13. buna sevindim

27.2K 238 17
                                    

Savaş solunda yatan duruya dönüp siyahlarını durunun yeşillerine dikti . One düşmüş siyah saçlarını kulağının arkasına kıstırdı . Bu kız savaşı bitiriyordu . Ne kadar güzeldi. Bu kadın sadece ona aitti başka hiçbir ihtimal olamazdı . Duruya yaklaşıp dudaklarına ufak bir öpücük kondurdu .
Duru kendisine ask la bakan savaşa kayıtsız kalamadı . Eliyle savaşın boynundan tutup kendine doğru çekti. Dudaklarını dudaklarına bastırdı . Savaş alt dudağını dişleyen duruya karşılık verdi öpüşmeye başladılar. Durunun eli savaşın boynundaydı . Savaş sa elini durunun göğüslerine götürdü . Ucunu sıkıyor okşuyordu . Duru kıvrandı . Göğüslerini avucluyor ucunu iyice sıkıyordu . Elleri göğsünden karnına doğru indi . Belinden kavrayıp kendine doğru çekti iyice . Tekrar karnına gelen ellerini kasıklarına kadar indirdi duru dudaklarını savaştan çekip inledi . Savaş kasiklarindan vajinaya indi . Duru savaşın kollarında kıvrandı. Küçük küçük inliyordu. Nefes alışı hızlanmıştı. Savaş zevkten ıslanmış vajinanın iki dudağı ayırıp içinde gel git hareketler yaptı. Duru kasıldı savaşın dudaklarıyla buluşturdu yine dudaklarını . Savaş hareketini hızlandırdı. Durunun dudaklarından çekip dudağını kulağına fısıldadı

" beni bitiriyosun "

Dedi dudaklarını dudaklarıyla tekrar buluşturdu . Deliğe indi parmakları kenarında daireler çizip inletiyordu duruyu . Bu savaşı daha çok azdiriyordu . Ve orta parmağını deliğe soktu hızlı ve sert bir şekilde . Duru derin bir nefes aldı inlerken . Biraz gelgit yapıp ikinci parmaginida soktu . Duru yine derin bir nefes alıp kıvrandı . Gel git yapıp 3. Parmağını da sokunca duru Bu sefer çok sesli bir şekilde inledi . Hizli hızlı gidip geldi deliğin içinde . Duru savaşın eline boşaldı ...

Yarım saat sonra ..

Duru duşunu almış banyodan çıkıyordu üstünde tek havluyla . Aşağı indi . savaşın sofrayı hazırladığını gördü . Merdivenlerden sessiz bir şekilde inip sofra hazırlayan savaşın beline sarıldı arkadan .
Savaş tebessüm edip duruya doğru döndü .

" Güzelim "

Dedi savaş durunun belini kavrarken . Boynuna sokulup kokusunu içine çekti .

" Efendim sevgilim "

" Durum . Sen böyle gezersen . 1 ay ayağa kalkamazsin "

" nedenmiş acaba o "

" ben sana dokunmadan duramam da o yüzden "

" Hmm.."

Dedi duru cilveli bir ses tonuyla . Belini saran elleri belinden çekip. Savaşın dudağına bir öpücük kondurdu .

" peki madem 1 ay yatmadan gidip giyiniyim . "

" Tamam güzelim "

Dedi savaş durunun arkasından bakarken . Duru bi an duraksayıp savaşa geri döndü .

" Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki benim kıyafetim yok "

Dedi duru iki kolunu yanlarına doğru ayırırken .

" dolapta var güzelim "

" işte buna sevindim "

Dedi duru merdivenleri koşar adım çıkarken.
Odaya çıktığında Aslında birçok kıyafet vardı fakat Duru bunların hepsinin çok abartılı olduğunu düşünüp savaşın dolabını açtı savaşın beyaz bir tişörtünü giydi bu tişört sadece kalçalarını kapatıyordu durunun . Saçlarını yukarıdan dağınık bir topuz yaparak topladı çantasındaki parfümü alıp iki kere boynuna sıktı bu kuku gerçekten çok hoştu saçlarının önünden iki tane yanları Ayrık kahkül indirdi dudağına pembe tonlarında nemlendirici krem sürdü maskarasını çekip şimdi yemeye hazırdı . Merdivenlerden inerek savaşın karşısındaki sandalyeye oturdu yemeklerden tabağına yerleştirip bir yandan Savaşı izliyor bir yandan da tabağına yiyeceği yemekleri koyuyordu savaş bıyık altı hesabı Duru'nun ona baktığını biliyor fakat Duru'ya bakmıyordu Duru'nun biraz canı sıkılmış da bu duruma neden ona hiç bakmıyordu.
savaş zaten merdivenlerden inerken Duru'nun güzelliğini süzmüştü . Onun için Duru en sade haliyle bile fazlasıyla güzeldi ama alacağı İntikamı unutmaması gerekiyordu Barış'tan dolayı ona hala sinirli vardı ve bunun bir bedeli vardı Savaş yemek boyunca kaçak kaçak bakıyordu duruya .
Duru savaşın bu tavrını Hiç beğenmemiş ti ne oldu ki şimdi onun yüzüne dahi bakmıyordu ve dayanamayıp sordu

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now