15.O zaman plaja

19.2K 237 46
                                    

Gece boyunca kalbini acıtan o anlar gelmişti gözünün önüne. Saat 04:00'a gelirken uykuya yenik düştü duru . Ağlamaktan takati kalmamıştı.
Sabah kızların mutfaktan gelen seslerine uyandı.
Kızlar takır tukur mutfaktan piknik için malzeme ayarlarken kapıda dikilen Duru'yu fark ettiler

" günaydın "

" günaydın güzellik "

" Ne yapiyosunuz böyle "

" piknik için malzeme hem hadi sen daha üstünü giyinmemişsin "

" peki peki tamam "

Diyip önce odasına gidip duş aldı daha sonra gardırobunun açıp Ne giyeceğini düşündü Sonra eline

Bej eşofman takımını aldı. Bugün rahat olmak istiyordu . Üstünü giyinip makyajına başladı. Çok az fondöten uygulayıp uzun kirpiklerini rimelle doldurdu . Dolgun dudaklarına parlatıcı sürdü sade ve cool bir makyaj yaptı . Kızların konuşma seslerini duyunca odadan çıktı. Kapıda barışla konuştuklarını gördü . Kızların yanina gitti .

Barış duruyu görünce duraksayip iki kere baktı. Bu kız en spor haliyle bile falza sexydi. Fazla dekolteli ve göbeği açık bir büstiyer giydiğini düşündü. Ama ona karışamazdı . Kafasında dönen bu karmaşayla .

" Günaydın güzellik "

Diyebildi sadece .
Duru barışa bakıp ne kadar iyi göründüğünü fark etti gerçekten eşofman takımı üzerinde çok hos durmuştu . Barışın zaten sporcu bir vücudu vardı.

Çantalarını içerden alıp evden çıktılar

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Çantalarını içerden alıp evden çıktılar . Apartmanın kapısının önünde barışın arabayı getirmesini beklediler . Barış altında üstü açık bir jiple gelince nur ve zühre çığlık attılar . Arkaya aşağılı yukarıki oturdular sürücü koltuğuna barış yanınada duru geçti . Denize yakın ağaçlık alanda durdular. Arabadan piknik için malzemeleri indirip sofrayı hazırladılar. Sepetteki tüm kahvaltılıklar güzelce yerleştirilip termustaki çay bardaklarda yerini aldı . Enfes bir kahvaltı sofrası vardı . Yerde hazır olan sofranın başına toparlandılar. Kahvaltı boyunca barışın arkadaşlarıyla durunun arkadaşlarının tanışma faslı oldu . Daha sonra duruyla barışın aynı okulda okumaları gibi konular konuşuldu . Çok eğlenceli bir ortam olmuştu . Hatta duru tamamen savaşı aklından çıkarmıştı .

" savaş bey "

" efendim faruk "

" efendim şuan sahile yakın ağaçlık bir kesimde barış ve arkadaşları bide duru hanımın arkadaşları piknik yapıyorlar "

Siyah Aşk +18Où les histoires vivent. Découvrez maintenant