>deel 41<

1K 105 20
                                    

al die tijd zoveel liefde gunde beweerd niet eens mijn vader te zijn nee het is mijn verdomme oom....
_______________________________________

Perspectief Safia: "H-habiba rustig we kunnen het uitleggen" huilde mijn moeder met grote ogen keek ik haar aan "UITLEGGEN , UITLEGGEN , DUS JIJ WILT MIJ UITLEGGEN WAAR JIJ DE AFGELOPEN 3JAAR WAS HÉ DUS JIJ WILT MIJ UITLEEGGEN DAT MIJN VADER MIJN VADER NIET IS HÉ , DOOR JULLIE BEN IK VERDOMME VERKRACHT DOOR JULLIE BEN IK VERDOMME VERKRACHT JA ALS JULLIE JULLIE DOOD NIET FAKTE WAS DAT NIET GEBEURD JA , BLIJF UIT MIJN BUURT IK HEB GENOEG PIJN GELEDEN JA" Schreeuwde ik huilend verliet ik het huis. "Habiba wacht" schreeuwde Amir huilend draaide ik me om "A-Amir ik kan niet meer ja ik kan dit niet meer aan het is me allemaal teveel" "Habiba Ik weet dat je in schok bent maar kom op dit hoorde en prachtige avond te zijn laat die avond niet verpeste" ik knikte en ik voelde dat hij mijn tranen weg veegde met zijn duim " Habiba niet huilen daar kan ik niet tegen" deze woorden laten me echt smelten😍 ik glimlachte naar hem en hij knufelde me en voor ik het wist voelde ik zijn lippen op de mijne....

"Ik hou van jou" fluisterde hij "I-ik ook van jou" stotterde ik wie had dit nou verwacht? De enige echte Safia **** gaat trouwen! Blozend keek ik weg ik hoorde hem nog lachen "je hoeft je niet te schamen voor mij"

00:45 : ondertussen zijn we alweer thuis mijn "ouders" zijn hier ook in dit huis wat ik totaal niet wil ,ik wil ze niet , niet spreken niks! Ik haat ze!

Ik knuffelde mijn prinsje nog en liet hem naast me liggen op bed ik gaf hem nog een kusje en zo viel ik in slaap. Huilende Safouane die mij wakker maakt hij heeft honger zuchtend zit ik recht op ik geef hem nog borstvoeding en vervolgens valt hij dan in slaap ik zet me kleding goed en val dan zelf ook in slaap.

7:00 : Ik loop de badkamer in doe de woedoe en bid mijn Salat ik ruim alles op en zie dat mijn prinsje alweer wakker is ik geef hem nog een paar kusjes "Wat moet ik nou zonder jou habibi" fluisterde ik naar hem hij lachte en schopte met zijn voetjes zo cutee😍 ik kleede me om in dit:

7:00 : Ik loop de badkamer in doe de woedoe en bid mijn Salat ik ruim alles op en zie dat mijn prinsje alweer wakker is ik geef hem nog een paar kusjes "Wat moet ik nou zonder jou habibi" fluisterde ik naar hem hij lachte en schopte met zijn voetj...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En voor mijn prinsje kleed ik hem om in dit:

Ik spuit nog wat Parfum van Armani Si voormezelf en voor mijn Kleine Prinsje kleed spuit ik wat Parfum van Zwitsel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik spuit nog wat Parfum van Armani Si voormezelf en voor mijn Kleine Prinsje kleed spuit ik wat Parfum van Zwitsel. Ik loop naar beneden waar ik ondertussen al iedereen aan tafel tref ik groet iedereen en zet Safouane in zijn stoeltje ik neem dan zelf ook plaats en pak 2 croissantjes " Wil je vandaag op Safouane passen ik moet werken" vroeg ik aan Lamya ze ging akkoord en ik bedankte haar na het ontbijten zei ik iedereen gedag en stapte me auto in ik reed het oprit in en reed naar mijn kantoor toe.

Ik heb besloten om mijn echte vader opte zoeken....

Haii Schatjes 515 woorden sorry dat ik niet meer actief was maar vanavond komt er nog een deeltje dat beloof ik!❤

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now