>deel 33<

1K 106 48
                                    

Maar een probleem" zij ik "Zyad? Dat lossen we wel op" zij Youness ik zuchten "nee dat is het niet"
_______________________________________

Perspectief Safia: "Het Inas" tranen rolde over Lamya de wangen "Wie is dat" zij Amir niet begrijpen "D-dat is een vrouw die deed alsof het mijn moeder is en ze woonde bij enz tot dat ze mij ooit bedreigde en ze heeft die dag ook Lamya gestoken" huilde ik "W-wat" zij Youness boos "H-het spijt me" huilde ik " Het is al goed zusje het is al goed" trooste Samir mij.

Perspectief Samir: Ik wist het ik wist ik wist het! Er was iets mis met die vrouw man , ik vond het al raar dat Safia Safouane altijd naar me toe bracht.

Perspectief Safia: "Wanneer mag ik weer naar huis" zij ik terwijl ik Safouane knuffelde wat heb ik hem toch gemist mijn prinsje ik heb hem al 1 maand niet gezien en dat allemaal door die klootzak! "De dokter zij dat als het goed gaat je vanavond naar huis mag" zij Lamya opgelucht knik ik.

Perspectief Zyad:  1maand terug:
"Meneer ik moet u wat laten zien" zij een van mijn mannen ik zag een serieuze blik dus ik was benieuwd ik knikte hij gaf me een brief en liep mijn kantoor uit. Huilend val ik neer w-wat heb ik gedaan!

Walid jij gaat boeten!

2uurtjes later: Ik scheurde naar de ziekenhuis toe waar Safia ligt ik vroeg waar ze lag en ze zeiden verdieping 7 kamer 200 Ik knikte en nam de lift ik vroeg een dokter hoe het met haar gaat en hij zij dat ze in een ernstige coma ligt. Wat heb ik gedaan...  "dokter zorg goed voor haar , en geef haar deze brief wanneer ze wakker is , vertel haar dat ze het pas moet lezen als ze alleen is en klaar voor is nogmaals zorg goed voor haar" hij knikte en ik drukte de brief in zijn hand. Ik liep het ziekenhuis uit en scheurde de straten uit naar mijn huis bij mijn huis aangekomen pakte ik al mijn kleding ,paspoort e.t.c en boekte nog een ticket ik ga weg ik ga naar het buiten land... het spijt me Safia"

Het is ondertussen al 1maand later het was een schokkende nieuws voor mij ik heb spijt dat zeker.

Perspectief Safia: ondertussen is iedereen al naar huis gegaan behalve Safouane ik wou graag dat hij met me bleef ondertussen hoorde ik geklop "Kom binnen" zij ik ik zag de dokter "Mevrouw Safia ondertussen gaat het al heel goed met u en zoals u weet mag u vanavond alweer naar huis Maar u mag voorlopig nog niet werken/ naar school gaan" "Bedankt dokter" hij kwam naar me toe en gaf me een brief ik keek hem raar aan "Mevrouw ik moest zodra u wakker was dit naar u geven , lees dit pas wanneer u alleen bent en wanneer u er klaar voor bent" voordat ik wou wat zeggen liep hij mijn kamer uit. Waar sloeg dat op?

Korte deeltje helaas maar ik moet gaan leren morgen proefwerk sorry❤

Hmmm wat zal er in die brief staan? Waarom heeft Zyad spijt? En waarom gaat Walid boeten? Laat me weten in de reacties wat jullie denken❤❤

Oh My Allah... (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu