24.Yat'ta💋

33.3K 228 9
                                    

Yat'a vardıklarında saat 15:00'a yaklaşıyordu . Arabadan inip yat' a doğru yürüdüler el ele . Savaş kaptanla selamlastiktan sonra tekneye binmesi için duruya yardım etti . Kaptandan halatı çözmesini istedi . Durunun elinden tutup yukarı dümen odasına çıktılar . İkisininde yüzünde güller açıyordu . Savaş yat'ı denizin ortalarında bir yerde durdurdu . Onu hayranlıkla izleyen duruyu kucağına aldı . Duru ufak bir çığlık atti. Duruyu öpe öpe mutfağa getirdi. Kucağından yavaşça yere indirdi.

" Hadi güzelim yemek yapalım "

" ikimiz yemek yapıcaz hemde balık "

" Evet güzelim "

" Hadi bakalım "

Dedi gülerek duru . Savaşın durup durup duruyu opmesinden vakit buldukça balıkları ayarlayıp ızgara koyabildiler . Balıklar kızardıktan sonra . Yat'ın tam önüne yer sofrası kurdular . Balıkları mezeleri hazırlayıp sofrayı hazırladılar . Duru dolaptan bulduğu beyaz şarabı da getirdi . Kadehlere şarabı katip balıkları manzara eşliğinde yemeye başladılar .

" Manzara çok güzel "

Dedi duru denize bakarak .

" Birde sen benim manzaramı gör "

Dedi savaş . Duru kafasını savaşa çevirip ona baktığını fark edince mest oldu . Gülümsedi. Sofrayı toparlayıp yine aynı yere geldiler .

" Hava çok güzel diyorumki güneşlenelim "

Dedi duru . Savaş kafasını onaylarcasina salladı .

" Olur güzelim "

" Aa ama şey benim hiç mayom bikinim yok güneş kremim de yok "

" Burda var güzelim "

Duru kaşlarını çatıp .

" Neden burda bikini var acaba ? "

Durunun kıskançlığı savaşı güldürdü .

" Sakın ol hayatım ilk yat'a senle geldim . Hani o iç çamaşır satan mağaza vardı ya . Orda ben sana bir mayo beğendim ve aldım burada giyicegini düşünmemiştim ama . Onu getirdim yanımızda "

" Inanıyımmı "

" İstersen arayıp soralım magazayi "

" Tamam Tamam nerde giyiniyim "

" Aşağıda yatak odasındaki yatağın üstünde çantanın içinde . "

" Tamam canım "

Diyip indi yatak odasına burası gerçekten büyüleyiciydi. Karton çantadaki mayoyu çıkarınca ağzı açık kaldı bu çok güzel bir mayoydu .

Siyah Aşk +18Where stories live. Discover now