>deel 6<

2.6K 274 98
                                    

First wil ik jullie heel erg bedanken! Ik ben pas 3/4 weken begonnen met deze boek en heb nu al de 815Reads gehaald en ik zit nu al in top #22 bij spanning. I love jullie!!! Mohim ik wil ook sory zeggen omdat ik lang geen deel heb geplaatst maar ik was heel erg ziek. Maar hamdullilah alles gaat weer goeden bedankt voor de 50+ stemmen

Terug naar het verhaal:

ik liep naar Safouane toe en susde hem wat ik tilde hem op hij heeft vast honger... 
_______________________________________

Perspectief Safia: 'Lamya ik ga even naar boven Safouane heeft honger' zij ik ' is goed' beantwoorde ze.  ik liep de trap op naar boven met Safouane in me handen, ik liep me kamer in en zat op het wieg stoeltje in mij kamer ik gaf Safouane borstvoeding en na dat hij klaar was deed ik me kleding goed en liep weer de trap af naar beneden met Safouane in mij arme. Toen ik beneden was zag ik Lamya bellen met haar man Younes.

Perspectief Onbekend:   HIWAAA ik ben het....    jullie weten vast wel  dat Safia en Samir de ouders nog leven? Ze leven in Frankrijk...   wie ik ben? goeie vraag! daar komen jullie nog achter....  Safia ,Safia ....

Wat word het nu Ikram Vermoorde? of Dr pijn late lijden in de 'hoerenhuis'  WHAHAHA jullie denken ik ben dom ik weet dat ze die Safia alles heeft verteld.. 

Perspectief Safia:  'Lieverd ik moet gaan Younes komt zo thuis en ik moet nog koken' zij ze terwijl ze opstond ik knikte en gaf d'r nog een snelle kus ze gaf me terug een kus en Safouane die nog in me arme zat gaf ze ook een Kusje.  ik liep met d'r tot de voordeur en zwaaide d'r nog uit ik liep terug naar huis en deed de voordeur dicht. Ik liep naar de box en legde safouane neer in zijn boxje ik gaf hem nog een kusje en keek in zijn hele mooie schattige licht bruine oogjes he's zo cutte , wat heb ik toch een geluk met hem... Nadat ik Safouane in zijn boxje neer heb gekegd liep ik naar de keuken en maakte wat Macaroni heerlijk mijn lieveling.  Na ongeveer 45 minuten was ik al klaar en dekte de tafel ik pakte en glasje Coca Cola en schepte wat op ik deed de tv aan en keek wat tv. Pff het is zo saai alleen... nou alleen maar geluk dat ik mijn schatje Safouane heb ookal is het maar een baby hij brengt je gwn gezelschap. Ik moet alweer bijna werken. Ik had al overlegd met Lamya en ze vond het niet erg als ze op hem moet oppassen Lamya houd namelijk van kids ze werkt ook veel met kinderen maar ze heeft vakantie dan.Na dat ik heerlijk heb genoten van mij macaroni en glasje Coca Cola ruimde ik alles op en deed de alle borden en glazen in de vaatwasser. Ik tilde Safouane op en speelde wat met hem ik gaf hem kusjes tot dat ik wat stank rook ' oh heeft meneertje poepie gedaan' lachte ik. Ik liep naar boven en legde hem op de aankleedkussen ik deed zijn broek om laag en deed zijn rompertje los ik verschoonde hem en verwisselde de Pampers. Ik knoopte de romper weer terug en deed zijn broekje weer omhoog. ik gooide de vieze pamper in de prullen bak en liep met Safouane weer naar beneden.

23:00 

met een diepe zucht deed ik de tv uit en zag dat Safouane op me buik sliep awww soo cutee ik maakte er nog een foto van en tilde hem voorzichtig op ik liep de trap op naar boven en ging slapen.

volgende ochtend:  Ik werd wakker door een huilende Safouane ik keek op me telefoon en zag dat het 5:00 in de ochtend is pff  ik stond op en zag dat hij honger had ik gaf hem borstvoeding en zag dat hij van genoot zozo die had honger. ik deed me kleding weer goed en ging veder slapen. Maar kort daarna werd ik alweer wakker ik zag naast me Safouane slapen ik stapte mijn bed uit en ging de douche snel in ik deed de woedoe en daarna ging ik bidden ik ruimde het kleedje op  en vervolgens reinigde ik me gezicht even en smeerde en body lotion op van Guess. {aanrader wlh echt lekker!#MY} ik zag Safouane nog slapen en liet hem nog lekker slapen ik liep naar beneden ik was beneden en maakte en heerlijke ontbijtje voor mezelf tot dat....  'oh my allah'.  

oke sweetyssss korte deel maar ik beloof jullie dat morgen rond 17:00 een deeltje online komt xx Schrijftser_HXL

Oh My Allah... (VOLTOOID)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant