20. Bilmem

20.6K 260 3
                                    

Duru eliyle savaşın kafasını bastırdı . Savaş semsert olmuş erkekliğini durunun vajinasının üstünde gezdirdi . Deliğin kenarlarına penisini sürtüyordu. Duru cildirmiscasina inliyordu . Savaş durunun göğüslerini birbirine doğru sıkıştırıp penisini göğüslerinin arasından geçirdi yavaş yavaş gelgit hareketler yaptı.
Duru savaşın gel git hareketlerinde dilinin ucuyla savaşın penisini yalıyordu. Durunun dili savaşın penisine değdikçe savaş inliyordu. Duruyu tekrar kucağına aldı savaş . Yavaşça penisini durunun deliğine soktu . Duru önce yavaş yavaş yukarı aşağı hareketlerle penisi iyice içine aldı . Şimdide durunun kadınlığının savaşın yumurtaliklarina vurma sesi dolduruyordu kulaklarını . Ikisi de inliyordu . Duru hareketinde iyice hızlanmıştı . Daha sert bastırıyordu kendini acı çok zevk vericiydi . Aldiği hazdan kafasını geriye doğru attı . Gözlerini kapatıp sadece inliyordu . Yukarı aşağı hareketten gelgit yapmaya geçti . Işte bu çok zevk vericiydi .tek elini savaşın karnına koydu diğer eliyle göğüsünü sıktı. Hareketleri hızlandıkça ikiside daha çok zevk alıyordu. Savaş doğrulup elleriyle durunun kalçalarını sıktı. Dudakları durunun göğüslerini yiyordu şimdi. Bi müddet bu pozisyonda seviştiler. Savaş duruyu belinden tutup sırtını yatağa yasladı durunun içine tekrar girerek bi müddet sevişler . Savaşın bosalmasi gerekiyordu . Tekrar zevkten dimdik olmuş penisi çıkarıp durunun vajinasının üstüne boşaldı . Durunun vajinası tamamen bembeyaz olmuştu. Durunun yanının az aşağısına uzanıp eliyle vajinanın üstünde bastırarak gelgit hareketler yaptı duru sadece inliyordu . Savaş dudaklarını durunun dudaklarıyla buluşturdu . Duruda titreyip boşaldı.
Artık ikiside yorgun düşmüştü . Bi müddet sarılıp öylece birbirlerini izlediler hic konuşmadan.

Duru yataktan doğrulup duşa girdi . Suyun altına girdiğinde. Kafası yeni yeni yerine geliyordu . Kafasını çevirdiğinde savaşında banyoya girdiğini gördü . Hicbir tepki vermedi . Küvetin suyu iyice dolmuştu. Duru küvetin içine girdi . Savaş elime aynanın önünde duran duş jelini ve lifi altı oda küvete girip durunun karşısına oturdu . Sessiz bir şekilde birbirlerini izliyorlardı. Takı savaş durunun iki bacağını ayırıp kendine hızlı bir şekilde çekene kadar . Duru ufak bir çığlık atti . Savaş duruyu eliyle belinden kaldırıp yavaşça erkekliginin üzerine oturdu . Savaşın sırtı küvetin ucuna değiyordu .
Elindeki life duş jelinden sıkıp suyla köpürttü . Duru çok yavaş hareketlerle penisin üstünde aşağı yukarı hareket ediyordu . Savaş elindeki lifi kenara çekip dudağını durunun dudaklarına bastırdı. Usulca öpüyordu duruyu . Durununda karşılık vermesiyle dilleri buluştu . Büyük bir hazla öpüyorlardı birbirlerini . Dudaklarından boynuna doğru indi öperek . Göğüslerine doğru ilerledi . Göğüslerini öpüyor diliyle yalıyordu. Sonra kafasını geri çekti . Elindeki lifle durunun çenesinden göğsüne kadar öptüğü yerlerin üzerinden geldi . Iki göğsünde lifi yavaşça gezdirdi . Duru dudağını ısırdı onu böyle yıkaması hoşuna gitmişti . Savaşın elindeki lifi aldı duru . Hala içinde olan penisin üzerinde gelgit hareketlerle sürttürürken bu sefer duru dudaklarını savaşın dudaklarıyla buluşturdu . Dilleri birbirleriyle buluştu . Dudaklarını usulca öperek savaşın boynuna doğru indirdi . Savaş ufak bir inilti bıraktı . Savaşın boynunu öpüyor diliyle geziyordu . Savaş duruyu belinden tutup geriye doğru hizli bir şekilde yasladı . Erkekliğini tekrar vajinanın deliğine soktu . Azmıştı o yüzden hareketleri çok sertti . Duru zevkten bağırıyordu. Hisettigiyle acıyla tırnaklarını savaşın sırtına geçiriyordu. Bi müddet bu pozisyonda seviştiler. Ve sonunda Durunun içinde boşaldı . Duru kadınlığındaki sıcaklıktan haz almıştı . Ve oda sonunda boşaldı . Ikisininde teni alev almıştı . Nefes nefese kalmışlardı. Ikisi de şimdi küvetin içinde karşılıklı oturuyorlardı . Durunun artık bilinci nerdeyse tamamen yerindeydi. Yerinden doğrulup küvetten çıktı. Ona bakan savaşın gözlerini göz ardı etti .

" Duru "

" efendim "

Dedi duru üstüne bornozu geçirirken

" iyimisin "

" bilmem "

Dedi duru bomboş bakan gözlerle savaşa. Savaş durunun yüzündeki sogukluktan dolayı canı sıkılmıştı. Ona ask la bakan duruyu istiyordu . Şuan onunla seviştiği için mutsuz belkide diye düşündü savaş . O bu dusuncelere dalıp giderken durunun banyodan çıktığını fark etti kalkıp bornozu giydi ve oda banyodan çıktı .

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now