1.85 boylarında fit vücutlu. Kumral tenli siyah saçlı kirli sakallı koyu kahverengi gözlü baya yakışıklı biriydi . Gerçekten nasıl tanımadı duru bu çocuğu. Kesin evrim felan geçirmişti . Yoksa hatırlanmayacak gibi değildi çocuk .

" Neyse daha fazla oyalamıyım seni . Bu arada ben barış "

Dedi elini uzatarak .

" memnun oldum barış bend.."

" Duru "

Diye kesti sözünü barış .
Duru hafif gülümseyerek bende memnun oldum dedi .

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now