29.Şimdi Arkanı Dön .

18K 195 16
                                    

ÖNCELİKLE YORUMLARDA SAYGI ÇERÇEVESİNDE YORUMLAR YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU İKAZIM BAZI OKURLARIM İÇİN . BU BENİM KİTABIM BUNU LÜTFEN UNUTMAYIN . 🤚🏻

BÖLÜMÜ NASIL BULDUNUZ LÜTFEN YORUMLARDA BELİRTİN 🙏🏻😊❤

● ● ●

Savaş yataktan kalkıp beni takip etti mutfağa kadar . Kızlar şahane bir kahvaltı hazırlamışlardı .

" Günaydınnnn "

Dedim kızlara gülerek . İkiside masadan gözlerini kaldırıp bize doğru çevirdiler . Gülümseyerek

" Günaydın "

Dedi nur. Yarı uyanık yarı uyur merhaba anlamında eliyle kafasını ayna anda salladı savaş . Nur ve zühre gülümseyerek karşılık verdiler. Yüzünü yıkamak için tekrar odaya döndü savaş. Masaya oturup kızlarla sohbet ederken savaş girdi mutfağa artık o uykulu halinden eser kalmamıştı . Yanımıza oturdu . Sohbetle kahvaltımızı geçirdikten sonra nur ve zühre erkek arkadaşları ile buluşmak için hazırlanmaya odalarına gittiler. Masada savaşla ben kalmıştık . Onu biraz delirtmek için önce cilveli bir bakış atıp sonra sandalyeyi geri ittirerek ayağa kalktım . Savaşın masum ve anlamamış bakışları her ne kadar beni güldürsede bunu yüzüme vurmadım . Önce sağ elimi sonrada sol elimi yavaşça okşayarak savaşın omzuna değdirdim . Kulağına kadar eğilip önce bir nefes verdim . Yutkunduğunu fark edince de . Kısık ama seksi bir ses tonu ile .

" Ben duşa giriyorum "

Dedim . Gözlerini kapattığını fark ettiğimde kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum . Ellerimi yavaşça omuzundan çekip süzüle süzüle odaya doğru yürümeye başladım . Ayak seslerinden beni takip ettiğini fark ettim . Tıpış tıpış gelişi hoşuma gitmişti içimden kıskıs gülerken odaya girdim . Arkamdan oda girip kapıyı kapatıp kitledi banyonun kapısının önünde durup . Tek elimi kapının yanına yasladım karşımda beni öyleyse iç geçirerek izleyen savaşı dahada delirtmek için sol bacağımı sağ bacağıma sürterek yukarı doğru çektim. Savaş her an üstüme atlıycak gibiydi. Yavaşça sallanarak. Cilveli bakışlar attım . Savaş tam anlamıyla baştan çıkmak üzereydi . Bana doğru yürümeye başladı . Beni arzuladığı bakışlarından çok net belli oluyordu . Tam önümde durdu . Dengisiz nefes alıp veriyordu savaşı heyecanlandırmak hoşuma giderken gülmemeye çalışmak çok zordu . Ellerini belime dolarken bende ellerimi onun boynuna doladım . Dudağını büzerek ona bakarken . Sessizliğini bozup

" Bende duş alıcam "

Dedi . Gülümseyerek. Vücudu alev almaya başlamıştı bile . Cilveli bir bakış daha atıp .

'' Elbette . "

Diyip . Tişörtünü yukarı doğru sıvadım . O bu hareketime gülerken . Tişörtünü çıkarttım .

" Şimdi arkanı dön "

Dedim . Söylediğim bu cümleye şaşırdı ama sorgulamadan arkasını döndü. Ellerimle önce sırtını biraz okşayıp sonra ellerimi beline doladım kaslarını okşayıp yavaşça ellerimi geriye çekerken titrediğini fark ettim huylanmış olmalıydı . Tek elimi sırtında gezdirirken . Diğer elimle yavaşça banyonun kapısını açtım . Sırtındaki elimide yavaşça çekip hızla kapıya doğru geri çekildim. Kahkaha atıp .

" Elbette banyo yapabilirsin aşkım ama benden sonra "

Diyip banyonun içine girip kapısını kapattım .

" SAVAŞIN AĞZINDAN "

Ne olduğunu anlamadan kapıya bakakaldım . Önce beni kışkırtıp sonra kaçmıştı . Kapıya yanaşıp iki kere sert bir şekilde tıkladım.

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now