>deel 39<

1K 102 46
                                    


"Ondertussen is iedereen al binne gekomen en feliciteerd iedereen ons "En hoe gaan jullie hem noemen" vrioeg de dokter"
_______________________________________

Perspectief Lamya: 'Souhail , Souhail el ****'

"Ma Sha Allah mooie naam"

4dagen later

Ondertussen is het alweer 4dagen later en ben ik al ontslagen uit het ziekenhuis. Met mij en onze gezin gaat het heel goed steeds op de dag word ik als maar verliefder op mijn Schatje Souhail en Youness hij is zo lief voor mij

Ik scrol nog wat over mijn Instagram tot ik een berichtje krijg van een onbekende nummer

"Dus je hebt een kindje hmm bang dat jou kindje niet lang meer zal leven kisses your big Brother"

Met open mond kijk ik naar het berichtje en lees ik het wel voor de 6de x opnieuw m-mijn broer h-hij is terug. Tranen die over mijn wang rolde.

Perspectief Safia: Met mij gaat het stukken beter ik en Samir hebben ook gepraat en hij vertelde mij dat hij mij voor altijd zal beschermen en dat ik voor altijd zijn kleine zusje blijf het deed me goed omdat te horen. Zelf heb ik besloten om mijn echte vader te zoeken en vanwege Lamya die is bevallen komen mijn "ouders" vandaag pas terug van Frankrijk.

"SAFIAA" Schreeuwde de bediende vanaf beneden naar boven Ik liep de trap op naar beneden en vroeg haar wat er aan de hand is "Je hebt bezoek" ik keek haar raar aan en zag Lamya en Ikrame achter haar met een grote grijns op hun gezicht raar kijk ik hun aan "Lamya wat doe je hier je bent net 4dagen bevallen" "Ja ja kom kom" "naar" vroeg ik haar verward "Kom kom" grijnsde Ikrame "oké wat hebben jullie" vroeg ik verward we liepen naar mijn kamer en ze duwde mij mijn badkamer in "Ga jezelf douchen" bevielde Ikrame mij ik zuchte en deed de badkamer deur dicht ik nam een heerlijk douche en deed nog de woedoe. Na mijn douche smeerde ik mezelf nog in me favorite bodylotion en deed een badjas aan.

Lamya duwde mij me stoeltje in die tegenover mijn kaptafel zit "Wat gaan jullie doen" vroeg ik zuchtend "We gaan je omtoveren" "en waarom" vroeg ik met een opgetrokken wenkbrauw "dat zie je zo wel" grijnsde Ikrame "Stop met grijnzen" zei ik geïrriteerd ze lachte.

Lamya heeft mijn haar gekruld en Ikrame heeft mij mooi opgemaakt eerlijk is eerlijk ze hebben het prachtig gedaan ik keek nog in het spiegeltje dat op mij kaptafel lag en knikte goedkeurend "Shoukran Habiba's het ziet er prachtig uit" "No Problem zinaa" zeiden ze tegelijk  "Yallah ga je jurk aantrekken" zei Ikrame terwijl ze me weer de badkamer in duwde ik deed de deur opslot en kleede me om het is een prachtige jurk Ma Sha Allah: 

Lamya heeft mijn haar gekruld en Ikrame heeft mij mooi opgemaakt eerlijk is eerlijk ze hebben het prachtig gedaan ik keek nog in het spiegeltje dat op mij kaptafel lag en knikte goedkeurend "Shoukran Habiba's het ziet er prachtig uit" "No Problem ...

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Ik spoot nog wat Parfum en liep mijn badkamer uit "Wauwi Ma Sha Allah" "Ma Sha Allah habiba" Complimenteerde Lamya en Ikrame mij ik bedankte ze en gaf ze een knuffel.

Ik deed mijn doorzichtige hakken  aan een liep naar beneden met Lamya en Ikrame achter mij aan " Ma Sha Allah" zusje complimenteerde mijn gelieve broer Samir mij. Ik keek hem raar aan "Wat is dit Samir waar ga ik naar toe en hoezo doe je zo" lachend keek hij me aan "Daar kom je snel achter" zei hij terwijl hij me een kus op mijn voorhoofd gaf ik knikte maar wat "Yallah ga maar er w8 iets buiten op jou" ik knikte en liep naar buiten wauwi wat een prachtige limo. "Selam ahlaikom madam" groete de jongen man mij beleefd. Beleefd groet ik hem terug en deed hij de deur voor mij open ik bedankte hem en hij reed weg. Het is een aardige man hij heet salim en is al 1jaar getrouwd nu hij is 26jaar en heeft een eigen bedrijf vertelde hij.

"We zijn er" vertelde hij ik knik en hij deed de deur voor me open "Had niet gehoeven hoor" vertelde ik hem , ik vindt dit allemaal maar appart hij lachte en stapte weer de limo in "Laat je me hier alleen" vroeg ik verbaasd "Het komt goed vertrouw me" lachte hij en reed weg waarom doet iedereen zo raar  vandaag? Toen ik tegenover me keek zag ik een prachtig  padje ik liep en liep totdat ik bij een huis terecht kwam wat the fuck? Waar ben ik? Op de grond zag ik een briefje "Kom naar binnen" raar kijk ik naar het briefje zal ik naar binnen gaan of niet? Na een tijdje besluit ik om toch naar binnen te gaan na paar keer kloppen ging de deur zomaar open zonder dat er iemand open kwam doen?!

Ik liep naar binnen en wauwii wat een prachtige huis of meer een villa. De vloer is helemaal prachtig met glinsterende tegels bedekt en in de gang is er een grote kast met allemaal decoratie en aan de zijkant is er een prachtige grote trap. Ik loop naar binnen en wat ik daar zie....

Eyemaa lang geleden man maar hier hebben jullie een deeltje ik hoop dat het en leuke is😚

Oh My Allah... (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu