7.Fazla bir dekolte

25.6K 320 14
                                    

Eve geldiğinde saat 10:00 olmuştu. Yapacak bişey bulamayınca uyumak en iyisiydi . Duşunu aldıktan sonra uyudu duru .

Eceyle holdingten ayrılan savaş eceyi evine bırakıp kendi evine gitti . Oda duşunu aldıktan sonra uyudu .

Alarm sesiyle uyanan duru . Mutfağa gidip kendine kahvaltı hazırladı. Kahvaltısını bitince dolabı açıp ne giyeceğini düşünmeye başladı. Ve bugün bir farklılık yaparak siyah dışında bir renk giymek istiyordu . Bi yandan bunları düşünürken bi yandanda dün tanıştığı barış aklına geldi . Neden şimdi o aklına gelmişti ki kafasında tonlarca soruyla dolaptan dar beyaz bir pantolon aldı üstünede hafif göbeği açık şekilde vücudu saran siyah ip askılı bir atlet giydi . Pantolonuna siyah bir kemer takıp saçlarına su dalgası şeklini verdi . Ayaklarına siyah dolgu topuk bir sandalet giydi hafif göz makyajı yapıp o cam yeşili gözlerini öne çıkardı. Dudağına bugün kırmızı ruj sürdü. Evet harika gözüküyordu. Çantasını alıp aşağı ya indi motoru çalıştırdı ki o sırada bir şey fark etti . Evet evet bu oydu barış. Iyide onun burda ne işi vardı. Hem neden elinde çöp torbası vardı . Bi dakika yoksa apartmana yeni taşınan arkadaş grubu barışgilmiydi. Yanılmadı duru . Apartmana doğru gelen barışı görünce dusunduklerinde iyice emin oldu .

" Duruu ? "

Saskin gözlerle duruya bakıyordu barış . Evet durunun burda oturduğundan haberi yoktu. Ama bu kadarı nasıl tesadüf olabilirdi . Bu evi kim bulmuştu tabii yaaa . Barışın arkadaşı mert . Mert barışında liseden beri arkadaşıydı . Duruyu bilen tek arkadaşı . O ayarlamıştı bu evi . Haim mert .

" Barış??"

" tesadüfün böylesi "

" umarım tesadüftür aksi halde psikologa görünmeni önericem "

" saçmalama duru elbette tesadüf bu evi ben bulmadım mert buldu "

" mert ? O kim ? "

" pek hatırlamazsın benim liseden beri en yakin arkadaşım seni bilen tek arkadaşım . "

" Gerçekten pes ! "

" kusura bakma benim haberim yoktu yoksa kesinlikle taşınmazdık. Hatta çıkabilirim derdim ama ilk 3 ay kirayı peşin verdik "

" yok sorun değil ayriyeten çıkmanıza gerek yok . O durumun bittiğini söyledin. Sana guvenicem. "

" teşekkür ederim merak etme rahatsız asla etmiycem "

" umarım görüşürüz "

" görüşürüz "

Duru hala şaşkındı nasıl olabilirdi yaa . Kafasında düşüncelerle holdinge gelmişti. Kaskını çıkarırken savaşın arabasının kapısını açan şoförü gördü . Allah bilir gece nasıl yorulmustu . Ama her zamanki gibi çok yakışıklıydı . Parfümünün kokusu 10 m uzaktan alınabilirdi. Ama etkilenmemesi lazimdi . Hiç istifini bozmadan motorundan indi . Ona bakan savaşı görmezden geldi .
Savaş bu duruma bozulacağını tahmin etmişti . Ama yinede düşmanı gibi bakmasını istemiyordu durunun .
Yanından geçen duru ya .

Siyah Aşk +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin