>deel 31<

1.1K 104 17
                                    

"Ashadoe Laillaha Illalah Ashada Ana Mohammada Rosollolah" sprak ik er moeilijk uit.
_______________________________________

Perspectief Amir:

Met een slechte gevoel ging ik weer terug naar Ikrame.

Ik liep het kamertje in waar Ikrame in zat en vertelde haar alles zodat ze niet meer zo stressen tot dat ik een belletje kreeg , snel nam ik op

Onbekend: "Hallo ben u Amir ****"
Amir: "Ja dat ben ik , waarom als ik vragen mag"
Onbekend" "Uhm ik moet u helaas melden dat Safia ***** zojuist in het ziekenhuis opgenomen is en het ernstig slecht met haar gaat"
Amir: "W-WATTT IK KOM ER ZO SNEL MOGELIJK AAN" snel hangde ik op Oh My Allah! Hoe kan dit gebeuren?! VERDOMME IK MOEST HAAR NIET ALLEEN LATEN ALLEMAAL MIJ SCHULD! "AMIR WAT IS ER" Schreeuwde Ikrame "u-uhm S-safia ligt in het ziekenhuis en het gaat heel erg slecht met haar" "OH MY ALLAH SNEL WE GAAN" huilde ze met grote ogen keek ik haar aan "BEN JE GEK" Schreeuwde ik "A-amir pleas dit is me enigste manier om te ontsnappen ik wil alleen Safia zien en dan verdwijn ik naar een andere land" Zuchtend knikte ik "Yallah snel" ze knikte en pakte haar jas en schoenen ik nam dr voorzichtig mee naar me auto en we gingen weg. Hamdullilah ter alle tijden is Zyad hier niet anders waren we allebei dood.

Bij het ziekenhuis aangekomen:

"WAAR LIGT SAFIA ****" Huilde Ikrame "Verdieping 7 kamer 200" Ik knikte en namen snel de lift naar boven.

Na paar minuten vonden we haar kamer en zat het vol met een meisje 1baby en 2jongens.

Perspectief Samir:
Rustig zat ik op de bank met Safouane op me buikje wat een schatje toch. Tot dat ik mijn telefoon hoorde afgaan ze vertelde me dat Safia zojuist in het ziekenhuis is  opgenomen en dat ze in een hele erge toestand zit. Met trillende handen pakte ik Safouane ik deed zijn jasje voor hem aan en deed ook mijn jas en schoenen aan. Ik rende naar de auto en deed Safouane snel in zijn stoeltje ik liep naar de bestuurders kant en stapte in huilend sloeg ik op mijn stuur "Niet weer" fluisterde ik de 2de X de fucking 2de x dat ik me zusje niet kan beschermen!  Wat voor fucking broer ben ik? Wat broer? Ik kan mezelf niet eens meer een broer noemen je hoort je zusje te beschermen en ik? Ik kan dat niet! Snel reed ik naar het ziekenhuis en ondertussen belde ik nog Youness bij het ziekenhuis aangekomen vroeg ik waar Safia lag en ze vertelde me dat ze in Verdieping 7 kamer 200 lag. Bij haar kamer aangekomen zag ik haar zo onschuldig slapen. Allemaal mijn schuld, al gauw  zag ik een huilende Lamya binnen komen. Ze nam Safouane van me over en ging op een bankje zitten die naast Safia de ziekenhuis bed lag. Ik hoorde 2 mensen binnen komen en ik zag Amir?! Ikrame?! "S-samir" huilde Ikrame "W-Wat doen jullie hier" "Lang verhaal bro" hoorde ik Amir fluisteren jullie denken vast hoe kennen jij Amir? Nou Amir was mijn beste mattie maar na de dood van mijn ouders en de verdwijning van Ikrame ging het zo slecht met mij dat ik geen enkele contact meer had met niemand alleen nog een beetje met Youness.

Ik knikte en gaf hem een blik van "kom straks praten" hij knikte. Ik zag dat een dokter binnen kwam "Meneer wat is er gebeurd , hoe kan dit , hoe gaat het met haar" vroeg Lamya huilend "Er was een vrouw die Mevrouw Safia op de grond had gevonden met allemaal bloed en blijkt te zijn dat mevrouw Safia 2kogels heeft opgevangen door wie het is is nog niet bekend de politie is nog bezig met onderzoek , met mevrouw Safia gaat het heel slecht ze ligt in een diepe coma" "H-hoeveel kans is er dat ze het niet overleefd" huilde Ikrame "80%" zij hij "het spijt me maar ik moet verder na de volgende patiënt , fijne dag nog verder" boos sloeg ik tegen de muur aan iedereen schrok "Bro doe beetje rustig er zit hier nog een baby , houd je sterk" zij Youness "Ikrame en Lamya  gaan jullie naar huis en zorg voor Safouane" zij ik "Maar" zij Ikrame "Ikrame ga , en als iemand aanbelt voor NIEMAND open doen ja , als er wat is of je ziet , hoort iets verkeerds bel ons gelijk ja" Zij Amir ze knikte " kom je" zij ze tegen Lamya , Lamya knikte en samen liepen ze weg "Wacht wie brengt jullie" "Ik rijd wel wie de auto mag ik lenen" zij Ikrame "Hier" zij Amir en hij gaf zijn autosleutels aan Ikrame.

777 worden sorry dat ik niets meer plaatste maar ik voelde me niet lekker . Maar ik ben er weer hou van jullie 💋

Oh My Allah... (VOLTOOID)Where stories live. Discover now