>deel 15<

1.4K 147 12
                                    

Deel 15 alweer😍
SRY VOOR MIJN AFWEZIGHEID SCHATJES❤

de vrouw die mij 9maanden heeft gedraagt de vrouw die mij al die jaren heeft opgevoed en plotseling is verdwenen. voor even voelde het goed.
_______________________________________

Perspectief Safia: het voelde goed om weer te knuffelen met me moeder maar het voelde niet betrouwd ik kan het gewoon niet geloven?! het is toch wel en beetje raar dat mijn moeder plotseling er weer is? ik moet Ikram spreken..

Perspectief 'Moeder' Safia: jullie denken vast is het waar? is het echt de moeder van Safia? om het eerlijk te zeggen nee... het doet me ook pijn om te liegen maar het is het beste zo..

Perspectief Safia: ik vroeg aan me 'moeder' of ze hier blijft ' als dat mag graag' ik knikte ik liep met dr naar boven en wijsde dr kamer aan ze was in schok zag ik aan haar blik 'Bent ik ben trots op jou jij bent zo sterk geweest in al deze tijden en kijk jou zoon ma Sha allah hij zal trots op jou zijn later en ik durf te wedden dat papa ook trots op jou zo zijn' tranen die ik voelde op komen ik kon maar niet stoppen met huilen het werd me te veel mijn papa is dood... ik ben verkracht.... altijd dacht ik dat me ouders dood waren... oh my allah help mij hier uit. ik voelde de armen van mijn 'moeder' om me heen ' Habiba ga maar even slapen' ik liep naar me kamer en ging even slapen.

2uur later: ik liep naar beneden ik zag dat mijn 'moeder' heeft gekookt en dat ze nu met safouane zit te spelen. 

Perspectief Zyad:(de broer van de vader van Safia en Samir) jullie vragen vast waarom doe je dit? wat bezielt jou? maar jullie begrijpen het niet mijn broer is niet wie jullie denken dat hij is jullie kennen hem als 'de liefste' Walid de 'goeie' moslim maar of dat zo wel is? hij, hij gaat voelen wat wij hebben gevoeld...

Perspectief Safia: 'Mama wanneer gaan we het de rest vertellen' 'Uhm wat vertellen' zij ze gechoqueerd  huh waarom is ze zo gechoqueerd? 'Uhm dat je eigenlijk gewoon nog leeft we waren er kapot van! Samir was helemaal de verkeerde kant op gegaan !' 

Perspectief 'moeder' van Safia en Samir: Uhm ja dat gaat wel een beetje moeilijk wat moet ik nu zeggen ik kan moeilijk nee zeggen ik besloot maar om ja te zeggen ''is goed Habiba laten we ze morgen dan bellen?" ze knikte.

THANKYOUUUUU FOR THE 5K LEZERS EN 2K STEMMEN  LOVE JULLIEE ! EN IK BEN WEER BACK MENSEN NOGMAALS SRY MAAR IK HAD HET ECHT DRUK SRY ZINAAS💋
VANAF NU ELKE DAG OM 17:30 NIEUWE DEELTJE X

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now