8.Başka bir erkek

23.9K 304 27
                                    

Duru akşam için hazırlanmaya başlamıştı . Dünkü dekolte olayından sonra bugün mutlaka savaşı çıldırtacak bir şeyler giymesi gerekiyordu . Kızlar trabzondan dönmüştü . Kahvaltıdan sonra zühre ve nurla alışverişe çıktılar . Mağaza mağaza gezip en sonunda çok sexy bir elbise buldular . Elbise derin göğüs dekoltesi ve derin yırtmaçlı bir kırmızı elbiseydi . Altına ben renginde tek ince bantlı yüksek topuklu bir ayakkabı aldılar . Alışverişten sonra duruyu kuaföre götürdü zühre ve nur su dalgası şeklinde kalın masa yaptırdılar saçına ve elbiseye uygun makyaj . Duru bir icim su olmuştu . Savaşın dudağı ucuklayacaktı .
Saat 19:00 civarında duru hazırdı fakat bi sorun vardı bu elbiseyle motor kullanamazdı. Taksi çağırmakta istemiyordu . Aslında kafasında barış vardı . Savaşa nispet olsun diye o bu geceye barışla gitmek istiyordu. Hemen bir üst katında oturan barışın kapısını çaldı. Kapıyı barış açtı. Duruyu karşısında o kadar güzel gören barışın nutku tutuldu ilk başta . Sonra anlamaya çalıştı duru neden burdaydi .

"Barış merhaba biliyorum akşam akşam rahatsiz ettim . "

" yok hayır rahatsız etmedin de niye bu halde kapıma geldin merak etmedim değil "

Hafif gülümseyerek cevap verdi duru .

"Ya holdingin lansmanı var . Malum motorla gidemem taksiyede böyle binmek istemedim. Utana utana soruyorum ama beni bırakabilirmisin acaba ? Bırakmak istemezsen anlarım. Hatta boşver ya tamam ben saçmalad..."

Sözünü kesti barış;

"Anahtarimi alıp geliyorum sen in aşağı "

Dedi barış gülümseyerek. Arabaya bindiler yol boyunca lise anılarından bahsettiler güldüler . Mekanın önüne gelince . Barışa dönüp;

"Çok teşekkür ederim . Bunu karşılıksız bırakmam "

Dedi duru gülümseyerek.

" rica ederim karşılığa gerek yok çıkınca haber ver alırım seni "

" teşekkür ederim barış. "

" önemli değil iyi eğlenceler "

" sağol " dedi duru

Gülümseyerek ve arabadan indi . Inerken onu izleyen iki gözü fark etti . Evet tamda istediği olmuştu. Karşıdaki arabadan inen savaştı.
Savaş çılgına dönmüştü. O herifle ne işi vardı neden onunla geliyordu . Kan beynine sicramisti . Barışın arabası hareket ettikten sonra duruyu fark etti bi anda . Çok güzeldi... tarifsiz bir güzellik. Heryeri uyarılıyordu. Bir ateş parçası gibiydi adeta . Kırmızı , ne kadar çok yakışmıştı ona . Elbiseyi iyice incelemeye başlayınca derin göğüs dekoltesine kaydı gözü . Çok acıktı. Fazla derindi o dekolte. Yukardan aşağı doğru süzerken bir anda bacak dekoltesi dank etti gözlerine. Bu yırtmaç kasiklarina kadardı . Hayır bu dekolte çok fazlaydı . Onu şuan savaş arzuluyordu. Peki ya içeri girdiğinde kaç kişinin erkekligini uyaracaktı .
Duru salona doğru ilerlerken savaşta arkasından hızlı adımlarla ona yetişti . Tam içeri girecekken durunun sıkıca belini kavradı.
Duru beline dolanan elle irkildi . Kafasını çevirince belini saran elin savaşın olduğunu görünce daha fazla şaşırdı. Neden böyle bişey yaptını şimdi. Neden duruyu bu kadar sıkıp sarmaliyordu . Hiç bişey söylemeyen savaşa neden böyle birşey yaptığını sorar gözlerle baktı . Fakat savaş kafasını çevirmiyor karşıdaki paparazzi lere poz veriyordu . Fotoğraf çekimi bittik sonra . Salona geçtiler . Duru savaşa dönüp;

Siyah Aşk +18Место, где живут истории. Откройте их для себя