>deel 26<

1.3K 121 21
                                    

"Ja" "zullen we samen wat doen" vroeg die beschaamd showww dat is  voor het eerst een jongen die zich schaamt? Zal ik ja of nee zeggen? Ik bedoel ik ken hem niet eens.....
_______________________________________

Perspectief Safia: "u-uhm" "Kom op ik doe je niks aan" Zij die na dat hij mij twijfelende blik na een tijdje besloot ik om toch te gaan gwn als bedankje van vorige keer "Zie het als een bedankje van vorige keer" zij ik hij knikte. We gingen winkels in en winkels uit en wat irritant joh! Hij wou de hele tijd betalen maar ik dacht het niet "Amir wil je even op Safouane letten ik ga even naar de Wc" "is goed" "Dankjewel" ik liep snel naar de kassa en betaalde snel Alhamdullilah was er geen fille! Ik liep weer terug naar Amir en Safouane en ik keek hem met eens grijns aan "Yeh heks wat ben jij koppig zeg zehma naar Wc" zij die  lachend liep ik door met de kinderwagen.

Bedankt Amir het was een hele leuke dag! Het was een lange tijd geleden toen ik nog zoveel lol had "Graage daan joh" zij die "Zal ik misschien je nummer mogen" vroeg die onzeker na heel lang twijfelen gaf ik hem toch mijn nummer "bedankt" "Geen prbleem" zij ik hem. Ik deed de kinderwagen in de auto en reed naar huis ik ben kapot!

Thuis aangekomen: Ik maakte  Marmita en liet het koken op de fornuis ik liep de woonkamer in en speelde wat met mijn Prinsje. Na een paar minuten was de Marmita klaar en schepte wat voormezelf op ik at wat en tilde Safouane op en liep de trap op naar boven ik legde hem op mijn bed neer en ging nog even snel naar beneden ik pakte wat Chips , snoep en Water en ging weer naar boven ik legde Alles neer op mijn bed en deed mijn kamer deur opslot. Ik deed nog snel de wudu en haalde mijn gemiste gebeden in Na dat ik dat heb gedaan plofte ik in me bed en pakte de laptop ik besloot om te kijken of die heks nog wat heeft gedaan/gezegd maar tot mijn verbazing was ze vandaag niet eens thuis....  Ik besloot om wat Netflix te kijken en keek Justice zo leuk! (is echt leuk ik raad het jullie echt aan X Schrijfster) nu ik deze serie kijk herinner ik me nog dat ik een zaak heb en dat ik die vrouw Meskiena moet helpen. Ik ben echt trots op mezelf altijd zijden ze tegen mij "Je gaat het niet halen" "Je wordt geen advocaat" en kijk nu Alhamdullilah een van de beste advocaten in Nederland! Ik besloot om te gaan slapen en dan morgen verder met de zaak te gaan en morgen ga ik ook een Vereniging zoeken ik ga weer verder met Taekwando.

Volgende ochtend:

Met een grote glimlach kijk ik mijn prinsje aan wat ben ik toch blij met hem! Wat moest ik nou zonder hem? Ik liep mijn badkamer ik en besloot snel te douchen ik deed daarna de wudu en ging bidden na het bidden kleed ik me om in dit :

Met een grote glimlach kijk ik mijn prinsje aan wat ben ik toch blij met hem! Wat moest ik nou zonder hem? Ik liep mijn badkamer ik en besloot snel te douchen ik deed daarna de wudu en ging bidden na het bidden kleed ik me om in dit :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Daarna besloot ik nog om Safouane ook te douchen die ondertussen al wakker was na hem te hebben gedoucht kleedde ik hem in dit:

Ik spoot nog wat Parfum voormezelf en wat voor mijn prinsje en liep maar beneden tot mijn verbazing was die heks weer niet thuis maar goed ook! Ik begon een ontbijtje voormezelf te maken en keek daarna wat Tv

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik spoot nog wat Parfum voormezelf en wat voor mijn prinsje en liep maar beneden tot mijn verbazing was die heks weer niet thuis maar goed ook! Ik begon een ontbijtje voormezelf te maken en keek daarna wat Tv. Tot ik mij wat herinner waar is Ikram?!

Ik besloot om haar te bellen ik heb haar nodig zij weet waar mijn ouders zijn!

615 woorden! Stemmen zal lief zijn X

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now