>deel 19<

1.2K 121 12
                                    

WJWWW mijn boek heeft gwn de 9.4K Reads! oeffff ik hou zoveel van jullie lysm!❤

Wat vooraf ging: ik vind het wel lief van dr maar zij moet ook rusten zij is nu ook zwanger dus ze moet rustig aan doen.. "AAAAAAA"
_______________________________________

Perspectief Safia: 'Mama wat doe je' ze kwam op me af met een mes in haar hand. 'oh mijn lieve schat' 'Mama wat is er leg die mes neer' zij ik verwarrend ze schudde nee. Ik ben zo in schok vanwaar komt dit vandaan het was net zo gezellig tot Samir en Younes weg gingen ging ik naar de keuken en Lamya ging naar boven en voor ik het wist kwam me moeder achter me aan met een mes waarom? 'oh mijn lieve dochter jij gaat je leven nog heel erg haten' ik keek haar met grote ogen aan is zij serieus..? SAMIR HAD GELIJK! ZE IS NIET TE VERTROUWEN! lachend kwam me moeder naar me toe ik stapte steeds naar achter tot ik de muur voelde tranen die ik voel opkomen... 'mama waarom waarom wat heb ik je gedaan!' schreeuwde ik huilend ze lachte 'Als jij maar iemand hier over verteld vermoord ik Safouane' zij ze zonder emotie. Ik deed mijn hand op mijn mond van de schok zij mij bloed eigen moeder dat nou echt?! MIJN BLOED EIGEN MOEDER! ik knikte huilend ze keek me lachend aan en deed de mes in haar broekzak net op dat moment kwam Lamya naar beneden lopen en keek me raar aan ik gaf haar een blik van 'er is niks' jullie denken vast van 'laat je het hierbij laat je je echt bedreigen' Nou nee! ik heet geen Safia **** als ik niks doe! ik zal mij zelf en mijn dierbaren voor altijd beschermen! wat ik ga doen? daar komen jullie snel achter want iets klopt niet deze vrouw.. ze verbergt iets mijn moeder zal dit nooit maar ook echt nooit doen!

Perspectief Lamya: ik liep de trap naar beneden en keek naar een huilende Safia iets klopt niet.. er is iets aan de hand! ze was net zo blij en nu vindt ik haar opeens huilend? dat klopt niet.

Perspectief Samir: Ik loop naar mijn auto en scheur de straten uit al snel zie ik dat een auto mij volgt woedend kijk ik wie het is Younes.. PFF ik zette de auto aan de kant en zag Younes het zelfde doen hij stapte uit en klopte op mijn raam ik stapte ook uit en keek hem aan met een blik van 'arm volg je mij' 'Samir waarom doe je zo ik weet dat dit moeilijk is maar doe het voor je zusje Safia' 'ik kan het niet ze verbergt iets ik weet het ik vertrouw haar gwn niet' ' Ik weet dat het moeilijk is ik geloof het ook niet allemaal maar zoals ik al zij doe het voor Safia' ik knikte 'Yallah kom' zij die en stapte zijn auto in ik stapte mij auto in en reed naar het huis van Safia.

Beetje korte deeltje butt I am back xx Schrijfster_HXL.

Oh My Allah... (VOLTOOID)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon