>deel 46<

1.1K 86 26
                                    

Hij liep naar me toe en kuste me ik kuste hem terug en ja jullie weten wat er toen is gebeurd
_______________________________________

5 maanden later:

We zijn nu 5maanden later Safouane is nu alweer bijna 2jaartjes oud. Onze huwelijk reis naar de maledieven was prachtig en wat ben ik allah swt dankbaar dat hij mij zo een prachtige man van zowel binnen als buiten. Hij behandeld mij zo goed en hij behandeld Safouane als zijn eigen zoon. Over kinderen gesproken ik ben zwanger ja het is vroeg maar alles is de wil van allah swt.

Safouane is bij mijn moeder. Ik kleed me om in dit

Ik pak mijn tasje en doe daar mijn portemonee , kauwgom , lipenbalsem en sleutels in ik pak mijn auto sleutels en loop naar mijn auto ik rijd ons oprit af en rijd naar de bakker ik heb een taart laten maken met "Je word vader" erop ik haal het op ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik pak mijn tasje en doe daar mijn portemonee , kauwgom , lipenbalsem en sleutels in ik pak mijn auto sleutels en loop naar mijn auto ik rijd ons oprit af en rijd naar de bakker ik heb een taart laten maken met "Je word vader" erop ik haal het op en daarna rijd ik nog langs de exenos voor wat versiering nadat ik alles heb gedaan rijd ik weer terug naar huis.

Ik versier alles mooi en leg de taart mooi neer op een doorzichtige schalen boordje. Als het goed is komt Amir over 2minuten binnen ik sta alvast klaar met een confetti in mijn hand.

"SAFIAAA" Schreeuwt Amir door het huis ik moet echt lachen hij komt de woonkamer in en 3,2,1 en de confetti gaat er van door "YOU GONE BE A DAD" Schreeuw ik blij "B-ben je serieus" vraagt hij met tranen die over zijn wangen rollen "Ja schat , ben je niet blij" "Tuurlijk wel wlh jij maakt mij de gelukkigste vrouw op aarde ik hou van jou en dat zal ik ook doen tot mijn dood , ik ben allah swt zo dankbaar dat hij jou op mijn pad heeft gebracht" tranen die over mij wangen rollen dit is zo lief...

Ik knuffel hem en hij geeft me nog eens kusje  "ik hou van jou" fluister ik "ik ook van jou"



Einde.  Dit is het einde van "Oh My Allah" helaas genoeg maar heel misschien als jullie dat willen komt er een deel 2 maar dat wil ik dan wel na "La Jalousie"

Ik hoop dat jullie iets hebben geleerd met deze boek. Ik heb deze boek namelijk met een betekenis geschreven

"Vertrouw op allah swt en geef nooit op , allah swt beproefd de mensen waarvan hij houd , na slechte tijden komen goeie tijden"

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now