>deel 3<

3.4K 337 57
                                    

Ik hoorde Safouane huilen en wiegde hem wat in slaap en deed hem in ze wiegje ik ging terug naar me plek en genoot van me eten.
_______________________________________

Perspectief Safia: Na dat we allemaal hebben genoten van het eten gingen ik en lamya opruimen en de jongens gingen op de bank zitten en Fifa spelen ja mensen dat heb ik in  mijn huis voor het geval dat bijvoorbeeld Safouane groter word. Mohim ik ruimde alles op en Lamya helpte me nog even met alles opruimen ik deed al die borden e.t.c in de vaatwasser en plofde ook even op de bank

23:45 : Samir, Younes en Lamya besloten om weer naar huis te gaan ik gaf Samir en Lamya en knuffel en Younes een Boks , Ik liep met ze naar de deur ik bedankte ze nog voor de gezelschap en zwaaide ze uit daarna liep ik terug naar binnen ik drukte op de knop zodat alle deuren dicht gaan van buiten en deed het alarm aan, Ik liep naar het wiegje van safouane tilde hem op en liep naar boven. Ik legde Safouane even op me bedje en liet hem lekker spelen. Ik deed een lange vest aan met mouwen deed me hoofddoek op en pakte de sajada ik verrichten me op het laatste gebed Isha. Na dat ik klaar was deed ik me hoofddoek af en het vestje en legde de Sajada terug in de kast. Ik liet Safouane nog wat eten. Na dat ik safouane heb gevoed wou ik slapen tot dat ik een berichtje kreeg van IKRAM?

met grote ogen opende  ik het berichtje.

Ikram: hai Safia ik wil eerst zeggen hoe gaat het? ik hoop goed. Ik wil je zeggen het spijt heel erg het spijt me zo erg dat ik jou en Samir pijn heb gedaan. Maar ik moet je wat vertellen. Ik hoop dat je me een kans geeft, Het is heel belangrijk morgen 15:45 Bij de Nieuwe park, onder de brug.

ik twijfel, zal ik gaan? weet je ik ga ! wie weet is het wel belangrijk. Kort daarna beantwoorde ik met:

hai Ikram is goed en ja het gaat hamdullilah ik zie je morgen 15:45.

ik legde me telefoon neer op me nachtkastje en zag Safouane al slapen op me buik zo cute😍

met de gedachte wat Ikram wou vertellen viel ik slaap.

met zweetende handen en rillingen door me lichaam werd ik in 1 klap wakker ik kreeg een flashback

Flashback:

Huilend liep ik naar buiten het was alweer 2weken geleden dat me ouders overleden. Ik ging wat boodschappen doen. Ik liep naar de Albertheijn en zag daar een groepje jongens er was een jongen die me hele tijd riep 'eeyyy zina' 'wejow die lichaam' zij hij met een vieze stem. met betraande ogen liep ik snel de Albertheijn in. Na mij boodschappen te doen liep ik naar de kassa en rekende alles af tot me verbazing zag ik die jongen voor me neus maar dan alleen... ik was bang 'Uhm mag ik gaan?' vroeg ik hem bang. Lachend keek hij me aan Hij nam me mee naar een schuurtje daar veder op en verkrachte me. Ik heb alles geprobeerd maar het lukte niet. Hij was te machtig. Huilend liep ik naar huis. En kort Daarna werd ik zwanger. Me broer werd woedend dat hij zelfs de jongen helemaal verrot heeft geslagen. Sinds die heb ik hem nooit meer gezien

Einde Flashback

huilend probeer ik terug te slapen maar het lukt niet.. ik kijk of safouane nog slaapt gelukkig hij slaapt nog. ik sta op ga naar de badkamer en doe de woedoe , na de woedoe deed ik mij hoofddoek op en mij vest , Ik pakte de Sajada en ging Fajr bidden na het bidden ruimde ik de sajada op en deed me hoofddoek en vest weg. Ik voelde me al stukken beter en kort daarna viel ik alweer in een diepen slaap.

9:30: ik werd wakker ik zag dat Safouane ookal wakker was. Ik speelde wat met hem wat is het toch heerlijk om met hem wakker te worden. Ik gaf hem wat te eten en kort daarna liep ik met hem naar benden. Ik zette de alarm uit en maakte en heerlijke Ontbijt. Ik maakte en beetje msemen (Marokkaanse pannekoeken) en wat croisantjes. Safouane had al gegeten dus ik legde hem neer in zij boxje en liet hem lekker spelen. Ik at wat msemen en 2 croisantjes en nam een glas water. Kort daarna ging ik naar boven ik ging lekker in bad met mij kleine mannetje. Ik veegde safouane af en rolde hem om in een handdoek. Ik veegde vervolgens me zelf ook af en wikkelde een handdoek om me heen. Ik kleedde Safouane eerst om en dan me zelf ik en safouane matchte vandaag heel erg Safouane had een Blauwe truitje aan met een zwarte broek en zwarte huraches en vervolgens nog een grijze muts en een blauwe bomberjack. Ik deed een blauwe trui aan met een kraag een zwarte broek en vervolgens net als mij zoontje mij huraches en een grijze jasje. Me haren liet ik los, voor mezelf spoot ik nog wat parfum van Armani en voor me mannetje die ene parfum van Zwitsal.

Hai allemaal dit is dus alweer de 3de deel een beetje saai sorry daarvoor maar mohim beter dan niks. wat denken jullie dat Ikram wilt vertellen?

en nogmaals bedankt allemaal voor de complimentjes en de 30+ stemmen ik waardeer het echt heel erg laten we proberen voor de 35 stemmen xx Schrijfster_HXL

Oh My Allah... (VOLTOOID)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora