3. O adam .

27.2K 350 28
                                    

Sabah odasına dolan güneşle uyandı sabah'a duru . Bugün yapılacak çok işi vardı . Önce fitness gidecek daha sonra iş arayacaktı .

Duru fiziğine , giyimine önem veren bir kızdı sade ligi severdi spor giyinmeyi ama mutlaka iyi görünmeliydi . Sürekli siyah giyinirdi arada arkadaşlarının ısrarlamasıyla nadiren renkli giyinirdi . O yansıtan rengi siyahı çok severdi . Diğerleri fazla cici kız işi gibi geliyordu ona .

Yerinden doğruldu . Siyah şortunu ve askılı bluzunu bi kenara atıp duşa girdi . Odasında bir banyosu vardı ve duru'nun en sevdiği yer orasıydı. Suyla bir olmayı seviyordu . Duşunu alıp hemen gardropun onu ne geçti . Güzel giyinmeliydi çünkü bugün görüşmelerde pasif kalmak istemiyordu .

Önce fitness için çantasını hazırladı daha sonra su an üstüne giyecekleri . Fitness için bi tayt ve yarım atlet aldı . Havlusunu koyduktan sonra çantası hazırdı . Şimdi üstün e ne giyeceğini seçti . Tabiki gene eli siyahlarla kaplı dolabında bir kot ve askılı bir bustiyer seçti . Kızlar uyanamamisti henüz . Apar topar mutfaktan birşeyler atıştırıp çantasını alıp çıktı . Duru'nun bir motoru vardı ama iş ulaşımını bununla yapmiyordu kiyamiyordu karagülüne. Motoru dahi simsiyahtı. Bugün bununla yapıcaktı isleri ni . Kasketini taktı ve sürmeye başladı . Çok deli sürüyordu. Fitness 'a gelir gelmez hemen motorunu park edip salona geçti. Burda yapması gereken tüm şeyleri yaptıktan sonra motoruna binip birkaç arkadaşının vasıtasıyla bi kaç yerle iş görüşmesi vardı.

Duru paraya ihtiyacı olan bir kız değildi . Ailesi karadeniz de yaşıyor ve oldukça varlıklı bir aileydiler . Her ay bankasına düzenli bir miktarda para yatırıyorlardı . Fakat bu durum duru'nun hoşuna gitmiyordu . O kendi ayaklarının üstünde durabilirdi. Zaten bunu kanıtlamak için trabzondan antalya ya gelmemisydi . Bu yüzden kendi işini yapıp kendi parasını kazanmalıydı .

Kendini up uzun bir binanın önünde buldu . Kocaman yazılarla KARAHAN HOLDİNG. Vay bee burda şimdi kızlar nasıl giyinip nasıl çalışıyorlardı . Bir de kendine baktı . Daha içeri girmeden buraya ait olmadığını biliyordu. Gene de tutamadı merağını içinde . Derin bir nefes alıp içeri girdi . Güvenlikten yardım isteyip Zehra hanımın odasını buldu .

Durdu içeri girmeden derin bir nefes alıp tekrar kapıyı tıkladı .

" Gel "

" Merhaba iyi günler ben başvuru için gelmiştim . DURU KARABULUT . "

Elini uzattı kadın .

" Buyrun duru hanım . Savaş beyin sekreteri olarak başlıyacak sınız işe 1 ay deneme sürecin iz var sizden memnun kalınırsa işinize devam edeceksiniz "

Kadın duru'nun yüzü ne bakmadan önündeki dosyalarla uğraşırken peş peşe sıraladığı cümleler duru'nun konuşmasına müsade etmiyordu .

" Eğer aksi bi durum yoksa yarın 9 da burda olmalısınız. Dakik olun 9 u bir dakika geçmesin . Ilk günden işinizden olmak istemezsiniz dimi ? "

Duru şaşkın şaşkın bakarken . Kadın bir anda ayaklanip duru'ya elini uzattı . Duruda kadın kalkınca kalkmak zorunda kalıp elini oda kadına uzattı . Anlam veremediği halde ise alınmıştı .

" Iyi günler zehra hanım "

" Iyi günler duru hanım "

Duru kendini zor dışarı attı . Az önceki yaşadığı neydi . Beyni durdu sandı . Kadın nasıl o kadar hızlı konuşuyor diye düşünürken yaslandığı kapı bi anda açıldı . Zehra hanımdı .

" Haa duru hanım unutmadan bu şekilde gelmeyin yarın "

dedi ve kapıyı duru'nun yüzü ne kapattı . Duru noluyo lan derken buldu kendini . Hemen çıkmalıydı burdan .

•••

Sabah çalan alarmla yerinden sıçradı . Hemen hazırlanıp işe gitmesi gerekiyordu . Dolabını açtı fakat tek başına halledemiyeceğinı anlayınca kızları çağırdı . Zümrüt eline kısa bir kalem etek tutuşturdu . Nur ise üstüne salaş bir gömlek verdi . Bu gömleğin üstten bi beş düğmesi yoktu ve bu yüzden çok derin bir göğüs dekoltesi vardı .

Duru yapmayın der gibi baksada ikiside inatçıydı. Duru banyoya gidip üzerini giyinip çıktığında kızlar bir çığlık patlattı.

" inanmıyorum çok güzel oldun kızım yaa şu fiziğinin hakkını ver artık ."

Dedi baygın gözlerle duru yu süzerken nur .

" gerçekten duru biraz daha böyle gidersen bizim alt komşu kamyoncu bekir abiden farkın kalmayacak. "

Dedi zühre.
Ve hep bir ağızdan güldüler .

" Tamam tamam bekir abi olmaya niyetim yok ama karısı gibi de süslü Hatice olamam "

Gerçekten ya o kadın fazla süslüydü .

Duru holdinge geldiğinde hangi katta çalışacağını bilmiyordu . Soluğu zehra hanımın yanında aldı. Zehra hanım dun ki uyarısını dikkate almış Duru yu önce bi süzdü sonra savaş beyin odasının hemen yanındaki odasına götürdü. Ikı oda arasında sadece
Cam vardı .

Şimdi ne yani o adam kendini gorecekmiydi . Zehra hanım

" hemen yerleş savaş bey gelmeden hazır ol . "

Odayı süzerken ağzından sadece

" Tamam " çıkabildi.

Odaya yerleştikten sonra . Birde katı gezmek istiyordu . Ee çişi felan gelirse nereye gidecekti bilmiyordu . Tam kapıyı açtı.

Olamaz . Burnu çarptı yine bu koku gerçek olabilir miydi . Kafasını kaldırınca anlamakta güçlük çekti nasıl ama nasıl o adam yoksa ohaa yoksa savaş bey omuydu .

O ADAM ...

Siyah Aşk +18Där berättelser lever. Upptäck nu