>deel 7<

2K 245 96
                                    

ik zag Safouane nog slapen en liet hem nog lekker slapen ik liep naar beneden ik was beneden en maakte en heerlijke ontbijtje voor mezelf tot dat....  'oh my allah'.
_______________________________________

Perspectief Safia: ik draaide me om en zag dat (..) me schoot net onder me borst ik sprak snel de ashada uit ' ashada la Ila ilalah ashada ana mohammed a rasolola' ik keek gechoqueerd met vol pijn naar de persoon die mij schoot....   

Perspectief Samir: Ik werd wakker gebeld door een onbekende nummer 'WEJOWWWW WELKE HOEREN ZOON IS DIT' schreeuwde ik. ik nam op :

Onbekend: 'spreek ik met Samir el (..)' zij een man

Ik: 'Uhm ja mag ik vragen wie u bent?' vroeg ik zo vriendelijk mogelijk

Onbekend: 'Ehm ja ik ben Meneer (..) ik ben van he ziekenhuis ***  ik wil u melden dan u zusje? Safia el (..) een ernstige operatie aan het onder gaan is..

bij het zin 'Safia begaat een ernstige operatie' kreeg ik bijna een hartaanval

Ik: 'WATT UHMMM IK KOM ER ZO SNEL MOGELIJK AAN' riep ik zowat door de telefoon heen gelijk hing ik op my allah wie da f*ck heeft dit gedaan. tranen die ik voelde opkomen weer weer! kon ik mijn zusje niet beschermen weer! de 2de x!  wat de f*ck voor broer ben ik huilend  rende ik van de trap af ik deed snel me Canada Goose jas aan en me Nikes aan en reed zo snel mogelijk naar het ziekenhuis , aangekomen bij het ziekenhuis veegde ik me tranen af en vroeg mijn de balie waar Safia el (..) ligt gelukkig ging dat snel ik ging zo snel mogelijk de trap op naar verdieping 4 wejow heb Heyak hard gerend. aangekomen bij verdieping 4 zag ik de dokter die mij heeft gebeld 'DOKTER DOKTER' riep ik iedereen die me raar aan keek wjww ik lijk nu echt op een meisje . 'Dokter hoe gaat het met haar mag ik d'r zien?' vroeg ik met tranen ' Meneer mevrouw is in een erge toestand de operatie is goed gegaan maar mevrouw ligt in coma' bij het word coma wou ik gwn instorten 'm.maar w.wat is er gebeurd?' zij ik huilend ' mevrouw is geschoten net onder haar borst geluk dat een van de buren alles horden het kind is veilig bij de buren' WTFFKKK WLH WIE DA F*CK HEEFT DIT GEDAAN WLH IK SLA DIE GENE DE MOER IN!  'mag ik naar binnen?' vroeg ik aan de dokter ' ja maar niet te lang'. met trillende benen loop ik naar binnen ik ik kan WAT VOOR KAOULO BROER BEN IK! 

haai schatjes helaas een korte deeltje maar het is puur een extraatje om dat veel van jullie niet konden wachten tot morgen mohim ik gun het jullie , wel stemmen he!  Maar wat denken jullie? kom het goed met Safia?  en wie heeft Safia beschoten?  xx Schrijfster_HXL.     love juliieeee.

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now