>deel 11<

2.2K 242 28
                                    

Haii habbibas ik heb al paar deeltjes terug gezegd dat ik een nieuwe boek ga publiceren die binnen kort uitkomt dit is een voorspelling van het verhaal laat even weten wat je ervan vind en of je benieuwd bent xx Schrijfster_HXL

Haii habbibas ik heb al paar deeltjes terug gezegd dat ik een nieuwe boek ga publiceren die binnen kort uitkomt dit is een voorspelling van het verhaal laat even weten wat je ervan vind en of je benieuwd bent xx Schrijfster_HXL

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

VOEG teenaturalx😍 STEMMEN ZAL LIEF ZIJN😍

Ik at het snel op en hoorde al gauw de
voorbel dat zal vast Lamya zijn. Ik keek in de camera beelden en ja het was Lamya.
_______________________________________

Perspectief Safia: 'Ben je er klaar voor' vroeg Lamya 'Helemaal Habiba en jij?' vroeg ik d'r 'Duhhh' zij ze met een duh gezicht HAHAH 'Jallah je ziet er echt onleuk uit' zij ik d'r 'AHWW THANK YOU JIJ OOK EN ME KLEINE OOK' Zij ze wijzend naar Safouane. ' shoukran laten we gaan maar gaan we met mijn auto of?' ' Ja is goed' zij ze ik liep naar me auto ik deed het stoeltje achterin voor Safouane en Lamya stapte alvast in ik deed de deur dicht van Safouane en liep naar de bestuurskant.

Aangekomen bij de stad:

We liepen allemaal winkels in en uit we hebben allemaal iets leuks gevonden ik heb heel veel spullen gehaald voor mijn mannetje Safouane ik heb zijn parfum vervangen en heb schoenen gehaald e.t.c. voor me zelf heb ik de Armani parfum weer gehaald en wat Nikes en Chanel schoenen en wat outfits Lamya had ook wat outfits gehaald. We gingen nog wat eten bij de McDonald's en daarna gingen we naar huis. ' Ik ga gelijk naar huis schat en alles voorbereiden' zij Lamya ze gaat het Younes vandaag vertellen dat ze zwanger is en die manier is zoo leuk! 'is goed lieverd dan zie ik je vanavond' ' bye zina' zij ze en gaf e nog een knuffel en Safouane een kus. Ik liep naar binnen en deed de deur dicht ik liep de trap op met Safouane in me armen en alle tasjes in me handen oefff.. ik vouwde alles op en deed alles in me kast en vervolgens deed ik alles in Safouane zijn kast.

Perspectief Lamya: Vandaag ga ik het Younes vertellen ik ben zo zenuwachtig! wat als hij er niet klaar voor is wat als hij het niet wil.. snel legde ik alles klaar.. oef! hij is thuis ik liep snel nar beneden ' hey schat leuk dagje gehad' vroeg hij 'leuk en jij ?' vroeg ik hem ' ook normaal werk he' 'Maar Younes ik heb een verrassing voor je' zij ik 'wat dan schat' vroeg hij nieuwsgierig 'doe dit om' en ik gaf hem een blinddoek hij deed het om ik liep met hem naar boven terwijl ik hem goed vasthield 'WEJOWW ALS IK W=VAL HE LAMYA' schreeuwde hij 'HAHAHAH komt goed' lachte ik aangekomen bij onze kamer zij ik hem 'doe maar af ' hij deed af en keek met open mond op het bed (zie omslag!)'j-je b-bent zwanger?!' zij hij gechoqueerd ik knikte is hij niet blij? maar voor ik het wist knuffelde hij me dood 'JE HEBT ME HET GELUKKIGSTE MAN TER WERELD GEMAAKT WIST JE DAT!' schreeuwde hij terwijl hij me buik kuste. tranen die ik voelde op komen ik ben zo blij! ik knuffelde hem en zo bleef ik voor eventjes. 'Younes ik ga koken Safia en Samir komen zo' 'm-maar je bent zwanger je moet rustig aan doen schat!' zij hij bezorg 'jaja ik kan het wel aan joh!' zij ik lachend liet ik hem achter ik maakte wat taart en maakte nog couscous. ik hoorde de bel gaan dat zal vast Lamya en Samir zijn. ik deed open en zag Lamya en Safouane maar geen Samir wat is er toch laatste tijd met die jongen joh.. 'Kom binnen schat' zij ik terwijl ik haar en Safouane een kus gaf ze kwam binnen en deed d'r schoenen uit ik deed de deur dicht totdat ik Samir zag 'kom binnen' zij ik nog snel hij knikte en deed zijn schoenen uit ik deed de deur dicht 'YOUNESSS KOM NAAR BENEDEN SAFIA EN SAMIR ZIJN ER' schreeuwde ik van boven naar beneden.

Perspectief Younes: IK BEN ZOOOOO BLIJ IK WORD VADER EINDELIJK! met grote ogen kijk ik nog naar het bed het is zo leuk bedacht ik kan het nog steeds niet geloven mijn vrouwtje is zwanger.. ik ga zo goed voor d'r zorgen! 'YOUNEEESSSS KOM NAAR BENEDEN SAFIA EN SAMIR ZIJN ER' schreeuwde Lamya van beneden wejoww deze heeft gekke stem ik denk dat heel Afrika haar heeft gehoord. Ik liep naar beneden en groette Samir met een mannelijke knuffel en Safia met een boks. ' Iwha broer hoe gaat het lang niet gezien' vroeg ik aan Samir hij doet zo aanwezig laatste tijd sinds dat Safia in coma lag het woordje zat hele tijd in me hoofd ' het is mijn schuld' wat bedoelt hij daarmee?!

Ja Younes wat bedoelt Samir d'r nou mee... Hou van jullie ❤👑XX Schrijfster_HXL

765 woorden stemmen zal lief zijn!

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now