19. çek elini

24K 254 28
                                    

Duru kafasını çevirip arkasındaki adama baktı. Savaştı bu .

" Duru "

" Ne var savaÅŸ "

" konuÅŸabilir miyiz "

" Ne konusucaz savaş bizim konuşacak neyimiz kaldı "

Savaş eliyle durunun kollarını sıvazladı. Ona hak verircesine kafasını salladı .

" Haklısın seni üzdüm "

" beni üzmedin savaş beni öldürdün "

" özür dilerim "

Alaycı bi tonda gülümsedi duru . Gözlerini savaşın siyahlarına dikip .

" Vay bee özür diliyorsun ha . Yalnız savaş efendi ölmüş birinden özür diliyemezsin . "

Dedi kafasını sallayarak . Savaş yutkunamadı. Onu ne kadar üzdüğünü fark etti . İlk defa savaşın gözleri doldu . Yüzünün çehresini hüzün kapladı . Dolu gözleriyle durunun yeşillerine baktı .

Savaşın gözlerinin dolması duruyu şaşırtmıştı. O soğuk adam o siyah adamın gözleri dolmuştu . Ama bu dakkan sonra Neyi değiştirebilir diki

" güzelim durum seni çok üzdüm biliyorum ama sadece kıskandım seni seni başka bir adamın evinde görmek beni delirtti açıklamada yapmadın diyorum sana güvenmemi bekledin orada ama Güzelim benim hayatımda Hep gelip geçici kadınlar oldu ben kolay kolay kimseye güvenmedim yani hayatımdan Gelip Geçen tek gecelik bir kadına niye güveneyim ki Evet sen o kadınlardan benim için farklısın seni asla öyle bir kadın değilsin Tertemiz bana aitsin seni asla onlarla kıyaslama yorum Çok zoruma gitmişti Duru seni o adamın evinde üstünü giyinirken görmek çok zoruma gitmişti Evet sana daha beterini yaşattım Lanet olsun ki yaşattım ama pişmanım Sensiz yapabilirim sandım ama olmadı Duru değil sensiz yaşamak Ben sensiz nefes alamıyorum haftalardır seni takip ediyorum Gittiğin her yerdeyim Baktığın her yerdeyim Nefes aldığın her yerdeydim Duru Beni affetmek zor biliyorum ama pişman olduğumu bil"

Siyah Aşk +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin