>deel 29<

1.1K 108 27
                                    

Extra deeltje❤

Wat vooraf ging:

we liepen naar een mooie terrasje in het park hij bestelde 1 Coca Cola voor mij en 1 Redbull voor hemzelf "Dus leg uit" zij ik
_______________________________________

Perspectief Safia"  "Uhm jou oom Zyad  bracht een meisje Ikrame bij de hoerenafdeling jou oom Zyad dacht al die tijd dat Ikrame ontmaagd was maar ik heb haar geholpen omdat ik dat een meisje niet aankon doen ik heb een goeie band op gebouwd met Ikrame e.t.c gister vroeg ze mij wat ik gedaan had enz en ik zij dat ik met jou was enz ze vroeg me hoe je heet En ik zij Safia ze schrok en vroeg me of ik jou kon beschrijven ik was verward maar beschreef jou ze huilde en huilde maar ze vertelde mij alles over jou en ze smeekte mij om op jou te letten en jou te beschermen je zit in gevaar Safia , Het is gevaarlijk voor jou , jou zoon , jou broer kortom jij en je geliefden" Gescoqueerd met tranen keek ik hem aan "I-Ikrame" huilde ik hoe kon ik! En ik vertrouwde haar niet! En ik geloofde haar niet en kijk zij? Kijk wat zij voor mij doet door mij lijd zij , door mij zit ze in het hoerenhuis "S-shoukran voor alles Shoukran dat je Ikrame hebt geholpen ik zal het mezelf nooit vergeven als ze haar eer had verloren" huilde ik "het komt goed het komt goed In Sha Allah" zij hij terwijl hij me handen vast pakte normaal zal ik dit niet toelaten maar ja....

"Zullen we gaan" vroeg ik na een tijdje hij knikte en ik zette hem  bij zijn huis af "Bedankt Amir bedankt voor alles wil je de groeten doen aan Ikrame als je haar ziet vertel haar dat ik haar zo snel mogelijk kom halen en dat ik haar zo dankbaar ben voor alles" hij knikte en stapte uit ik reed naar mijn huis en pakte een paar spullen voor mij zoontje ik ga Safouane daar laten slapen aangezien ik om 01:00 naar die Facking zemmer(homo) moet gaan. Na dat ik alles heb loop ik weer naar mij auto en reed naar Samir's  huis , ik heb Samir verteld dat ik wat zaken had wat eigenlijk helft is gelogen ik heb zaken maar ik heb nu wat anders aan me hoofd..

00:45 : Ik loop naar mijn auto toe en rijd naar het adres die hij mij heeft verstuurd.

Bij het adres aangekomen:  Ik zie dat het een verlaten pand is met alle moed die ik heb verzameld loop ik de verlaten pand in. Al gauw zie ik een kantoortje waar "Zyad el ****" op staat ik kopte en al gauw hoorde Ik "Kom binnen" ik liep naar binnen en ik zag een grijns op zijn gezicht "Dus je bent gekomen" lachte hij "FACKING MONGOOL JE BEDREIGD MIJ IK MOET WEL EN JE ZEGT NOG JE BENT GEKOMEN? PHEL IK HAD EEN KEUS" Schreeuwde ik "Showw is dat hoe je je oom begroet die je al jaren niet hebt gezien" Wlh ik word nu echt woedend! Hoe kan hij zich nog mijn "oom" noemen hij is een tering zemmer(homo) voor mij een tering harteloze mongool! "WAT ZIJ IK JOU IK ZIJ JOU DAT JIJ MIJ FAMILLIE NIET BENT JA" Schreeuwde ik terwijl ik een vaas kapot maakte.

"Vertel mij waarom ik hier ben"   "Wil je je ouders terug" hoorde ik hem zeggen voordat ik wat wou zeggen onderbrak hij mij "Geef je dan over" vol ongeloof keek ik hem aan is hij serieus?! Is hij Psychisch geworden ofso?! Wilt hij me zo graag dood hebben dan?!  "PSYCHISCHE MONGOOL ALS IK DOOD BEN WAT HEB IK DAN NOG AAN ME OUDERS JOH" Schreeuw ik "Dus het boeit jou niet als ik jou ouders nu voor jou vermoord" zegt hij met een grijns "Waag het" sis ik.  Is dit het dan? Zal ik me overgeven zal ik het doen voor mij liefe prachtige ouders  , Mijn liefe prinsje ,  Mijn liefe broer en Lamya en Youness zal ik het doen? Zal ik me over geven? Is dit dat het einde van me leven?

690 woorden❤❤  Omdat ik de 12K+ Reads heb gehaald wou ik jullie bedanken met een extra deeltje hou van jullie💋

Is dit dan het einde van  Safia haar leven? Is dit hoe Safia zal eindigen? Zal Safia het opgeven?

X Schrijfster_HXL

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now