>deel 10<

2K 235 50
                                    

'Ik jou ook Habiba' zij ze ze liep binnen en deed dr schoenen aan. ' ik moet je wat vertellen habiba'
_______________________________________

Perspectief Safia : yarebi is het goed nieuws ' vertel' vroeg ik dr nieuwsgierig terwijl we ondertussen al op de bank zitten 'I-IK BEN ZWANGER' zij ze met tranen van geluk 'OMGG HABIBA IM SOOOOOOO HAPPYYY VOOR JULLIE EINDELIJK IS EN KEER GOED NIEUWSSS!' schreeuwde ik van de blijdschap ik ben zoo happy voor ze he ze verdienen het gwn! ' hoelang al? en weet Younes het al?!' zij ik Snel ' niet zolang ik heb binnenkort een afspraak maar nee Younes weet het nog niet ik moet het hem nog vertellen' zij ze ' IK GA JE HLPEN HET MOET OP EEN SPECIALE MANIER!' zij ik d'r snel ' maar hoe?' vroeg ze me ' ik heb een perfecte idee...' zij ik met een grijns op me gezicht we zaten in een heerlijk gesprek het was zo gezellig tot dat Safouane huilde ' oh heeft meneer honger' vroeg ik ' OH nee meneer heeft poepje gedaan' zij ik met een smerige gezicht ik hoorde Lamya lachen 'wil jij het doen?' vroeg ik d'r met puppy ogen 'vooruit het is maar dat jij het bent' zij ze 'HAHA thank you zina kan je alvast oefenen' zij ik ze lachte en liep naar boven al snel liep ze weer naar beneden. 'hij is echt een schatje Masha allah en hij lijkt zo erg op je' zij ze terwijl ze hem een kusje gaf ik bedankte haar en we keken en film en aten macaroni die ik had gemaakt. 'Gaan we morgen stad schat?' vroeg Lamya ' is goed Habiba en na stad ga je het doen he' zij ik ze knikte.

22:00

'maar ik ga he schat was gezellig dankjewel' 'jij bedankt Habiba en doe rustig aan he' zij ik d'r 'is goed lieverd zie je morgen' ik knikte en gaf haar nog een kus Safouane gaf ze ook nog een kus en ik zwaaide haar uit vervolgens deed ik de deur en hek dicht. Ik plofte wat op de bank 'krijgt meneertje een neefje' zij ik hem ik zag hem lachen awww wat ben ik allah swt toch dankbaar.! voor alles voor ik het wist voelde ik tranen opkomen hier is het gebeurd hier! ik werd in mijn eigenhuis geschoten.. ik ben allah voor alles dankbaar i mean hello ik leef nog en daar ben ik allah swt zo erg voor dankbaar maar wie mij heeft geschoten.. nooit dat ik dat vergeet ik miss mijn ouders mijn mama ik wil dat zij hier is mij in haar armen sluit en me opvrolijkt en me gaat zeggen dat het goed komt..

Perspectief Ikram: hier zit ik dan in het hoerenhuis waarom? oh my allah waarom waar heb ik hieraan verdiend... 'NU KOMEN' schreeuwde (..) 'i-ik wi-il n-i meer' huilde ik 'NUUU!' schreeuwde hij waarom oh allah waarom huilend loop ik met hem mee, mijn eer? die ben ik al kwijt is dit wat ik verdien? wat heb ik verkeerd gedaan..

Perspectief Safia: huilend liep ik naar boven met safouane in me armen ik deed nog snel het alarm aan en de lichten uit ik liep naar boven en ging liggen op bed met allemaal dingen waar ik over nadacht viel ik in een diepe onrustige slaap.

10:45: ik werd wakker en lied het bad vollopen ik liep naar Safouane en pakte hem op en ging met hem in bad. ik maakte hem lekker schoon en smeerde vervolgens een Zwitsal body lotion op voor me kleine manetje. Ik deed vervolgens het zelfde voor mezelf maar dan van Guess ik kleedde voor mezelf om in dit:

 Ik deed vervolgens het zelfde voor mezelf maar dan van Guess ik kleedde voor mezelf om in dit:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

En voor me mannetje in dit:

ik spoot nog wat Zwitsal parfum op voor Safouane en voor mezelf een Armani parfum ik liep naar beneden en maakte en heerlijke ontbijt

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

ik spoot nog wat Zwitsal parfum op voor Safouane en voor mezelf een Armani parfum ik liep naar beneden en maakte en heerlijke ontbijt. Ik at het snel op en hoorde al gauw de voorbel dat zal vast Lamya zijn. Ik keek in de camera beelden en ja het was Lamya.

710 worden sorry beste kort deeltje en saai maar drama komt eraan.. xx Schrijfster_HXL. ik hou van jullie!

Oh My Allah... (VOLTOOID)Kde žijí příběhy. Začni objevovat