18. 10.yıl

17.8K 236 28
                                    

Yoğun bir tempoyla geçen haftanın sonunda. Yine yoğun geçecek bir hafta sonu vardı . Bugün gece 10. YIL kutlaması vardı. Bu davete tüm kardeş şirketler gelecekti . Duru savaşında geleceğinden emindi. Aslında onu görmek ne kadar duruyu kötü etsede . O gün söylediği kelimeden sonra onu hala kıskandığını bilmesi hoşuna gitmişti . Onu affetmiycekti . Ama artık onu süründüre bilirdi . Geceye çok güzel hazırlamalıydı. Akşama kadar alışveriş yapıp kuaförde kendine bakim yaptırdı. Kuaförden çıkıp hazırlanmak için eve geldi . Kızlar çoktan hazırdı. Şimdi duruyu hazırlayacaklardı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1.Saat sonra ..

Duru artık akşamki baloya hazırdı . Parfümünüde sıkıp kapıya doğru yürüdüler. Kapıyı açtıklarında barış ve arkadaşları kapının önünde bekliyorlardı.
Barış icin kapı açılırken zaman yavaşladı sanki . Gözleri yuvalarından fırlayabilirdi .

" çok güzelsin be duru çook "

Diye geçirdi içinden hayran hayran duruyu süzerken .
Duru onu süzen barışın ne kadar iyi göründüğünü fark etti . Gerçekten çok yakışıklı gözüküyordu .

" Çok güzel olmuşsun "

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Çok güzel olmuşsun "

" Sende hiç fena sayılmazsın "

Dedi duru gülümseyerek. Asansörle inip arabaya bindiler herkes kendi arabasıyla gidiyordu . Barış yol boyunca duruyu süzdü . Böyle bir güzellik olamazdı ya . Gece için başka bir araba ayarlamıştı barış . Balo salonuna gelince önce kendi indi sonra kapıyı açıp durunun inmesine yardım etti. Elini cebine koyup . Durunun koluna girmesi için kolunu kaldırdı . Duru savaşın koluna girip kapıdan içeri girdiler . Herkesin gözü durudaydı. Gerçekten çok dikkat çekiyordu.
Durunun gözleri savaşı aradi . Ufak bir tarama yaptıktan sonra sağ köşede bi masada içki içerken gördü .
Savaş kalabalığın baktığı yere doğru çevirdi başını . Ve gözleri durunun üzerinde çakılı kaldı . Büyüleyici bir güzellikti . Içinde alevler aldı . Sonra koluna girmiş olduğu barışı fark etti kan beynine sıçradı o herifin koluna girmişti. Nasıl mutlu olabilirdi o it yanındayken elindeki içkiyi sertce kafasına dikti . O barışı göt etmenin zamanı gelmişti . Duru ona sınırlı gözlerle bakan savaşa baktı . Kıskançlıktan alev alan gözleri mutlu etti duruyu . Barışa dönüp konuşmaya başladılar barış espiriler yapıyor güldürüyordu duruyu . Duru arada savaşa bakıyor nispet yapıyordu adeta . Savaş sinirden delirmek üzereydi. Cihat sertkayanın kürsüye çıkmasıyla salonda alkış sesleri yükseldi . Her seneki geleneksel konuşmasını yapıp oğlu barışı yanina çağırdı. Duruya dönüp .

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now