>deel 20<

1.2K 135 17
                                    

Yallah kom' zij die en stapte zijn auto in ik stapte mij auto in en reed naar het huis van Safia.
_______________________________________

Perspectief Samir: bij Safia weer thuis aangekomen parkeerde ik weer de auto en wachtte tot hij aankwam na en minuut kwam die aan en parkeerde op het oprit en stapte uit ik drukte op de bel en w8 tot iemand open zou doen

Perspectief Safia: dood kijk ik voor me hoe kan zo en iemand zo harteloos zijn en ik dacht dat ik me moeder terug had en dat ik weer gelukkig kon zijn 'Ding Dong' hoorde ik de bel gaan ik stond op en liep naar de deur ik keek via de Camera beelden wie het was en zag dat het Samir en Younes waren ik zuchtte opgelucht en deed snel open en voor ik het wist gaf ik Samir een strakke knuffel alsof ik hem 5jaar niet heb gezien alsof dit mijn laatste knuffel is... hij keek me gechoqueerd aan wat ik wel begrijp ik liet hem los en deed een stapje op zij zodat ze naar binnen konden komen Younes ging naast Lamya zitten en ik ging naast Samir zitten met Safouane in me armen ik keek naar mijn 'moeder' en zag haar kijken met een gemene grijns op haar gezicht. We zullen zien wat zij verbergt want de waarheid komt altijd boven water! 

23:50: iedereen is weg gegaan morgen ga ik weer werken maar hoe ga ik dat doen dan waar ga ik Safouane laten? als ik hem aan Samir geef gaat Samir vragen waarom oef! ik ga hem gwn aan Samir geven schijt! mijn prinsje is niet veilig met dat monster. Ik pakte Safouane uit zijn box en liep naar boven ik liep naar mijn kamer en sloot de deur met een slot ik schakelde de Camera's aan via de laptop want dat monster is niet te vertrouwen! Ik deed Safouane op mijn bedje en deed snel mijn wassing voor het gebed na de wassing  pakte ik een hoofddoek en een gebedskleedje ik haalde al mijn gebeden in en ging in mijn bedje liggen naast mijn Prinsje 'Ik zal jou voor altijd beschermen mijn kleine Prinsje ik hou zoveel van jou jij bent mijn allesje mijn world mijn hart jij verdient dit niet jij bent nog zo klein en onschuldig mijn prinsje' zij ik met Tranen in me ogen ik zag een glimlachje op zijn mond wat me doet glimlachen ik gaf hem honderden kusjes en zo valde ik in slaap.

6:45: ik deed me ogen open en zag Safouane op mijn buik slapen AHWWW! Ik glimlachte en pakte hem voorzichtig en liet hem verder slapen op het bed ik deed nog snel de wassing voor het gebed en deed me hoofddoek op en ging bidden na het bidden deed ik me hoofddoek af en pakte mij laptop erbij ik keek de Camera beelden en zag mijn moeder bellen met iemand 'Komt voor elkaar' 'Nee ze weet nog niks maar Samir heeft het denk ik door' hoor ik keek verward mij laptop aan ik wist het! ze houdt iets verborgen maar wat!?

Haiii Sweety's laat de drama beginnen! Hou van jullie x Schrijfster_HXL
10/20 stemmen?

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now