>deel 34<

1.1K 113 15
                                    

"Mevrouw ik moest zodra u wakker was dit naar u geven , lees dit pas wanneer u alleen bent en wanneer u er klaar voor bent" voordat ik wou wat zeggen liep hij mijn kamer uit. Waar sloeg dat op?
_______________________________________

1 week later

Perspectief Safia: Het is inmiddels al 1week later met ons gaat het goed alhamdullilah. Ik ben ookal uit het ziekenhuis ontslagen en vandaag gaan we ons huis bezoeken.  Ik kleede me om in dit:

En mijn Prinsje kleede ik om in dit:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En mijn Prinsje kleede ik om in dit:

Ik spoot nog wat Armani Parfum voor mezelf en voor mijn Prinsje spoot ik nog wat Zwitsel parfum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik spoot nog wat Armani Parfum voor mezelf en voor mijn Prinsje spoot ik nog wat Zwitsel parfum. Ik pakte mijn tasje deed er mijn telefoon , Sleutels , Lipbalsem en Pinpas in en pakte Safouane van zijn boxje ik gaf hem nog een paar kusjes en pakte zijn vestje. Het is echt lekker weer vandaag maar je weet maar nooit met Nederlands vandaar dat vestje ik liep naar mijn auto en Toetste mijn Wachtwoord in voor het Poortje ik scheurde de straten uit en reed naar Samir. We hebben daar met ze alle afgesproken.  Trouwens met mij en Amir gaat het ook heel goed we hebben ondertussen ook een relatie. Mijn broer vond het ook goed omdat hij Amir al heel lang kent. Wel heeft hij hem Gewaarschuwd e.t.c

Bij Samir aangekomen: Ik stapte uit en pakte Safouane. Ik liep naar Samir zijn huis en belde aan niet eens een seconde later zag ik Lamya al voor me neus "Oh je bent er al" ze knikte ze schoof een beetje opzij zodat ik naar binnen kon. Ik liep naar binnen en deed mijn schoenen uit ik liep de woonkamer binnen en groete iedereen. Lamya is inmiddels ook al hoogzwanger als het goed is bevalt ze over 1week of 2.


Ondertussen is Amir ookal gearriveerd en gaan we nu naar het nieuwe huis , Nee mensen Amir gaat daar niet wonen maar hij komt wel vaak.

Aangekomen bij het nieuwe huis: Ik stapte uit en tilde  Safouane op. Het is een prachtige mooie huis nouja huis? Meer een villa. Trots lopen we naar binnen het is prachtig het heeft een grote keukeneiland een grote woonkamer een speelkamer een zwembad een grote tuin met schommels , zit plekken e.t.c en boven heeft het 7kamers 4 badkamers en onder heeft het een bubbelbad en een binnenzwembad Wauwi. Ik vindt het zelf best overdreven maar ja na zo lang hard werken mag het wel. SHITTT Over werken gesproken ik moet mijn zaak nog afmaken! Meskiena die vrouw....

2dagen later:

Vandaag is de dag dat we gaan wonen in onze nieuwe huis. Ik Ga mijn huis eerlijk gezegd wel missen maar ja. Ik doe mijn 3grote koffers in de auto en dan nog mijn 2sporttassen. Over Inas gesproken ik heb haar sinds die dag dat Lamya is gestoken niet meer gezien beter ook en ik heb gehoord dat die klootzak Zyad naar het buitenland is gegaan , die brief die ik heb gekregen in het ziekenhuis heb ik ook nog niet gelezen elke keer als ik het wil doen kan ik het niet ik weet niet wat het is maar iets in mij zegt dat het me kapot zal maken....
Maar vandaag ga ik het lezen. Ik ben benieuwd.

Bij het nieuwe huis aangekomen: Iedereen is er al iedereen heeft al zijn of haar kamer geclaimd ondertussen heb ik de mijne ook geclaimd en eentje voor Safouane die we morgen gaan opknappen. Ik zet al mijn spullen in de kast en al mijn verzorgspullen e.t.c zet ik in  mijn bureaulade's ik maak het bed nog op en plof vervolgens uitgeput op het bed.

Mijn broer vond het zo nodig om een bediende/koker te hebben dus hebben we die ook. "ETEN" riep de bediende ik pakte Safouane van het bed en liep de trap op naar beneden. Ik liep de woonkamer in en nam plaats aan de grote eettafel "Amir" zij ik verward "Jah" "sinds wanneer ben jij hier" lachte ik "ohw net pas" ik knikte en begon aan mijn eten "En hoe vinden jullie het huis" zij Samir "prachtig" zeiden ik en Lamya tegelijk btw Ikrame is ook mee. Ikrame en Samir gaan ook bijna trouwen maar ze hebben wel gewoon en apparte slaapkamer hoor. Ik , Lamya en Ikrame zijn nu ook gwn beste vriendinen geworden gewoon net zusjes!

"Hamdullilah" zij ik nadat ik heb gegeten het was heerlijk. Ik ging van tafel en nam Safouane mee naar boven " Ik ga aan mijn zaak werken" zij ik nog voor ik weg ging iedereen knikte en ik liep de trap op naar mijn kamer. Bij mijn kamer aangekomen deed ik mijn kamer opslot en legde Safouane in zijn bedje neer ik ging nog snel de Woudou doen en ging vervolgens bidden. Na het bidden heb ik nog mijn gezicht gereinigd met het gezichtreiniging van garnier en plofte vervolgens neer op mijn bed. Ik pakte trillend de brief "bismillah" fluisterde ik. "Oh My Allah" "NEE NEEE NEEE" Huilde ik "Dit kan niet" schreeuwde ik eruit. "P-papa"

835 woorden. Spannenddddd

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now