>deel 9<

1.9K 230 44
                                    

Voeg BeautyMarocane

ik liep naar Safia de kamer en klopte ik hoorde 'Binnen' huh? Safia ligt toch ik coma?

______________________________________

Perspectief Lamya: met trillende benen liep ik in 's.samir' zij ik geschrokken ik heb hem nog nooit zo gezien hij lijkt net een meisje.. 'H.het spijt me'  'Kifesh het spijt je broer? het is toch niet jouw schuld! jij kan er ook niks aan doen broer het is allemaal de wil van Allah swt!' kalmeerde Younes hem wat ben ik toch trots op mijn mannetje. 'HET IS WEL MIJN SCHULD' schreeuwde hij en rende weg...  'W.wat bedoelt h.hij?' vroeg ik Younes huilend 'Ik weet het niet Habiba ik weet het niet..' zij die terwijl hij me in zijn armen nam. 'L.Lamya'

Perspectief Samir:  Het is mijn schuld mijn focking schuld ik moest naar (..) luisteren   

Flashback:

onbekend:  1miljoen. of je little sister is dood.. 

Samir: HAHAH grappig ben jij man kom een x aan dr ik sla je kaoulo tanden er uit.

onbekend: we zien wel..

einde flashback 

ik moest gewoon luisteren waarom ben ik zo een KAOULO MONGOOL

Perspectief Lamya: 'S.SAFIA JE BENT WAKKER!' schreeuwde ik opgelucht 'YOUNESSS HAAL EEN DOKTER!' schreeuwde ik nog gechoqueerd 'S.safia je bent eindelijk wakker ik was dood ongerust ik kan niet zonder jou!' zij ik terwijl ik naar dr liep. 

Perspectief Younes: Ze is wakker eindelijk! snel haalde ik een dokter de dokter liep alvast naar de kamer van Safia en ik zij dat ik er zo snel mogelijk aankom ik belde Samir zo snel mogelijk na 22x hebben gebeld neemt hij nog steeds niet op..  wat is er toch met die jongen hij deed zo raar vandaag , in plaats te komen naar zijn zusje en op haar te letten  gaat hij weg? Kifesh? na een paar x te proberen neemt hij op 'AH MONGOOL WAAR BEN JIJ SAFIA LIGT HIER IN ZIEKENHUIS EN JIJ GAAT WEG? INPLAATS OP HAAR TE PASSEN!' schreeuwde ik door de telefoon heen ik zag allemaal mensen me raar aankijken , 'KOM A ZEBI JE ZUSJE IS WAKKER' schreeuwde ik weer. 

Perspectief Safia: ik probeerde als maar me ogen te openen maar niks dat lukte.. ik blijf het maar proberen en proberen en het lukte! ' S.Safia je bent wakker! ik was dood ongerust ik kan echt niet zonder jou!'  hoorde ik Lamaya  zeggen 'YOUNESSS HAAL DOKTER!' schreeuwde Lamya  'M-Mijn Z-zoon' zij ik met tranen in me ogen ' Het is goed Habiba Samir haalt hem zo' zij Lamya 'S-shoukran' zij ik nog steeds snikkend. ik miss hem zo erg ik wil hem knuffelen en lekker kusjes geven..

1 Week later: Met mij gaat het nu goed Alhamdullilah. Met mijn zoon Safouane gaat het ook goed Hamdullilah  hij word de Dags steeds groter en groter hij word zo snel groot.. 'THING THONG' hoorde ik geschrokken  stond ik op en keek de camera beelden het was Lamya gelukkig. ik deed de deur voor haar open en gaf dr een knuffel ik heb dr echt gemist 'kom binnen schat heb je echt gemist' ' Ik jou ook Habiba' zij ze ze liep binnen en deed dr schoenen aan. ' ik moet je wat vertellen habiba'

Haii lieverds halen we de 2k lezers en 1k stemmen?

Wat zal Lamya vertellen aan Safia?...

LOVE JULLIE EN DIKKE LOVE NAAR MIJN ZINA ParanoiaBerberse😍❤

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now