>deel 32<

1.2K 113 44
                                    

XXL deeltje omdat ik de 13k+ Reads heb gehaald!❤❤

Wat vooraf ging:

"Hier" zij Amir en hij gaf zijn autosleutels aan Ikrame.
_______________________________________

Perspectief Samir:  "Wil je mij nu uitleggen hoe jij Safia en Ikrame kent" Vraagde ik aan Amir met een opgetrokken wenkbrauw.  Na dat hij mij alles vertelde werd ik zooo boos "JOUW BROERTJE WOU MIJN ZUSJE VERMOORDEN" Sisde ik "S-Sory man" Zij hij met schaamte ik knikte , het is maar dat hij me beste vriend is. Ik gaf hem een manelijke knuffel "Dankje wel , wollahi dankjewel door jou was mijn zusje hier misschien niet eens , bedankt dat je haar hebt beschermd en bedankt voor het beschermen van Ikrame" fluisterde ik zacht maar verstaanbaar "Ikrame hé , ze heeft spijt bro , vergeef het haar want voor je het weet is ze er niet meer maak het goed met haar" ik zuchte zal ik het goed maken met haar? Ik zie wel.

"Mannen het is tijd om tegaan bezoek uur is voorbij komt goed In Sha allah" zij een jonge dokter , ik gok dat hij marokaans is en iets rond 26/27 jaar "Shoukran broeder bel me als er iets is" hij knikte samen liepen we naar mijn auto "Komen jullie naar mijn huis" zij Youness "Saff jij komt ook amir" ik zag Amir twijfelen maar hij knikte al gauw.

1maand later
Het is al een maand later Safia is nog steeds niet wakker , deze maand zo heftig we waren altijd samen met Ikrame heb ik het goed gemaakt en ik weer haar weer ten huwelijk vragen maar pas als Safia wakker is. Deze maand zijn we allemaal samen gebleven en hebben samen steun bij elkaar opgezocht we hebben ook besloten om een groot huis samen te kopen als Safia weer wakker is en samen te wonen met ze allen. Amir heeft ook alles verteld over mijn oom Zyad en Ikrame heeft mij ook alles verteld over mijn ouders die leven. Ondertussen zijn we er ook achtergekomen dat mijn oom Zyad Safia heeft geschoten hij is kort daarna met zijn mannen naar het buitenland gevlucht maar ik beloof jullie hij krijgt spijt! 

Perspectief Amir: Het is al een maand verder en ik ga kapot! Het is maar dat ik nog Ikrame , Lamya , Samir en Youness bij me heb anders storte ik leterlijk in. Jullie vinden me vast zwak maar dat meisje zij , zij doet wat me ik ben verliefd.. Ik heb gevoelens voor haar als sinds dag 1 Liefde op het eerste gezicht....

"Ik Ga naar Safia toe" schreeuwde ik door het huis  "S goed wij komen later" antwoorde Youness. Ik deed me schoenen en jas aan en ging nog langs een winkel ik kocht wat bloemen en een hele grote teddy beer. Ik scheurde weer de straten uit naar het ziekenhuis bij het ziekenhuis aangekomen ging ik gelijk naar Verdieping 6 Kamer 450 Ze hebben haar vorige week verplaatst. Ik klopte zachtjes op de deur met hoop dat ik haar "binnen" zal horen maar nee hoor zoals altijd hoor je niks ... Ik legde de grote teddy beer in een hoekje en de bloemen op het kastje ik gaf haar een kusje op haar voorhoofd en pakte een stoel die in de hoek lag Ik pakte haar hand "Safia habiba ino we zijn al een maand verder , we zijn inmiddels ookal achtergekomen wie dit heeft gedaan en ik beloof je , jou oom gaat boeten , je doet me pijn Safia ik kan jou niet zo zien , ik heb gevoelens gekregen voor jou Safia , sinds dag 1 al ik hou van jou Safia wordt wakker habiba , ik wil jou als mijn vrouwtje , ik wil jou als de moeder van mijn kinderen word wakker ik zal Safouane opvoeden als mijn eigen zoon , ik zal hem respecteren , wordt wakker ik mis jouw" huilde ik.

Perspectief Safia: al een maand probeer ik wakker te worden maar het lukt me maar niet! Ik hoorde altijd Samir , Lamya , Ikrame , Youness en Amir huilen dat ik wakker moest worden maar het je lukt me maar niet. Ook hoorde ik dat het goed gaat tussen Ikrame en Samir , wat ben ik toch blij voor hun! Ik ben Ikrame zo dankbaar voor alles! Ik hoorde iemand binnen komen , "ik zal hem respecteren , wordt wakker ik mis jouw" waren zijn laatste worden A-amir houd van mij.... A-amir wilt mij als zijn vrouw?! Als de moeder van zijn kinderen? Ik voelde een traan op mijn hand vallen en dat was de druppel voor mij ik probeerde ruw mijn ogen te openen en dat lukte mij ook de vellen licht die in mijn ogen straalde wat heb ik dat toch gemist "A-amir" fluisterde ik "S-SAFIAAA JE BENT WAKKEERRRR" Schreeuwde Amir blij lachend knikte ik al gauw hoorde ik hem de kamer uitrennen , Hij kwam terug met een Dokter "Mevrouw U bent wakker" zij de dokter ik knikte "Mooi , Meneer kunt u de kamer verlaten ik wil namelijk paar testjes doen bij Mevrouw" hij knikte en liep weg

Perspectief Amir: ZE IS WAKKER , ZE IS WAKKER! Blij plof ik op een van de stoelen die in de gangen zitten snel pak ik mijn telefoon en bel Samir op "SAMIR" Schreeuwde ik blij " wat is er , iets met Safia" hoorde ik hem bang zeggen "Ja bro , maar iets goeds ze is wakker Alhamdullilah" Zij ik blij "OMG WAT ALHAMDULLILAH WE KOMEN ER NUUU AAN" Schreeuwde hij blij hij hangde op en ik deed mijn telefoon in mijn zak. Ik zag dat de dokter uit de kamer kwam "En gaat het goed met haar" zij ik "Ja het gaat goed met Mevrouw maar ze moet wel veel rusten" ik knikte en bedankte hem hij liep weg en ik liep weer naar haar toe "H-heb jij dit voor mij gehaald" zij ze doelend op de bos bloemen en grote teddy beer ik knikte "S-Shourkan" zij ze verlegen  Ahww wat schattig. "SAFIAAAAAA" Schreeuwde Lamya en gaf Safia een knuffel en Ikrame ook. 

Perspectief Safia: Eindelijk weer wakker wat heb ik mijn Famillie gemist. Ik knufelde mijn broer nog en Youness "Hamdullilah ben je wakker zusje" zij Samir ik knikte "Safia we hebben besloten om een hele grote huis te kopen en er met ze alle in te wonen als je dat wilt" zij Samir "Ik vindt het goed" Ik vondt het altijd al saai alleen in een zo grote huis dus ja " Maar een probleem" zij ik "Zyad? Dat lossen we wel op" zij Youness ik zuchten "nee dat is het niet"

1080 woorden❤ Ik hoop dat jullie het leuk vonden X Schrijfster_HXL

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now