>deel 16<

1.4K 164 27
                                    

mensen ik vind het echt jammer dat mij stemmen zijn gedaald ik had vroeger 50+ stemmen en nu de 20+ zooo stemmen zal lief zijn

wat vooraf ging:  ik besloot maar om ja te zeggen ''is goed Habiba laten we ze morgen dan bellen?" ze knikte.

perspectief Safia: we kletste nog wat en praatte over mijn jeugd toen ik nog klein was.. ik vind het maar raar en kan het gwn niet geloven ik hoorde Safouane huilen oef.. 'laat mij maar' zij mijn 'moeder' ik knikte 'hij moet even verschoond worden' ik knikte ze liep met safouane naar boven ondertussen zat ik wat door Instagram de scrollen ik besef dat het al een tijdje is dat ik lamya niet heb gezien. ik appte nog wat met haar en al gauw kwam me moeder weer naar buiten na en gezellige avond besloten we om te gaan slapen. Morgen is een grote dag... ik liep naar boven en legde Safouane neer in zijn wiegje ik deed me pyjama aan deed het licht uit en ging slapen.

volgende ochtend: ik werd wakker door het gehuil van Safouane ik tilde hem op en zag dat hij honger heeft ik gaf hem wat te eten en liep met hem naar beneden waar ik mij 'moeder' een ontbijtje zag maken ik groete d'r en vroeg of ze Safouane bij d'r kon houden want ik wou woedoe doen en bidden ze knikte. ik liep naar boven deed de woedoe en pakte een hoofddoek na mijn gebed ruimde ik de sajada op en ging weer naar beneden ik genoot van het ontbijt, het was gezellig, we hebben veel gekletst en gelachen 'mama zal ik ze zometeen bellen?' 'Uhm is goed benthi' 'wakha mama ik ga ze vertellen ze dat ze met avondeten bij ons eten' ze knikte en at verder ik wou opruimen maar me moeder weigerde ik liep naar de huis telefoon en belde iedereen op ze gingen akkoord en bereiden alvast alles voor 'Mama ik ga naar de AH let jij op Safouane?' ze knikte en zij me dat ik voorzichtig moest doen... ik knikte ik liep naar boven en kleede me om in een simpele look.

ik liep naar beneden deed me schoenen aan jas aan en ging met de auto naar de Ah

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

ik liep naar beneden deed me schoenen aan jas aan en ging met de auto naar de Ah. Bij de Ah aangekomen zag ik hele boel jongens trillend liep ik de Ah in ik ben echt bang bang dat het weer gebeurd. Ik deed me boodschappen en rekende alles af ik betaalde alles netjes af en liep de Ah uit 'zina' 'oef' 'haar moet ik hebben' ik negeerde het en wou weg gaan maar net voordat ik weg wou gaan hield iemand mij vast niet weer nee niet weer... 'RAAK MIJ NIET AAN' schreeuwde ik 'en waarom niet' 'KOWED RAAK MIJ NIET AAN' schreeuwde ik weer. 'Iliias laat haar' hoorde ik iemand zeggen ik keek achter om en zag en jongen van ongeveer 23\24 'waarom zou ik zo een knappe Damen laten gaan' oefff 'KOWED A ZEMMER ANDERS ZIEN WE DAN WEL' 'HAHHAHA wat ga je doen eh kech' kijk nu gaat hij te ver 'zoo kech toch wha als jij zo de cel in beland moet je niet janken met vriendelijken groet advocaat Safia el (****)' ik zag ze allemaal gechoqueerd kijken ja hallo mensen ik kan er ook voor zorgen dat ze de bak in gaan! maar of ik dat ga doen? Nee... ik liep weg en reed met mij auto weg. thuis aangekomen voerde ik de wachtwoord in van het hek en reed het oprit op ik stapte uit en pakte de boodschappen uit de auto. Ik liep naar binnen deed me schoenen uit en zag mij moeder met Safouane spelen zo schattig. Ik liet ze spelen en ging gelijk naar de keuken vandaag ga ik Mamita maken. ik bereide alles voor en al gauw hoorde ik Safouane huilen ik liep naar hem toe en zag dat hij weer honger had ik gaf hem wat borstvoeding na dat hij klaar is deed ik me kleding weer goed en al gauw hoorde ik de bel alweer gaan ik zag mij moeder zenuwachtig zitten en ik vertelde haar dat het goed komt 'in Sha allah' ik deed open en zag daar lamya en haar man ik groette ze en vertelde ze dat ze binnen moesten komen.

738 woorden stemmen zal lief zijn xH

Oh My Allah... (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu