22. Senin teninde güzel

21.1K 272 17
                                    

( " SIZLERE BIR SORUM VAR .
SIZCE HIKAYE KAPAĞINI DEGISTIRMELIMIYIM? LÜTFEN YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVINIRIM 😊" )

●●●

Duruyu aradı gözleri kapının önüne dikilen Duru'yu fark etti elbisesinin darlığı savaşın canını sıkıyordu hayıflanarak durunun yanına gitti .

Duru yanına gelen Savaşı farkedip arabaya doğru yürüdü.
hava bugün Güneşli olmasına rağmen esiyordu Duru'nun arkasında kaldığı için Rüzgar Duru'nun kokusunu getiriyordu savaşa.

" şu Yasemin kokusu en çok senin tenin de güzel be "

Diye geçirdi savaş içinden arabaya Bindiler. Duru geceden bu yana eline almadığı telefonunu alıp önce kızlara Olan biteni anlatan kısa bir mesaj yazdı tam telefonu elinden bırakıyordu ki Barış'tan gelen mesajı gördü savaşa gözünün ucuyla bakıp ona bakıp bakmadığını baktı Savaş ise işle ilgili gelen maillerine bakıyordu ona çaktırmadan Barış'tan gelen mesajı açtı

" Duru iyi misin Seni çok merak ediyorum Dün için özür dilerim seni öyle bırakmam gerekiyordu"

Duru bu mesaja biraz burkuldu Sonuçta gece Duru'nun yüzünden berbat olmuştu ve Ona rağmen Barış ondan özür diliyordu utandı . Ve barışa bir mesaj bile atmadığı için kızdı kendine . Ne kadar bencilce davrandığını düşündü .

" İyiyim Teşekkür ederim beni düşündüğün için . Asıl ben özür dilerim gecenizi mahvettim . Hepsi benim hatam . Şimdi evde değilim ama gelince mutlaka yanina uğrayacağım "

Diye kısa ve öz bir mesaj attı duru gözünün ucuyla savaşı süzerken. Telefonunu kapatmaya hazırlanan savaşı görünce mesajlardan çıkıp telefonunu sessize aldı .
Birbirlerine bakıp gülümsediler .

Barış telefonun titremesiyle eline aldı . Mesajın durudan geldiğini görünce heyecanlandı . Onu çok merak ediyordu . Gece ne yapmıştı nasildi o adamlamiydi . Kafasında tonlarca soru vardı . Hemen gelen mesajı okudu . Mesajı okuyup telefonu masanın üzerine bıraktı. Içi rahatlamıştı fakat şuan nerdeydi . Bu soru barışın kafasını yiyebilirdi. Savaş olabileceği fikri bile tüm ayarlarını bozuyordu . Şuan tek istediği durunun yanında olmaktı .

Araba Avm' nin önünde durdu ikiside arabadan indiler . Savaş durunun elini tuttu . Duru bu harekete tebessüm etti hoşuna gitmişti . Avmye girdiler .

" Evet güzelim nereye gidiyoruz önce "

Duru ilk oyununu oynamak üzere. Eliyle bir iç çamaşır markasını gösterdi . Savaşın gözleri parladı . Kafasıyla onaylayıp mağazaya doğru yürüdüler. Mağazaya girince. Envayen çeşitte jartiyerler kostümler sex oyuncakları iç çamaşırları ikisininde ağzını açık bıraktı. Duru gözüne takılan sexy jartiyeri eline aldı savaşa dönüp cilveli bir bakış attı .

" Bu çok güzel dimi ? "

Savaş ona sorulan soruyla duruya çevirdi kafasını . Jartiyeri görünce yutkundu. Etrafta başka bir erkeğin olabilme ihtimali gelince aklina etrafa bakındı sonra durunun elini indirerek .

" Napiyosun duru millet görecek indir şunu gayet güzel hadi al ve çıkalım "

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now