28.Siyahı Seviyorum .

16.4K 216 7
                                    

" MERHABA SEVGILI OKURLARIM . BOLUM HAKKINDA YORUM YAPARSINIZ ÇOK SEVINIRIM . KEYIFLI OKUMALAR. "

" SAVAŞIN AĞZINDAN "

Üstümüzü giydikten sonra onu kollarımın arasına aldım. Bu mükemmel kadın benimdi . Herseyiyle mükemmel . Saçlarını kokladım.

" Yaseminn , bir kadına bu koku bu kadar yakışır . "

Diye geçirdim içinden . Saçlarına ufak bir buse kondurdum . Kafasını göğsümden kaldırıp bana çevirdi . Yesillerini gözlerime dikip ask dolu baktı. İçime eriten bakışları ...

Gülümseyip,

" Güzelim "

" Hı "

Dedi kısık bir sesle.

" Seni seviyorum "

" Bende seni seviyorum "

Dedi gülümseyerek .

" Ben aslında sevilecek bir adam olarak görmesemde kendimi durunun beni sevmesi iyi hissettiriyordu . Benim hep tek gecelik ilişkilerim olmuştu . Evet etrafımda çok kadın vardı . Param için yakisikliligim için beni seven kadınlar bu iki sebepten sevmişti hep . Ama duru farklı duru benim karanlığımı sevdi duru beni ben yapan şeyi sevdi . Bunu iliklerime kadar hissediyordum. Onun benim olduğunu bilmek bana inanılmaz bir güç veriyordu. Yanimda hayatımda kalbimde böyle bir kadın olması benim en büyük şansım olsa gerek . "

Diye kafamdan bu düşünceleri geçirirken . Durunun sesiyle irkildim .

" Uyuyalım mı ? "

" Olur güzelim "

Elinden tutup durunun odasına doğru yürüdük. Duru duşa girdi . Adamlarimdan birine kıyafet getirmelerini söylemiştim ki kapının çalmasıyla leventin geldiğini anladım . Kapıyı açıp kıyafetleri aldım . Durunun odasına tekrar girdim . Üstüme siyah bir tişört ve altıma siyah bir eşofman giyip yatağa uzandım. Az önceki düşüncelerim geldi yeniden aklıma duruyu beklerken ...

" DURUNUN AĞZINDAN "

Saçlarımıda havluya dolayıp duştan çıktım . Yatağımın üzerinde yatan savaşı fark ettim . Üstünde eşofmanları vardı ıyide onun burda kıyafeti yoktu ki . Sonra yüzüne kaydı gözlerim öyle derin derin ne düşünüyordu ki banyodan çıktığımı dahi fark etmemişti . Merağıma yenik düşüp .

" Sevgilim "

" Hı "

Dedi irkilerek . Baya dalmıştı .

" Bu eşofmanların nerden buldun "

" Haa , sey güzelim ya adamlarımdan birine dedim getirdi . "

" Anladım "

Dedim konuşurken bile dalgındı bu tavrı beni rahatsız etsede şuan ki atmosferi bozmak istemedim . Dolabımı açıp. Çamaşırımı giydim.

Siyah Aşk +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin